RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 28, 2012 #1 سلام هر سوالی داشتید دربارهی گیم پلی بازی مثل ضربه ازاد زدن و.... در این تاپیک بپرسید.
al2 کاربر سایت Jul 28, 2012 #2 خب من اولین مشتریتم ضربه آزادهای PES رو یه راهنمایی میکنی خصوصا 2011 رو فقط فوری ممنون
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 2, 2012 #3 تو فیفا چطوری میشه توپ گیری کرد؟؟ مثلا تو pes باید تکل بزنی راحت میگیری توپ رو.
parsa php کاربر سایت Aug 3, 2012 #4 نوشته شده توسط R43: تو فیفا چطوری میشه توپ گیری کرد؟؟ مثلا تو pes باید تکل بزنی راحت میگیری توپ رو. بیشتر... باید دکمه پاس رو نگه داری بدویی سمت حریف (البته با دکمه های پاس فرار و تکل و شوت هم میشه ولی دکمه پاس راحت تره)
نوشته شده توسط R43: تو فیفا چطوری میشه توپ گیری کرد؟؟ مثلا تو pes باید تکل بزنی راحت میگیری توپ رو. بیشتر... باید دکمه پاس رو نگه داری بدویی سمت حریف (البته با دکمه های پاس فرار و تکل و شوت هم میشه ولی دکمه پاس راحت تره)
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 4, 2012 #5 نوشته شده توسط parsa php: باید دکمه پاس رو نگه داری بدویی سمت حریف (البته با دکمه های پاس فرار و تکل و شوت هم میشه ولی دکمه پاس راحت تره) بیشتر... با من این رو زودتر شوت یاد گرفته بودم :d خواستم بپرسم فرمول خاصی داره؟؟:d
نوشته شده توسط parsa php: باید دکمه پاس رو نگه داری بدویی سمت حریف (البته با دکمه های پاس فرار و تکل و شوت هم میشه ولی دکمه پاس راحت تره) بیشتر... با من این رو زودتر شوت یاد گرفته بودم :d خواستم بپرسم فرمول خاصی داره؟؟:d
parsa php کاربر سایت Aug 20, 2012 #6 نوشته شده توسط R43: با من این رو زودتر شوت یاد گرفته بودم :d خواستم بپرسم فرمول خاصی داره؟؟:d بیشتر... نه !!
نوشته شده توسط R43: با من این رو زودتر شوت یاد گرفته بودم :d خواستم بپرسم فرمول خاصی داره؟؟:d بیشتر... نه !!
P.s.Y.c.H.o "You See, But You Do Not Observe" کاربر فعال Aug 20, 2012 #7 بهترین راه برای دفاع توی فیفا همونی بود که پارسا جان فرمودند اینه که پاس رو نگهداری بعد رسیدی به بازیکن باهاش حرکت می کنه بعدش سریع دکمه ی شوت رو می زنی احتمال گرفتنش 70 به 30 هست توی PES خیلی سخت هست و قلقش یکم دیر میاد دستت ولی بازم همون کار رو می کنی بعد خودت باید با دسته بری توی پای یارو :d
بهترین راه برای دفاع توی فیفا همونی بود که پارسا جان فرمودند اینه که پاس رو نگهداری بعد رسیدی به بازیکن باهاش حرکت می کنه بعدش سریع دکمه ی شوت رو می زنی احتمال گرفتنش 70 به 30 هست توی PES خیلی سخت هست و قلقش یکم دیر میاد دستت ولی بازم همون کار رو می کنی بعد خودت باید با دسته بری توی پای یارو :d
RASH کاربر سایت Sep 6, 2012 #8 سلام من می خواستم نحوه ی فعال سازی تکنیک ها که در خود بازی ps گذاشته شده و نحوه ی استفاده از اون ها رو بپرسم لطفا منو راهنمایی کنین ممنون
سلام من می خواستم نحوه ی فعال سازی تکنیک ها که در خود بازی ps گذاشته شده و نحوه ی استفاده از اون ها رو بپرسم لطفا منو راهنمایی کنین ممنون
ABSOLOM کاربر سایت Oct 17, 2012 #9 دوستان لطفا یه راهنمایی درباره ی ضربه آزاد زدنو همینطور دریبل ها خصوصا یه پا دو پا و از این کارها. MمNوN!
دوستان لطفا یه راهنمایی درباره ی ضربه آزاد زدنو همینطور دریبل ها خصوصا یه پا دو پا و از این کارها. MمNوN!
P.s.Y.c.H.o "You See, But You Do Not Observe" کاربر فعال Oct 17, 2012 #10 فکر کنم بهتر باشه یه تایپیک جدا گانه برای Pes 2013 , FIFA 13 برای نظر دادن و .... بخصوص همین ترافند ها بزنیم الان منم می خوام بپرسم توی فیفا دریبل های زیبا و کاربردی ( بخصوص اونایی که توی تریلر هاش می زدند :d ) رو یاد بده یکی اما کسی نمیاد
فکر کنم بهتر باشه یه تایپیک جدا گانه برای Pes 2013 , FIFA 13 برای نظر دادن و .... بخصوص همین ترافند ها بزنیم الان منم می خوام بپرسم توی فیفا دریبل های زیبا و کاربردی ( بخصوص اونایی که توی تریلر هاش می زدند :d ) رو یاد بده یکی اما کسی نمیاد
Elyas sun کاربر سایت Oct 18, 2012 #11 منمم موافقم،يكى از دوستان لطف كنه طريقه دريبل هاى فيفا١٣ رو با كنترلر ايكس باكس بذاره هممون فيض ببريم. پيشاپيش تشكر ميكنم
منمم موافقم،يكى از دوستان لطف كنه طريقه دريبل هاى فيفا١٣ رو با كنترلر ايكس باكس بذاره هممون فيض ببريم. پيشاپيش تشكر ميكنم
Z zaneti کاربر سایت Nov 21, 2012 #12 درود در فیفا شیوه ای هست که احتمال عقب موندن بازیکنهای دفاع را در زمان ارسال پاس های توی عمق کم کنه؟ به غیر از تکل شیوه هایی برای گرفتن توپ بدون خطا هست ؟ در فیفا قبلی بدون خطا می تونستی توپ را بگیری با تنه و یا پا تو پا اوردن.
درود در فیفا شیوه ای هست که احتمال عقب موندن بازیکنهای دفاع را در زمان ارسال پاس های توی عمق کم کنه؟ به غیر از تکل شیوه هایی برای گرفتن توپ بدون خطا هست ؟ در فیفا قبلی بدون خطا می تونستی توپ را بگیری با تنه و یا پا تو پا اوردن.