تریلر بازی Suicide Squad منتشر شد

EAST2WEST

کاربر سایت
بالاخره بعد از مدت‌ها از بازی بعدی استودیوی راکستدی، Suicide Squad در رویداد دیسی‌فندوم رونمایی شد. اولین تریلر بازی اعضای گروه جوخه انتحار را در حال وقت گذراندن و جر و بحث با هم و سپس یک نبرد ناخواسته با دشمنان نشان می‌دهد تا زمانیکه سوپرمن به همراه یک خلبان زخمی از راه می‌رسد و بعد از به قتل رساندن او هدف بعدی تیم جوخه‌ی انتحار مشخص می‌شود. در ادامه رویداد با ویل آرنت مشخص شد که چهار شخصیت اصلی این بازی یعنی هارلی کویین ، دِدشات، کینگ شارک و کاپیتان بومرنگ وظیفه دارند تا لیگ عدالت را شکست دهند. همچنین در مصاحبه‌ای کوتاه آرنت با طراح بازی استفان هیل، گقته شد که این بازی در ادامه و مرتبط با سری آرکم است. بازی Suicide Squad در سال 2022 برای رایانه‌های شخصی ، پلی‌استیشن 5 و ایکس‌باکس سری ایکس منتشر خواهد شد.

https://www.bazicenter.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback.mp4

Continue reading...

آخرین ویرایش:
الان آدم می‌فهمه چرا کمپانی هایی مثل
EA
Take two
Microsoft
علاقمند شدن به خرید اینا. قطعا این پروژه هارو دیدن و متوجه شدن که پول خیلی خوبی میشه ازشون درآورد.
من واقعا ناامید شدم. مخصوصاً از اون پروژه اول که نمایش دادن.
بازی ss هم به شدت حس و حال سانست اوردرایو داره.

به شخصه یکی از ناراحتی هایی که در دنیای گیم دارم اینه که خیلی از استودیوها داره بازیهاشون میره به سمتی که فورتنایت و کلی بازی دیگه دارن میرن.
نوآوری و خلاقیت داره جاش رو به المانهای اعتیاد آور برای گیمرها٬ خرید اسکین و سلاح و این چیزهای ظاهری میده.
با این رویه ممکنه دیگه گیمی نبینم که لذت و غرق شدن توی یه دنیا جدید رو بهم بده.

بعد از مدتها شاید بعد چندین سال امروز با ذوق بیدار شدم و این ایونت رو زنده دیدم... ولی نتیجه با اون چیزی که تو ذهنم بود کیلومترها فاصله داشت.

آخرین ویرایش:
هتوز بعد از قرن ها نفهمیدم ملت چرا هارلی کویین رو دوست دارن! تو عمرم کاراکار از این رو اعصاب تر ندیدم:-"
با دیدن تریلر هم باز یادم اومد چقدر ازش بدم میاد:))

خود تریلر هم که... هیچی... ولش... طراحی ددشاتش خوب بود حداقل به نظرم:p

همون گاتهام نایتز برام جذاب تره...
ولی کلا امیدی به وارنر نیست دیگه:( بد زدن تو خط آنلاین جات ...

نمیشه برم توی دنیای موازیی که راک استیدی گاتهام نایتز رو بسازه ، و وارنر مونتریال ، SS رو؟ :-"

هتوز بعد از قرن ها نفهمیدم ملت چرا هارلی کویین رو دوست دارن! تو عمرم کاراکار از این رو اعصاب تر ندیدم:-"

خود تریلر هم که... هیچی... ولش... طراحی ددشاتش خوب بود حداقل به نظرم:p

همون گاتهام نایتز برام جذاب تره...
ولی کلا امیدی به وارنر نیست دیگه:( بد زدن تو خط آنلاین جات ...

نمیشه برم توی دنیای موازیی که راک استیدی گاتهام نایتز رو بسازه ، و وارنر مونتریال ، SS رو؟ :-"
هارلی که عقشه چرا آخه بدت میاد؟ کول ترین کاراکتر جوخه انتحاره خدایش :D
ولی چرا اینقدر بد طراحی شده؟ یجورایی قیافش به دلم ننشست. امیدوارم یا عوضش کنن یا بعدا با mod بشه تغییرش داد

• Like
Reactions: ULUCARD

منم همینطور :| بدیش هم اینه که هم توی بازی و هم توی فیلم از مهم ترین شخصیت ها به نظر میرسه :|

هارلی که عقشه چرا آخه بدت میاد؟ کول ترین کاراکتر جوخه انتحاره خدایش :D
ولی چرا اینقدر بد طراحی شده؟ یجورایی قیافش به دلم ننشست. امیدوارم یا عوضش کنن یا بعدا با mod بشه تغییرش داد
رسما جغجغه متحرکه! نه فیلم، نه سری آرکام، نه TellTale ... هیچ جا با این بشر نمیتوم کنار بیام
و بین تمام بدمن های موجود تو سری آرکام...حتی اون نخودی هاش، از همه رو اعصاب تر و بیخودتره به نظرم:-"

صبحی که با دوستان صحبت میکردیم و گفتن تو یونیورس سری آرکام هست، گفتم کاش جای جوکر، هارلی مرده بود پس:)) :-"

من نمی فهمم تو آرکام ورس بومرنگ و کینگ شارک مردن، چجوری این بازی می تونه مرتبط با آرکام باشه :| به نظرم GK بیشتر شبیه به بازی اونجرز بود ولی SS چیز خوبی از درمیاد انقدر از تغییر متنفر نباشید :D

• Like
Reactions: ULUCARD
من که خیلی خوشم اومد از حال و هوای بازی، باید منتظر موند و دید کی قراره گیم‌پلی نشون بدن. اوایل دلم می‌خواست بازم ادامه سری Arkham رو بسازن، ولی راکستدی خیلی کارش درسته، اگه بازی رو با یه محتوای کامل عرضه کنن، قشنگ می‌ترکونن :D همین که راهشون رو از سری Arkham جدا کردن خیلی خوبه.

لغتِ نا امید کننده واسش کافی نیست. بعد از 6 سال بیخبری همچین زباله ای رو تحویل میخوان بدن؟
امیدوارم آنچنان به زمین سفت بخوره که درس عبرتی بشه واسه بقیه بازیساز ها جرات نکنن سمت همچین ایده های فورتنایتی برن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or