سلام بچه ها..
سعی میکنم تریلیر های جدید رو فقط با کیفیت HD با ریزولیشن 1280 در 720 رو دانلود و بر روی فقط یک یا چند حلقه CD بزنم این عمل به نسبت چند ماه مونده به عرضه بازی دیدن گیم پلی خالی از لطف نیست البته این CD بیشتر به درد کسایی میخوره که ADSL یا خطوط پر سرعت ندارن و بدون زحمت و فقط پرداخت هزینه کم همه تریلر ها رو تو آرشیو میتونن داشته باشن من هدفا از این کار بیشتر جلب رضایت شما و آشنا شدن با روند بازی ها هست و این مبلغ ناچیز برام ارزش خاصی نداره فقط هزینه دانلود و قیمت سی دی هم اگه تا 2 تا باشه 4000 تومان هست.
خوب برای شروع لیست بازی های زیر برای اولین CD رو براتون میزارم:
تعداد 2 CD:
نمایش و گیم پلی با کیفیت HD
Splinter Cell: Conviction
Call of Duty 4: Modern Warfare
Devil May Cry 4
Haze
Brothers in Arms: Hells Highway
Stranglehold
BioShock
Assassin's Creed
MotoGP 07
Blazing Angels II: Secret Missions
BlackSite: Area 51
Medal of Honor: Airborne
GTA IV
Burnout Paradise
Sega Rally Revo
Halo 3
turok
Skate
Enemy Territory: Quake Wars
Heavenly Sword
Lair
Fracture
به غیر این تریلر ها تریلر دیگه ای مد نظرتون اگه هست میتونم در کنارش براتون آماده کنم...
هر پیشنهادی هم دارین تو همین تاپیک اعلام کنید برای دریافت این سی دی ها هم مبلغ رو به شماره حساب 102421 به نام سعید بیگلری جاری همراه بانک رفاه واریز کنید و فقط شماره فیش و آدرس دقیق رو تو BC برام پی ام کنید به محض دریافت براتون با پیشتاز میفرستم هزینه پست با خودم.
سعی میکنم تریلیر های جدید رو فقط با کیفیت HD با ریزولیشن 1280 در 720 رو دانلود و بر روی فقط یک یا چند حلقه CD بزنم این عمل به نسبت چند ماه مونده به عرضه بازی دیدن گیم پلی خالی از لطف نیست البته این CD بیشتر به درد کسایی میخوره که ADSL یا خطوط پر سرعت ندارن و بدون زحمت و فقط پرداخت هزینه کم همه تریلر ها رو تو آرشیو میتونن داشته باشن من هدفا از این کار بیشتر جلب رضایت شما و آشنا شدن با روند بازی ها هست و این مبلغ ناچیز برام ارزش خاصی نداره فقط هزینه دانلود و قیمت سی دی هم اگه تا 2 تا باشه 4000 تومان هست.
خوب برای شروع لیست بازی های زیر برای اولین CD رو براتون میزارم:
تعداد 2 CD:
نمایش و گیم پلی با کیفیت HD
Splinter Cell: Conviction
Call of Duty 4: Modern Warfare
Devil May Cry 4
Haze
Brothers in Arms: Hells Highway
Stranglehold
BioShock
Assassin's Creed
MotoGP 07
Blazing Angels II: Secret Missions
BlackSite: Area 51
Medal of Honor: Airborne
GTA IV
Burnout Paradise
Sega Rally Revo
Halo 3
turok
Skate
Enemy Territory: Quake Wars
Heavenly Sword
Lair
Fracture
به غیر این تریلر ها تریلر دیگه ای مد نظرتون اگه هست میتونم در کنارش براتون آماده کنم...
هر پیشنهادی هم دارین تو همین تاپیک اعلام کنید برای دریافت این سی دی ها هم مبلغ رو به شماره حساب 102421 به نام سعید بیگلری جاری همراه بانک رفاه واریز کنید و فقط شماره فیش و آدرس دقیق رو تو BC برام پی ام کنید به محض دریافت براتون با پیشتاز میفرستم هزینه پست با خودم.
آخرین ویرایش:

unish: