ترفند هاي ويندوز Xp

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzadr

کاربر سایت
سلام

تو اين تاپيك از اين به بعد هر دفعه يه نكته ريز اما ترفندي مناسب براي بهينه كردن ويندوز شما ارايه مي شه

دوستاني كه مي تونن كمك كنند و هر دفعه نكته اي كوچك ولي آموزنده و مفيد رو بگن

شاه كليد پسوورد ويندوز

افزايش سرعت اينترنت تا حد ممكن

گذاشتن پسوورد روي هر فايلي كه دوست داريد(بدون امكان شكستن قفل)

و........

فكر كنم تاپيك پر باري بشه چون اين جرو ترفندها پاياني نداره

خوب براي شروع چرا خودت چند تا نميازي

اون بالايي ها رو مي مي ذارم....منتها الان خونه نيستم....تو جزوه ها دارم...خودت هم مشغول شو

سلام.
ممنون بهزاد جان فکر میکنم تاپیک خوبی بشه.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
کلیه کلیدهای میانبر در نرم افزار اینترنت اکسپولرر

F1 : نمایش راهنمای مرورگر. در زمانی که پنجره ای باز باشد راهنمای مربوط به همان عنصر را نمایش میدهد.
F11 : جابجایی بین حالت تمام صفحه در مرورگر و پنجره در ابعاد عادی
TAB : حرکت بسمت جلو در بین عناصر صفحه وب و نوار آدرس و نوار لینک.
SHIFT+TAB : حرکت بسمت عقب در بین عناصر صفحه وب و نوار آدرس و نوار لینک.
ALT+HOME : رفتن به صفحه خانگی
ALT+RIGHT ARROW : رفتن به صفحه بعدی
ALT+LEFT ARROW : رفتن به صفحه قبلی
BACKSPACE : رفتن به صفحه قبلی
SHIFT+F10 : نمایش منوی آبشاری و میان بر برای یک لینک
CTRL+TAB : انتقال بین فریم ها بسمت جلو
F6 : انتقال بین فریم ها بسمت جلو
SHIFT+CTRL+TAB : انتقال بین فریم ها بسمت عقب
UP ARROW : حرکت صفحه بسمت ابتدای سند
DOWN ARROW : حرکت صفحه بسمت انتهای سند
PAGE UP : حرکت به سمت ابتدای صفحه با انجام پرشی بزرگ تر نسبت به UP ARROW
PAGE DOWN : حرکت به سمت انتهای صفحه با انجام پرشی بزرگ تر نسبت به DOWN ARROW
HOME : انتقال صفحه به ابتدای سند
END : انتقال صفحه به انتهای سند
CTRL+F : نمایش پنجره جستجو برای صفحع جاری
F5 : تازه سازی (Refresh) نمودن صفحه در صورتی که نیازی به این کار باشد(تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب متفاوت باشد)
CTRL+R : تازه سازی (Refresh) نمودن صفحه در صورتی که نیازی به این کار باشد(تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب متفاوت باشد)
CTRL+F5 : تازه سازی (Refresh) نمودن صفحه (تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب یکسان باشد) مناسب برای صفحاتی که توسط ISPها cache می شوند.
ESC : متوقف نمودن عملیات دانلود در صفحه
CTRL+O : باز نمودن یک مکان (آدرس اینترنتی) دیگر
CTRL+L : باز نمودن یک مکان (آدرس اینترنتی) دیگر
CTRL+N : باز نمودن یک صفحه مرورگر دیگر
CTRL+W : بستن صفحه مرورگر جاری
CTRL+S : ذخیره نمودن صفحه جاری
CTRL+P : چاپ صفحه جاری
ENTER : فعال سازی لینک انتخاب شده
CTRL+E : باز نمودن جستجو در نوار مرورگر
CTRL+I : باز نمودن علایق(Favorites) در نوار مرورگر
CTRL+H : باز نمودن سابقه (History) در نوار مرورگر
ALT+D : قرار دادن متن انتخاب شده در نوار آدرس
F4 : نمایش نوار آدرس سوابق
CTRL+LEFT ARROW : در صورتی که این کلید را در نوار آدرس فشار دهید مکان نما به شکست بعدی سمت چپ ( محلی که کاراکتر / قرار دارد ) منتقل می گردد.
CTRL+RIGHT ARROW : در صورتی که این کلید را در نوار آدرس فشار دهید مکان نما به شکست بعدی سمت راست ( محلی که کاراکتر / قرار دارد ) منتقل می گردد.
CTRL+ENTER : در نوار آدرس با زدن این کلید رشته www. به اول متنی که در آدرس باز نوشته اید اضافه می گردد. همچنین رشته .com را به انتهای این رشته اضافه مینماید. مثال : www.bazicenter.comhttp://www.tarfandestan.com
UP ARROW : در صورتی که خاصیت Auto Complete فعال باشد. در لیست مزبور به سمت بالا حرکت می کند.
DOWN ARROW : در صورتی که خاصیت Auto Complete فعال باشد. در لیست مزبور به سمت پایین حرکت می کند.
CTRL+D : صفحه جاری را به فهرست علایق (favorites) اضافه میکند.
CTRL+B : نمایش پنجره سازمان دهی علایق favorites
ALT+UP ARROW : بالا رفتن در لسیت در پنجره سازمان دهی علایقfavorites
ARROW ALT+DOWN : پایین رفتن در لسیت در پنجره سازمان دهی علایق favorites
CTRL+X : حذف ( درصورت امکان) و انتقال کپی عنصر انتخاب شده به حافظه
CTRL+C : کپی عنصر انتخاب شده به حافظه
CTRL+V : اضافه نمودن عنصر درون حفافظه در مکان فعلی
CTRL+A : انتخاب تمام عناصر
(به نقل از وب نویس)

