اونجاهایی که در رو باز میکرد بعد میرفت تو توهم رو چی میگی؟:biggrin1:کلا همیشه جو بازیهای silent hill برای من ترسناک بوده و یه حس ترس دائمی موقع بازی با من بود.F.E.A.R هم به نظر من قبل از اینکه ترسناک باشه شوکه کننده بود.اونجایی که مرده از اون ور شیشه پرت می شه این ور منم از صندلی پریدم هوا.:cheesygri
معلومه کارت درسته ولی اینو ببین نتیجشو اعلام کن.جن گیر اینو ببینه گریش میگیرهدر مورد فیلم باید بگم که من فیلم های ترسناک زیادی دیدم اونم تنهایی ولی از هیچ کدوم نترسیدم.(به جز جن گیر که یه نمور ترسیدم):cheesygri
من هم فیلم pulse تنها دیدم به نظرم ترسناک نبود شایدم به خاطر اینکه زیادی فیلم ترسناک میبینم.اگه مرد فیلم ترسناکید PULSE رو ببینید من که ساعت 2 دیدم به نصف فیلم که رسید یادم افتاد که تو اتاقم تنها میخوابم و کسی هم نیست که به دادم برسه خاموش کردم DVD شو هم یه جا قایم کردم که چشمم بهش نخوره
اونجایی که تو توهم جلوی در اتاق عمل اسکلته یهو از توی خونها بلند می شه.اونجاهایی که در رو باز میکرد بعد میرفت تو توهم رو چی میگی؟:biggrin1:
در مورد فیلم باید بگم که من فیلم های ترسناک زیادی دیدم اونم تنهایی ولی از هیچ کدوم نترسیدم.(به جز جن گیر که یه نمور ترسیدم):cheesygri
راستي اگه از پنجره بيرون رو نگاه كنين رويه يه تابلو تبليغاتي يه شماره تلفن نوشته تا حالا به اون شماره زنگ زدين؟؟