تریلری از یک بازی فراموش شده

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
یکی از نویسنده های IGN , جناب آقای Hilary Goldstein در صفحه خودش در Twitter اعلام کرده که فردا تریلری از یک بازی توسط این سایت پخش میشه که شما رو میخکوب میکنه ! ایشون تریلر رو متعلق به بازی ای دونسته که مدتها پیش هم یک تریلر ازش پخش شد ولی بعد به دست فراموشی سپرده شد. همچنین گفته که تریلر CG هست ولی به شدت شوکه کننده و زیباست !

• Like
Reactions: slipkboy and Farh@d
اگه منظورش از مدتی قبل 3-4 سال پیشه میتونه wardevil باشه
خدا کنه همین باشه:x

اگه بخوام یه حدس خیلی الکی بزنم , Starcraft: Ghost هست ! :دی سالها قبل ازش چند تا تریلر پخش شد و حتی گیم پلی بازی هم نمایش داده شد ولی بعد کنسل شد. Blizzard هم که این چند وقته خیلی خبرهای کنسولی میده ! تریلر هم که CG هست و گفته شده فوق العادست ! :دی
الآن دیدم توی Neogaf هم یکی دو نفر این رو گفتن !!
ولی با همه اینا بعیده اون باشه ...

اگه بخوام یه حدس خیلی الکی بزنم , Starcraft: Ghost هست ! سالها قبل ازش چند تا تریلر پخش شد و حتی گیم پلی بازی هم نمایش داده شد ولی بعد کنسل شد. Blizzard هم که این چند وقته خیلی خبرهای کنسولی میده ! تریلر هم که CG هست و گفته شده فوق العادست !
الآن دیدم توی Neogaf هم یکی دو نفر این رو گفتن !!
ولی با همه اینا بعیده اون باشه ...

بعیده بلیزارد خبر بازی خودش رو بده یکی دیگه منتشر کنه. امیدوارم project offset باشه که بالاخره معلوم نشد کنسل شده یا اینتل میخواد زنده اش کنه.

بعیده بلیزارد خبر بازی خودش رو بده یکی دیگه منتشر کنه. امیدوارم project offset باشه که بالاخره معلوم نشد کنسل شده یا اینتل میخواد زنده اش کنه.
اینم حرف منطقی ای هست :دی ولی نمیدونم چرا انقدر به دلم افتاده همینه !
اگه این بازی که میخوان نشون بدن با بازی ای که مجله OXM گفته یکی باشه , بیشتر از قبل به Starcraft: Ghost فکر میکنم !
اون مجله گفته Reborn یکی از بهترین بازیهای تاریخ. Starcraft که یکی از بهترین بازیهای تاریخ هست مطمئنآ ! IGN هم که گفته CG هست (تخصص Blizzard !) و قدیما هم ازش چیزایی دیده بودیم ! حتی یه جورایی عکس پشت زمینه OXM هم به حال و هوای Starcraft و اون حالت جدولیش شبیه هست :دی

tl64r5bdyk8bji98cgu5.jpg

میدونم دارم الکی همه چی رو به هم ربط میدم ولی بدجوری دوست دارم همین بازی باشه :دی

Project Offset اتفاقآ یکی از بچه ها بهم گفت ولی اون انقدر انجینش قوی بود که نیاز به CG نداره به نظرم :دی

به Shenmue III نمیاد همچین معرفی ای داشته باشه ! :(
اما حدس من هم همون Project Offset هست که دوستان بالاتر هم بهش اشاره کردن . اون دمو تکنیکیه که از آسمون یه پرتوهایی میومدن همه چیز رو خُرد میکردن بینظیر بود :دی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or