آخرین ویرایش:
بسيار عالي بود امين جون....

اين ميان برها براي بعضي موقعها واقعا به كار مي ياد(مثل نداشتن موس)
اره مثل من که مادرم برای کنکور موس رو بر میداره و ....
smile.gif

+++++
اقا یه حالی به این تاپیک بدین

سلام
امین جون اگه باز هم مطلبی داری خودت بذار.....یه چند وقتی من نمی تونم بیام
ولی حداقل یه کم مطلب بذارید تا علکی یه تاپیک باز نکرده باشیم!

سلام بهزاد جون

من دیگه قراره تمام وقت وصل باشم به سلامتی اینترنت وایرلیسم راه افتاد

چندتا ترفند دارم که حتما میزارم ولی کمی صبر کنید

باشه دوباره یه مطلب براتون میزارم که بازم کار با موس هست.

++++++++++++
با بهره گیری از این ترفند جالب میتوانید بدون نیاز به برنامه خاصی و تنها از طریق کیبورد کامپیوترتان ، نشانگر موس موجود در صفحه مانیتور را جابجا نمایید. این ترفند زمانی بسیار مورد استفاده قرار میگرد که نتوانید به هر دلیلی از موس تان استفاده کنید آن وقت است که کیبوردتان جور موس را میکشد!

بدین منظور:
کافی است دکمه های Shift و Alt را که در سمت چپ کیوبرد قرار دارند را به همراه دکمه ی Num Lock بزنید و سپس در کادری که باز میشود بر روی OK کلیک کنید.
حال میتوانید با استفاده از دکمه های 2,4,6,8 سمت راست کیبورد موس را هدایت کنید و با Enter برنامه ها را باز نمایید و یا به داخل لینکها بروید.

