تریلر جدید منتشر شده، نشان از بودن David Hayter در MGSV می‌دهد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

1366447768_7655_dude.jpg

درود.

چندی پیش بعد از معرفی بازی جدید Metal Gear Solid V: The Phantom Pain از سوی آقای کوجیما، وی در مصاحبه ای که داشت اذعان کرد صدا پیشه معروف شخصیت اسنیک و Big Boss یعنی آقای David Hayter دیگر در این بازی حضور ندارد. این مسئله وقتی بیشتر باعث خشم هوادارن شد که دیوید در نامه‌ای این مسئله را تایید نمود. با تمام این تفاسیل بسیاری این ادعا را دروغ و یک بازی از سوی کوجیما می‌‌دانند با خبری که امروز منتشر شد، باید بگوییم این بازی و دروغ بیشتر رنگ واقعیت به خودش گرفت است. در سایت یوتیوب تریلر بسیار کوتاهی که منبعش مشخص نیست منتشر شد که بسیار جالب و در عین حال هیجان‌انگیز بود؛ این ویدئو که نامش "The Chosen One" (برگزیده) است توسط شخصی با نام OnigawaraV منتشر شده است، گفته می‌شود صدا پیشه معروف سری بازی‌ها متال گیر یعتی همان David Hayter باشد. (در پایان خبر به معنی Onigawara خواهیم پرداخت)

وی در این ویدئو که صدایش به صورت روباتیک پخش می‌شود و خود را Mr. Oni می‌خواند، همان چهره بانداژ شده‌ای است که ما در تریلر NGSV مشاهده کردیم، اقای اونی، در ابتدا به خاطر پخش شدن این گونه صدایش پوزش می‌خواهد و دلیلش را به خاطر مسائل مهم و جالبی که در اینده خواهید فهمید ذکر می‌کند. وی که خود را یک بازیگیر هالیوودی می‌‌نامد و ذکر می‌کند یک صدایش در بسیاری از بازی‌های معروف کامپیوتری نقش داشته است. وی در آخر نیز اذعان می‌کند. "من همانی هستم که شما دفعه اول فکرش را کردید" و بیان می‌کند که شخصیت اصلیش را در 11 June سال جاری افشا خواهد کرد.

در فرهنگ و زبان ژاپنی کلمه "Oni" به معنی "دیو" است و Onigawara نیز به شکل هایی که شبیه دیو و یا شیطان که در بالا سقف ها گذاشته شده است، گفته می‌شود، شکل زیر:

هر چند هنوز مشخص نیست این ویدئو چیست و چه کسی ان را ارسال نموده، ولی OnigawaraV چه رابطه ای با MGSV دارد(؟)

MGSV: The Chosen One

آخرین ویرایش:
عکس شناسنامه استاد رو از کجا گیر آوردی :-o:d
نکنه تو ثبت احوال ژاپن آشنا داری:d​
من خودم یه جا دیده بودم. :-? فک کنم یه بار تو توییترش گذاشته بود :dمرسی امید جان منو یاد جوونیام انداختی :d

آخرین ویرایش:
رسما تایید شده میاد:d!

انا لله وانا الیه راجعون

اهالی محترم بازی سنتر . بدین وسیله اعلام میکنم ،MGS فرزند ناخلف هیدئو کوجیما بر اثر درگیری با X360 دار فانی را وداع گفته . به همین مناسبت مجلس ختمی به صورت همیشگی در محله های جنوبی بازی سنتر و در کلوب METAL GEAR SOLID Fan Club برگزار میشود . برای بازماندگان و طرفداران این مصیبت سنگین هم طلب مغفرت و امرزش گناهان را خواستاریم . حضور شما در این مراسم باعث تسلی روح بازماندگان اهالی بازی سنتر خواهد شد .

ادرس : جنوب بازی سنتر ، خیابان کلوب ، کوچه METAL GEAR ، پلاک 2 ، منزل حاج Darkfie1d متال گیر سولدیان

رسما به طرفداران سری MGS تسلیت میگم و به همین مناسب تا نابودی X360 عزای عمومی اعلام میکنم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or