تریلری از یک بازی فراموش شده

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
یکی از نویسنده های IGN , جناب آقای Hilary Goldstein در صفحه خودش در Twitter اعلام کرده که فردا تریلری از یک بازی توسط این سایت پخش میشه که شما رو میخکوب میکنه ! ایشون تریلر رو متعلق به بازی ای دونسته که مدتها پیش هم یک تریلر ازش پخش شد ولی بعد به دست فراموشی سپرده شد. همچنین گفته که تریلر CG هست ولی به شدت شوکه کننده و زیباست !

• Like
Reactions: slipkboy and Farh@d
امیدوارم project offset باشه که بالاخره معلوم نشد کنسل شده یا اینتل میخواد زنده اش کنه.

عجب ! اتفاقا همین الان من به خود اریا گفتم که احتمال میدم همین بازی باشه چون واقعا معلوم نیست دارن چیکار میکنن . خیلی وقته نیست و امیدوارم که project offset باشه .

اگه بخوام یه حدس خیلی الکی بزنم , Starcraft: Ghost هست ! :دی سالها قبل ازش چند تا تریلر پخش شد و حتی گیم پلی بازی هم نمایش داده شد ولی بعد کنسل شد. Blizzard هم که این چند وقته خیلی خبرهای کنسولی میده ! تریلر هم که CG هست و گفته شده فوق العادست ! :دی
الآن دیدم توی Neogaf هم یکی دو نفر این رو گفتن !!
ولی با همه اینا بعیده اون باشه ...

ولی اریا Starcraft: Ghost مگه کنسل نشد تا اونجایی که یادمه قرار بود برای PS2 بیاد و شوتر بود یعنی اماکانش هست بلیزارد با این همه مشغله ای که تو بازیهای دیگه داره بیاد Starcraft: Ghost رو رو کنه ؟

به احتمال 94.39 % چیز خاصی نیست. یعنی یه چیزیه که اکثرا بعد دیدنش بگن "اه، اینکه اینهمه اخ و پف نداشت"

دقیقا!
چندین بار شده که یه سایت گفته یه تریلر خیلی تاپ معرفی میکنیم آخرشم یه آشغال دراومده
همین چند وقت پیش بود که GI گفت یه تریلر از یه بازی عالی و جدید میخوایم بدیم بعد SH بود!!!

چند درصد احتمال میدید این بازی همون Kingdom Under Fire II باشه؟ من که یه جورایی مطمئنم.

71415206260204674748.jpg

اره منم 90 در صد مطمئنم كه بازيه Kingdom Under Fire II هستش ...
الان كاملا از اين بازيه زيبا نه خبري هست نه چيز ديگه اي فقط قبلا يك تريلر ازش پخش كردن

به نظر من احتمال میدم بازی GHOST RECON FUTURE SOLDIER باشه چون اخرین تریلری که ازش دیدم توی E3 بود و اخرین خبر هم همون E3 بود دیگه بادم نمیاد خبری ازش شده باشه نه عکسی نه دمویی نه چزیز من که میگم همینه :d;)

یادمه ساله 2005 یوبیسافت یه بازی FPS معرفی کرد برای PS3 که بعد به بهانه ی اینکه گرافیکش بره این نسل بالاست و کنسولا نمیتونن اجراش کنن کنسلش کرد شاید اون باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or