سلام

این یه مطلب بودش که توی یه وبلاگ خوندم که فکر کنم قبلا هم توی بازی دات در موردش
صحبت هایی شده بود
که براتون نقل و قل می کنم

رایت 1GB اطلاعات بر روی یک سی دی 700 مگابایتی معمولی

شايد برايتان پيش اومده باشه که مثلا يه برنامه داريد که حجمش از 700 مگابايت بيشتر باشه . و می خواهيد اونو رايت کنيد در اين مواقع می بايست اون برنامه رو فشرده کنيد که البته شايد باز هم اون برنامه تو سی دی جا نشه . با اين ترفند می تونيد بر روی سی دی های معمولی حتی تا 1 گيگا بايت اطلاعات ذخيره کنيد .

ابتدا می بايست ببينيد رايتر شما overburning ساپورت می کنه يا نه . برای تست اين کار مراحل زير را دنبال کنيد :

ابتدا به برنامه Nero رفته و سپس کليد های ترکيبی Ctrl + R را فشار دهيد . تو اين پنجره ببينيد که در قسمت Recorder information ، رو به روی عبارت Over burn عبارت suported نوشته شده است يا نه . اگر عبارت ساپورت نوشته شده باشد شما می تو نيد از اين ترفند استفاده کنيد .

حال به منوی File رفته و قسمت preferences رو انتخاب کنيد سپس در قسمت Expert features دقت کنيد که عبارت enable overburn قعال باشد . در زير همين گزينه مقدار مجاز overburn رو به دقيقه مشخص کنيد .

حال به منوی File رفته و گزينه New را انتخاب کنيد و در قسمت Multisession گزينه No Muttisession را انتخاب نماييد . سپس در قسمت Burn عبارت Write Method رو به Disc at Onec تبديل کنيد .

سلام به همه دوستان

خوب قرار بود این تاپیک رو منفجیر کنیم پس چی شد ...؟؟؟

++++++++++++++

خوب من چند تا مطلب جالب توی سایت فناوری اطلاعات ایران خودم که نقلش میکنم اینجا

+++++++++++++

از کار انداختن رمز عبور BIOS

بسیاری از شماها هنگام روشن کردن کامپیوتر قبل از آنکه سیستم عامل خاصی بالا بیاید به سد محکمی با نام رمز عبور BIOS برخورد کرده اید. رمز عبوری که بر خلاف سایر رمز عبورها به هیچ وجه در هارد دیسک کامپیوتر ذخیره نمیشود. یا همین مشکل موقعی که می خواهید مشخصات Setup نامپیوتر را عوض کنید پیش میآید. این مقاله به معرفی چند روش برای حل این مشکل میپردازد. فرض ما بر این است که شما رمز عبور کامپیوتر خود را فراموش کرده اید و دنبال راه حل هستید و قصد اذیت کردن و دست بردن در کامپیوتر کسی را ندارید.

روش اول: برای دزدی از یک مکان ساده ترین و اولین کار استفاده از شاه کلید است تا آبرومندانه و ترو تمیز وارد شوید و آخرین راه حل بالا رفتن از دیوار است. در این مورد هم اینچنین است ما برای مارک ها و مدلهای مختلف Bios رمزهای عبوری معرفی می کنیم که امیدواریم مشکل شما را حل کند و نیازی به بالا رفتن از دیوار نداشته باشید.

AWARD BIOS

AWARD SW, AWARD_SW, Award SW, AWARD PW, _award, awkward, J64, j256, j262, j332, j322, 01322222, 589589, 589721, 595595, 598598, HLT, SER, SKY_FOX, aLLy, aLLY, Condo, CONCAT, TTPTHA, aPAf, HLT, KDD, ZBAAACA, ZAAADA, ZJAAADC, djonet

AMI BIOS

AMI, A.M.I., AMI SW, AMI_SW, BIOS, PASSWORD, HEWITT RAND, Oder

رمزهای عبور زیر را بر هر نوع Bios میتوانید امتحان کنید

LKWPETER, lkwpeter, BIOSTAR, biostar, BIOSSTAR, biosstar, ALFAROME, Syxz, Wodj

توجه داشته باشید که هنگام وارد کردن رمزهای عبور حروف بزرگ را بصورت بزرگ و حروف کوچک را بصورت کوچک وارد کنید.

روش دوم : یک روش نرم افزاری برای پاک کردن رمز عبور

اگر هنگامی که کامپیوتر روشن است بدان دسترسی دارید میتوانید از برخی نرم افزارهای موجود برای پاک کردن رمزعبور استفاده کنید ولی از آنجا که مکن است شما به این نرم افزار ها دسترسی نداشته باشید روش زیر را به شما معرفی میکنیم.

کامپیوتر را به حالت MS DOS برگردانید و دستور DEBUG را اجرا کنید

0 برای مدلهای مختلف BIOS عبارات زیر را وارد کنید

AMI/AWARD BIOS

O 70 17

O 71 17

Q

PHOENIX BIOS

O 70 FF

O 71 17

Q

GENERIC

Invalidates CMOS RAM.

O 70 2E

O 71 FF

Q

توجه کنید که حرف اول برابرحرف "O " است نه عدد صفر.

روش سوم : روش سخت افزاری

اگر هنگامی که کامپیوتر روشن است به آن دسترسی ندارید یا رمز عبورهای قبلی کارساز نبود می توانید از روشهای سخت افزاری زیر استفاده کنید.

● استفاده از Jumper ها

بر روی تمام مادربردها یک Jumper است که از آن برای پاک کردن CMOS میتوانید استفاده کنید.کنار این jumper معمولا این عبارت دیده میشود Clr CMOS.

تنها کاری که شما میکنید این است که jumper را از پایه 1و2 درآورده و به پایه 3و4 نصب کنید و دوباره به حالت اول برگردانید. شما به همین سادگی میتوانید رمز عبور را پاک کنید.

● در آوردن باتری

میتوانید باتری دستگاهتان را که روی مادربرد است درآورده و دوباره جا بیاندازید در این حالت تمام اطلاعات CMOS به حالت پیش فرض برمیگردد. ولی توجه داشته باشید که جا انداختن باتری کمی مشکل است.

● عوض کردن آی سی ( Cheap CMOS )

اگر هیچ یک از روشهای الا جواب نداد میتوانید آی سی CMOS را با یک آی سی از همان نوع عوض کنید یا از نوع برنامه ریزی کنید اینکار ابزار مخصوصی دارد و شرکتهای تعمیر کامپیوتر برای شما اینکار را خواهند کرد .

توجه: برای پیدا کردن آی سی CMOS میتوانید به دفترچه مادربرد خود مراجعه کنید.

در این روشها علاوه بر اینکه رمز عبور را پاک میکنید سایر اطلاعات نیز به حالت اولیه برمیگرد ولی نگران نباشید مشکلی نیست و شما میتوانید دوباره مشخصات کامپیوتر خود را در Setup وارد کنید.

منبع : Information Technology http://www.IRITN.com

++++++++++++++++++++++

خوب قابل توجه دوستان برای فهمیدن راحت نوع بایوسشون که این طور من متوجه شدم

اگه صفحه Setup به شکل پنجره ای NC بودش که دیگه از نوع AWARD هستش ولی اگه

منوای بودش از نوع AMI هستش که مال من از نوع اول هستش و این کار رو امتحان کردم

بهم هم جواب بده و رمزش AWARD_SW هستش :cheesygri

+++++++++++++++++++++

خوب مورد بوق Bios هستش که خوندن مطلبش برام خیلی جالب بودش ;)

+++++++++++++++++++++

يکي از اصلي ترين عمليات کامپيوتر در هنگام روشن شدن عمليات POST يا Power On Self Test ميباشد. که تمامي نرم افزارها و قطعات سخت افزاري لازم براي بوت سيستم را تست کرده و آماده به کار ميکند . گاهي اتفاق مي افتد که يک يا چندي از برنامه ها يا قطعات معيوب شده يا به عللي از انجام وظيفه باز مي مانند، اينجاست که بايوس با تنها راه ارتباطي مستقيم با کاربر ( بوق ) شما را آگاه مي سازد. اما تا وقتي که از مفهوم بوقهاي بايوس اطلاع نداشته باشيد تشخيص اينکه کدام يک از قطعات وظيفه خود را به خوبي انجام نميدهد، تقريبا غير ممکن است. ورفع اشکال را با سختي و مشقت بسيار همراه ميکند. در ادامه بوقهاي اصلي شرکت توليد کننده تراشه بايوس AWARD را شرح داده ام. ...

