تریلر بازی Suicide Squad منتشر شد

EAST2WEST

کاربر سایت
بالاخره بعد از مدت‌ها از بازی بعدی استودیوی راکستدی، Suicide Squad در رویداد دیسی‌فندوم رونمایی شد. اولین تریلر بازی اعضای گروه جوخه انتحار را در حال وقت گذراندن و جر و بحث با هم و سپس یک نبرد ناخواسته با دشمنان نشان می‌دهد تا زمانیکه سوپرمن به همراه یک خلبان زخمی از راه می‌رسد و بعد از به قتل رساندن او هدف بعدی تیم جوخه‌ی انتحار مشخص می‌شود. در ادامه رویداد با ویل آرنت مشخص شد که چهار شخصیت اصلی این بازی یعنی هارلی کویین ، دِدشات، کینگ شارک و کاپیتان بومرنگ وظیفه دارند تا لیگ عدالت را شکست دهند. همچنین در مصاحبه‌ای کوتاه آرنت با طراح بازی استفان هیل، گقته شد که این بازی در ادامه و مرتبط با سری آرکم است. بازی Suicide Squad در سال 2022 برای رایانه‌های شخصی ، پلی‌استیشن 5 و ایکس‌باکس سری ایکس منتشر خواهد شد.

https://www.bazicenter.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback.mp4

Continue reading...

آخرین ویرایش:
به شخصه یکی از ناراحتی هایی که در دنیای گیم دارم اینه که خیلی از استودیوها داره بازیهاشون میره به سمتی که فورتنایت و کلی بازی دیگه دارن میرن.
نوآوری و خلاقیت داره جاش رو به المانهای اعتیاد آور برای گیمرها٬ خرید اسکین و سلاح و این چیزهای ظاهری میده.
با این رویه اگه دیگه گیمی نبینم که لذت و غرق شدن توی یه دنیا جدید رو بهم نده٬ بازی کردن رو میزارم کنار...

خیلی ناراحتم که دارم همچین چیزی رو مینویسم.
بعد از مدتها شاید بعد چندین سال امروز با ذوق بیدار شدم و این ایونت رو زنده دیدم... ولی نتیجه با اون چیزی که تو ذهنم بود کیلومترها فاصله داشت.

با حرفت موافقم...
ولی ژاپنی ها دارن زنده نگهمیدارن...

حالا شاید بحث سلیقه باشه ولی بنظر من تا سالها و حتی تا ابد استدیو های ژاپنی چ کوچک و بزرگ عناوین سینگل پلیر و داستانی خارق العاده ای دارند و خواهند داشت. من به عشق همین JRPG ها و حتی کلی تر بازی ساز های ژاپنیه که گیمر موندم...
مثلا استدیوی Nihon Falcom با عناوین The Legend of Heroes هاش چه این نسل و چه نسل قبل و چه نسل بعد اون آتیش رو درون من روشن نگهمیداره...

نینتندو...
کپکام...
فرام سافتور...
همین نیهون فالکوم...
اسپایک چانسوفت...
و غیره...

تا الان این جا منفی ترین واکنش رو به بازی داشته :D
بین انجمن نه
احتمالا بین کل اینترنت :D
عجیبه آخه هنوز چیزی نشون ندادن!
برعکس GN که کاملا مشخص بود چی هست، این فقط یه تیزر بود.
هممون باید به این توجه کنیم که اینها تاابد نمیتونن با فرمولی که 2نسل پیش بوجود آوردن بازی بسازن.
مخصوصا وقتی قرار باشه چند کرکتر قابل بازی باشن.
این خیلی خوبه که تغییرات داریم، ولی بهتر نیست که تا اومدن گیم پلی صبر کنیم و بعد تصمیم بگیریم از بازی خوشمون میاد یا نه؟

عجیبه آخه هنوز چیزی نشون ندادن!
برعکس GN که کاملا مشخص بود چی هست، این فقط یه تیزر بود.
هممون باید به این توجه کنیم که اینها تاابد نمیتونن با فرمولی که 2نسل پیش بوجود آوردن بازی بسازن.
مخصوصا وقتی قرار باشه چند کرکتر قابل بازی باشن.
این خیلی خوبه که تغییرات داریم، ولی بهتر نیست که تا اومدن گیم پلی صبر کنیم و بعد تصمیم بگیریم از بازی خوشمون میاد یا نه؟
یه سریا تا بفهمن بازی coop داره سریع جبهه می‌گیرند

به نظرم بهتر از GK بود. راکستدی با سه گانه آرکام و پیش از آن با بازیی که نصف بیشترتان تجربه اش نکردین (Urban Chaos) ثابت کرده که در معمولی ترین حالت بازی بد نمی سازه. سر جو منفی آرکام نایت هم بخاطر کیفیت پایین پورت پی سی بود. تریلر سینماتیک فان بود. سانست رو بازی نکردم ولی طنز درون بازی را دوست داشتم. امیدوارم شخصیت های بیشتری از سویساید رو معرفی کنه. جای بسی خوشحالی داره که دیگه قرار نیست نسخه سه گانه آرکام رو شیردوشی کنند. دلیل تنفر من از GK دقیقا این بود که قبلا بارها و بارها خود وارنر تاکید کرده بود که بازی ادامه AO است. انگار پروژه سیکوئل AO رو وارنر کنسل کرده و به جاش این مزخرف GK ترجیح داده.

خدایا: مونولیث دست رد به سینه بزنه و ریبوت FEAR رو معرفی کنه! آمی!

من الان نمیفهمم مشکل چیه؟ کوآپ؟؟؟ این تصمیمیه که سازنده ای که پشت اسایلم، سیتی، نایت بوده گرفته، حالا اگه انحصاری بود همین افراد میگفتن تا بازی منتشر نشده حق ندارین نظر بدین! مشکلتون اینه تم بازی دارک نیست و شبیه یه سری بازی دیگست؟ بازم خوده اعضای راکستدی بعد سگانه خواستن رو یه بازی متفاوت کار کنن!
به نظرم تصمیمه خوبی گرفتن، از دیالوگ کرکتر ها میشه فهمید نویسندگی بازی سطحش بالاست.

من الان نمیفهمم مشکل چیه؟ کوآپ؟؟؟ این تصمیمیه که سازنده ای که پشت اسایلم، سیتی، نایت بوده گرفته، حالا اگه انحصاری بود همین افراد میگفتن تا بازی منتشر نشده حق ندارین نظر بدین! مشکلتون اینه تم بازی دارک نیست و شبیه یه سری بازی دیگست؟ بازم خوده اعضای راکستدی بعد سگانه خواستن رو یه بازی متفاوت کار کنن!
به نظرم تصمیمه خوبی گرفتن، از دیالوگ کرکتر ها میشه فهمید نویسندگی بازی سطحش بالاست.
یه بخشی از ترس اینه که با توجه به سابقه ناشر ، همچینم تصمیمی نباشه که خود سازنده بازی گرفته باشه:-"

مشکل اینه که بازی کوآپ معمولا داستان و روایت درست حسابی نداره، و اینکه معمولا تنهایی بازی کردن این دست بازی ها اصلا دلچسب نیست!
اگه کلا آن لاین باشه که هیچی،
احتمالا اینم لوتر/اسلشر/شوتر... هست!

اومدم اینجا نظراتو خوندم رفتم کلی سرچ زدم شاید گیم پلیی، لیکی چیزی در اومده من نفهمیدم :دی این همه جبهه منفی نسبت به یک بازی که حتی یک ثانیه گیم پلی ازش منتشر نشده!
یعنی انتظار داشتید راکستدی دوباره همون فرمول آرکام و کپی پیست کنه بدون تغییر؟ همین الان وارنر داره با GK این کارو انجام میده چرا راکستدی هم باید تکرار کنه؟ منم علاقه ای به Coop بودنش ندارم اما خب دست استدیو درست و حسابییه نمیشه زود قضاوت کرد باید دید.

این ترس ها اکثرا برای همه بازیها تا قبل انتشارشون هست دیگه، غیر اینه؟ اکثر ناشر ها هر لحظه بخاطر سود خودشون یه تصمیم میگیرن، و اینکه کارگردان سگانه آرکهام و همین SS بعد تریلر اومد گفت همه اعضایی که رو سری آرکهام کار کردن دارن رو این بازی کار میکنن و ما خودمون خواستیم، حتی بعد تریلر تو توییتر دراین باره توییت کرد این آیپی جدید در حد سگانه آرکهام واسشون مهمه! حالا مگر اینکه دروغ بگه و اعتبار خودشو خراب کنه، به نظرم بهتره حداقل تا اومدن گیمپلی خوشبین باشیم، نکته جالب اینجاست بخاطر فروش بیشتر نیومدن بازی رو بین نسلی کنن، بازی قراره اوایل نسل بعد بیاد یعنی در این حد اطمینان دارن، به نظر من اگه وارنر فشار آورده باشه روشون اول از همه بازی رو بین نسلی میکردن برای فروش بیشتر.
خیر برا هر ناشری صدق نمیکنه وارنر سابقش خرابه اخرین شیرین کاریش بر میگرده به پارسال که گند زد به لانچ مورتال کامبت صد در صد بازم از این کارا میکنه کارگردان بازی صرفا فقط چیزی رو میگه مربوط به خودش میشه (کارگردانی کردن) ولی مطعن باش ناشری مثل وارنر توی تک تک مراحل ساخت بازی دخالت داره یوبی همین چند وقت پیش رسوا شد و معلوم شد تو خیلی از قسمت های AC به خاطر مارکتینگ دخالت میکرده از شخصیت اصلی گرفته تا المان های RPG و دنیای OW تو همه جا دخالت داشته وارنر هم براش کاری نداره میگه الا و بلا باید بازی رو طبق ترند روز بسازی تا من بتونم اونجور که میخوام monetiz ـش کنم به همین راحتی
در کل راکستدی بازی بد نساخته ولی گیر بد ناشری افتاده خطر اصلی بازی ناشرش هست
پ.ن : طبق شایعات وارنر تا همین الانش تو ساخت بازی دخالت کرده SS داشته توسط وارنر مونترال ساخته میشده بر عکس GK توسط راکستدی که به یک باره جای این دو عوض میشه و مراحل ساختشون دوباره از سر گرفته میشه واسه همینه که 7-8 سال داره بین بازیایشون اختلاف میوفته

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or