ترين ها از نظر شما

• Thread starter Thread starter NIMAZ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در اين بخش من ميخوام ترين ها رو از نظر شما جمع آوري كنم ... ازتون مي خوام تا جايي كه امكان داره اينجا پست نزنيد تا بتونم همه رو براتون منظم جمع آوري كنم :
(ممكنه خطاهايي رخ بده مثل اينكه نظر يك نفر 2 بار محاسبه بشه ... و يا اينكه نظر يك نفر به خاطر عدم توضيح واضح محاسبه نشه ... پس به بزرگي خودتون ببخشيد )
ابتدا ... ترسناك ترين بازي از نظر شما :

1 . condemned با 11 راي ...

2 . F.E.A.R با 10 راي ...

3 . doom 3 با 9 راي ...

4 . resident evil 3 با 8 راي ...

5 . undying

call of cthulhu

resident evil 4

silent hill 1 با 6 راي ...

6 . alone in the dark

fatal frame 1 , 2 با 4 راي ...

7 . resident evil 2 با 3 راي ...

8 . suffering

siren series

silent hill 2 با 2 راي ...

9 . silent hill 4

cold fear

shadow of rome

prey

nosfratu

sherlock holmes : the awakened

dark watch

evil dead

wolfenstein با 1 راي ...

منابع :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6485&page=6

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1410

آخرین ویرایش:
خوشبختانه این تاپیک که با نظر مدیران قفل شده بود با توضیحات بنده دوباره باز شد ... اینجا جا داره از مدیریت سایت تشکر کنم ... از دوستان خواهشمندم در این تاپیک پست نزنند و فقط در نظر سنجی شرکت کرده و به آمارها هم توجه کنند ... بازهم پیشاپیش ممنون ...

ببخشید اینجا پست میزنم ولی واسه نظر سنجی های بعدی میگم.
بهتره قبل از اینکه نمونه های نظر سنجی رو آماده کنی قبلش یه نگا به تاپیکای مشابه بندازی.
مثلا اول تاپیک ترسناکترینارو کامل میخوندی بعد از اکثریت نظرات بچه ها نمونه های نظر سنجیو آماده میکردی;)

من تاپیک ترسناک ترین ها رو کامل خوندم ... (پست اولو همینطور کشکی نزدم ;) ) ولی منظورتون رو از " از اکثریت نظرات بچه ها نمونه های نظر سنجیو آماده میکردی" درست متوجه نمیشم ... یعنی گزینه های نظر سنجی زیادند ؟؟؟ :confused::thinking: /:)

خوشبختانه این تاپیک که با نظر مدیران قفل شده بود با توضیحات بنده دوباره باز شد ... اینجا جا داره از مدیریت سایت تشکر کنم ... از دوستان خواهشمندم در این تاپیک پست نزنند و فقط در نظر سنجی شرکت کرده و به آمارها هم توجه کنند ... بازهم پیشاپیش ممنون ...

dar bare tozihi ke pain haret gofty bayad begam ke age x360 ro bazi kony ba pc 360daraje fargh dare:love::biggrin1::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or