كدهاي بوقي بايوس AWARD :
بايوس آوارد عمدتا به پيامهاي خطا براي آگاه کردن کاربران از وجود مسئله اتکا دارد، اما چند کد بوقي مشهور وجود دارد که اين تراشه بايوس توليد ميکند:
تعداد بوقها در عمليات Post مفهوم بوق
نا محدود (تکرار شوند) خطاي حافظه سيستم
يک بوق بلند پس از دو بوق کوتاه خطاي کارت گرافيک
يک بوق باند پس از سه بوق کوتاه خطاي گرافيک يا حفظه گرافيک
بوقهاي با ارتفاع بالاي نا محدود (تکرار شونده) خطاي داغ شدن پردازنده
بوقهاي با ارتفاع بالا ،با ارتفاع پايين ( تکرار شونده) خطاي پرازنده
نکته : اگر موقع عمليات POST يک ، دو يا سه بوق بشنويد، تعويض کارتهاي RAM را در نظر بگيريد يا دست کم آنها را بررسي کنيد تا اطمينان يابيد که درست نصب شده اند. اگر در عمليات POST هشت بوق بشنويد اطمينان يابيد که کارت ويدئويي درست نصب شده است، ممکن است لازم باشد که آن را عوض کنيد. اگر موقع عمليات POST تعداد بوقها با آنچه گفته شد متفاوت بود ( چهار تا هفت يا 9 تا يازده بوق)، ممکن است يک مسئله جدي در مدار مادر يا قطعات ديگر وجود داشته باشد، کامپيوتر را به يک تعميرگاه ببريد.

منبع : Information Technology http://www.P30Net.com

+++++++++++++++++++

خوب قرار بود این تاپیک رو منفجیر کنیم پس چی شد ...؟؟؟
سلام
به زودی اینترنت ADSL من هم وصل میشه و کلا سایت رو می ترکونم....:cheesygri .
به زودی ترفند های جذاب و جالبی می ذارم
خلیل جون دستت درد نکنه

خب تا سایت نترکیده من یه ترفند خیلی جزیی رو بذارم که برای خودم خیلی حیاتی شده:)

از شر فلش shortcut خلاص شید:
وقتی که یه ایکون روی دسکتاپ میذارید یه فلش کوچولو کنارش میاد و...
با وارد کردن regedit در منوی run وارد بخش رجیستری بشید.بعد وارد HKEY-CLASSES-ROOT بشید در اونجا lnkfile پیدا کنین و is shortcut رو پاک کنید.بعد piffile رو بیابید و همون کار رو دوباره انجام بدید رجیستری رو ببندید و resat کنید

با وارد کردن regedit در منوی run وارد بخش رجیستری بشید.بعد وارد HKEY-CLASSES-ROOT بشید در اونجا lnkfile پیدا کنین و is shortcut رو پاک کنید.بعد piffile رو بیابید و همون کار رو دوباره انجام بدید رجیستری رو ببندید و resat کنید
متاسفانه پیدا نکردم.......یعنی فایلی به نام lnkfile نبود توی اون پوشه

چرا عزیزم هست مطمئن بودم که شاید کسی این سوال رو بپرسه چون من خودم هم که خیلی وقته این کار رو میکنم الان که دنبالش میگشتم تا برای شما عکس بذارم یادم نمیومد کجاست فقط اینکه دقیقا به همین اسم هست بیشتر بگرد حتما پیدا میکنین

FLzm7ZQs.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or