تریلر جدید GTAV منتشر شد!

doostanehsoft

کاربر سایت
gtavtrailer2_610.jpg

دقایقی پیش Rockstar تریلر دوم این بازی (Grand Theft Auto V) را ریلیز کرد.

در زیر می تونید اسکرین شات های بازی رو مشاهده کنید که البته به مرور اسکرین شات ها در اسپویلر در بازیسنتر (همین گفتگو) قرار می گیره.

مشاهده در گیم اینفورمر

اسکرین شات های دیگر در گیم ساید

لینک دانلود تریلر با کیفیت های متفاوت:

مشاهده آنلاین

از راکستار
کیفیت HD از راکستار 100 مگابایت
کیفیت SD از راکستار 26 مگابایت

از گیمر ساید
http://www.gamersyde.com/leech_29120_1_en.html
(لینک های دانلود در خود سایت هست و نمی شه اونا رو جداگونه اینجا گذاشت، چون گیمرساید فقط دسترسی به دانلود تریلر ها رو در سایت خودش فراهم کرده!)

اسکرین شات ها:

تعدادی از اسکرین شات های فوق فیزکی و اکشن:
Snapshot.png

Snapshot_4.png

Snapshot_2.png

Snapshot_3.png

Last edited by a moderator:
لطفا مقایسه ساله دیگه نکنین ، مخصوصا با TLOU ، زمین تا آسمون فرق دارن ( از سبک گرفته تا داستان و گیم پلی ).
اگرم بخواد گرافیک بهتر باشه ، مطمئنن TLOU هست چون اون یک بازیه خطیه و GTA V یک OW ( هرچند که همین الانشم واقعا گرافیک به طوره فوق العاده ای بالاست ، کیفیت استخر اوله بازی رو ببینین!! همچین کیفیت آبی رو من تو تریلر Crysis 3 هم ندیدم ( مقایسه آب بود توروخدا بحثه Crysis رو نکنین :دی ))

لطفا مقایسه ساله دیگه نکنین ، مخصوصا با TLOU ، زمین تا آسمون فرق دارن ( از سبک گرفته تا داستان و گیم پلی ).
اگرم بخواد گرافیک بهتر باشه ، مطمئنن TLOU هست چون اون یک بازیه خطیه و GTA V یک OW ( هرچند که همین الانشم واقعا گرافیک به طوره فوق العاده ای بالاست ، کیفیت استخر اوله بازی رو ببینین!! همچین کیفیت آبی رو من تو تریلر Crysis 3 هم ندیدم ( مقایسه آب بود توروخدا بحثه Crysis رو نکنین :دی ))
شدیدا تایید میشه!:d
ولی از لحاظ کیفیت اب فکر نکنم به FC3 برسه. حداقل تو تریلرها ک دیدیم فک کنم حداقل تو این نسل هیچ بازی دیگه ای نتونه بیاد ک بتونه اب رو به این دقت و گرافیک شبیه سازی کنه!:-/

مجله Multiplayer.it توی اطالاعات جدیدی که منتشر کرد گفت که راک استار گفته هیچ lead platform ایی وجود نداره و هر نسخه به صورت جداگانه در حال ساخت هست
port در کار نخواهد بود مثل MP3 همه نسخه ها جداگانه ساخته میشه

دوستان ليد پلتفرم gta v كنسول ps3 يا x360 ؟؟؟؟

هیچ کدوم
به صورت همزمان بر روی هر دو میسازن
شاید بعضی ها مثل من از این همه سینماتیک شدن gta خوششون نیاد به نظرم سینماتیک شدن بازی آزادی عمل رو کم میکنه. خواهشا اگه نظری دارید دیگه خارج از حیطه فن بازی بگید. چون منم یکی از فن های بازیم.

البته سینماتیک شدن داریم تا سینماتیک شدن!باید دید این از کدوم تیپ در میاد;)
(برای اینکه حال و حوصل شر خر جماعت رو ندارم به موردهاش اشاره نمیکنم)

همین مونده بود GTA رو با TLOU مقایسه کنن!
سالی که توش GTA عرضه بشه؛بازی دیگه ای فرصت خودنمایی پیدا نمیکنه.
داداش گلم هر سبک بازی به جای خودش و تو سبک خودش باید با بازیهای دیگه قیاس بشه. این دو بازی هر کدوم لذت و سرگرمی متفاوتی رو ارائه میدن. من خودم کسانی رو سراغ دارن که از GTA خیلی بدشون میاد(البته یه چیزی بدتر از بد!)
من که شک ندارم با جفتشونم زندگی خواهم کرد!

شاید بعضی ها مثل من از این همه سینماتیک شدن gta خوششون نیاد به نظرم سینماتیک شدن بازی آزادی عمل رو کم میکنه. خواهشا اگه نظری دارید دیگه خارج از حیطه فن بازی بگید. چون منم یکی از فن های بازیم.

یعنی چی آزادی عمل رو کم میکنه ؟ :|
اتفاقا خیلی هم عالیه تازه بازی کاملا سینمایی نشده مصاحبه dan houser با IGN رو بخون میفهمی!

یعنی چی آزادی عمل رو کم میکنه ؟ :|
اتفاقا خیلی هم عالیه تازه بازی کاملا سینمایی نشده مصاحبه dan houser با IGN رو بخون میفهمی!

فکر میکنم منظورشون اینه که یکم از سرعت گیم پلی میکاهه نه?
من که مشکلی ندارم!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or