تریلر جدید لیک شده از Watch Dogs سرانجام تاریخ انتشار آنرا مشخص کرد

GUѦRDiAN

کاربر سایت
48089835354947230823.jpg

به تازگی تریلری جدید و جذاب از عنوان Open-World شرکت Ubisoft یعنی بازی Watch Dogs لیک شده است
که تاریخ انتشار این عنوان را 27 ماه می اعلام میکند این تریلر مربوط به نسخه کنسولهای نسل هفتمی میباشد و به نظر میرسد Ubisoft پس از انتقادات
اولیه این نسخه را نیز بهینه سازی کرده است تا شاهد گرافیک خوبی باشیم

تریلر با کیفیت HD | حجم: 43 مگابایت -- > لینک دانلود - لینک کمکی

Source

آپدیت:
Ubisoft این تاریخ انتشار را تایید کرد
19444976553697653394.jpg

Twitter

آخرین ویرایش:
محض اطلاع دوستان، این تریلر کلی از بازی بود نه نسخه X360. اگه میبینید آخر سر فقط باکس آرت X360 رو نشون میده برای اینه که این ورژن تریلر قرار بوده روی داشبورد X360 منتشر بشه. (مراجعه شود به تریلر Titanfall در داشبورد X360)
به احتمال بسیار زیاد گرافیک نسخه های PS4/X1 نزدیک به همین تریلریه که دیدیم.
درسته ولی اگر واقعا مال کنسولهای نسل حاظر نباشه بعید هم میدونم مال کنسولهای نسل بعد باشه! (آخه خیلی پسرفت داشته نسبت به نمایشهای بازی روی PS4!)

تریلر جالبی بود، ولی گرافیک بازی یکم تو ذوق میزد ! :-s از اونجایی که من خیلی به این بازی امیدوار بودم، ولی تریلرهای قبلی به نظرم خیلی بهتر بودن..
دیگه خیلی صبر کردیم ! امیدوارم بازی موفق از آب در بیاد ! :)

آخرین ویرایش:
محض اطلاع دوستان، این تریلر کلی از بازی بود نه نسخه X360. اگه میبینید آخر سر فقط باکس آرت X360 رو نشون میده برای اینه که این ورژن تریلر قرار بوده روی داشبورد X360 منتشر بشه. (مراجعه شود به تریلر Titanfall در داشبورد X360)

به احتمال بسیار زیاد گرافیک نسخه های PS4/X1 نزدیک به همین تریلریه که دیدیم.
اگه گرافیک X1 و PS4 این باشه که یوبی سافت رو باید خالی بند ترین استودیو تاریخ معرفی کرد :دی گرافیک بازی بیشتر به همون PS3 و X360 میخوره تا نسل بعد. فقط اون جاهایی که Cut Scene هست خیلی کیفیت بهتری نسبت به صحنه های In Game داره. در کل من فکر کنم تریلر مربوط به همون نسخه X360 باشه.

تریلر به احتمال زیاد برای این نسل هست ، نه نسل قبل. چون مثلاً اینجا هم گذاشتنش و آخر این یکی نسخه های PS3 و PS4 رو نشون میده.
از طرف دیگه من خیلی بعید میدونم Ubisoft بیاد بعد از مدت ها بی خبری ، یه دفعه یه تریلر از Watch Dogs بده و تریلر هم مربوط به نسخه های نسل قبل باشه ! :دی یعنی همچین کاری کم و بیش احمقانه هست و تریلری که میخواد بعد از چند وقت چیزهای جدیدی از بازی نشون بده و از اون مهم تر تاریخ عرضه بازی رو مشخص کنه ، خنده داره که از نسل قبل انتخاب شده باشه ! :دی
یه سری جاها هم اگه برای گیم پلی باشه ، به نظرم توی کنسول های نسل قبل و توی همچین سبکی قابل اجرا نیست ، مثل این افکت :

چـــرا؟! پخش تریلر Watch Dogs توی E3ـها و کنفرانس‌های متفرقه تبدیل به یه سنت شده بود. تازه عادت کرده بودیم بهش :d
نگران نباش احتمالاً باز یه چیزهایی ازش میشنویم ! :دی مثلاً جک ترتون میاد اول مراسم در مورد موفقیت های کنسول های سونی صحبت میکنه و میره سراغ معرفی باندل ها و دوباره چشممون به جمال Watch Dogs توی کنفرانس سونی روشن میشه ! :دی

دوستان میشه یکی یک لینک تریلر گیم پلی درست حسابی از بازی به من بدین با حجم کم کم ها نه حجم 100 200 مگ ممنون میشم میخوام گیم پلی ببینم چیستدی

چـــرا؟! پخش تریلر Watch Dogs توی E3ـها و کنفرانس‌های متفرقه تبدیل به یه سنت شده بود. تازه عادت کرده بودیم بهش :d
خیالت راحت یوبی جون با AC های مختلف در سایزها و رنگ های متفاوت نمیگذاره جای خالی WD تو کنفرانس ها احساس بشه :| :دی

گرافیک بازی هم بد که اصلا نبود! برای یک عنوان اپن ورد عالیه! گرچه کاملا مشهوده که نسبت به تریلر اول چقدر فرق کرده ولی اون تریلر اول روی یک PC High End اجرا شده بود و مطمئنن باید خیلی گرافیک بهتری نسبت به کنسول های نسل قبلی و این نسل داشته باشه!
والا من که رو PC بازی میکنم و گرافیک روی PC تضمین شده هست :)

این بازی فقط ایده خوبی داره ( هک و ... ) وگرنه به بازی رسما امیدی ندارم شاید نسخه اول خوب بشه ولی اگه یوبی از الان داره خودشو آماده میکنه نسخه دومه بازی رو e3 معرفی کنه

داداش من شبانه رایگان ندارم تا حالا دانلود نکردم هیچی با نتم اخر شبا ولی ساعت 2 شب خودکار یا نتم قطع میشه یا دانلودم 1 کیلوبایت خخخخخخخ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or