با سلام امیدوارم که خوب و خوش باشید قولی داده بودم مبنی بر اینکه بازی های مختلف را به نقد و بررسی قرار دهم حالا اولین پست از اوین پروژه اماده میشه امیدوارم که استفاده کامل را از پست بکنید و لذت ببرید لطفا" اگر مشکلی وجود داشت به صورت PM به بنده یاداوری کنید تا در پست های بعدی چنین اتفاقی یا مشکلی پیش نیاید.
خب بهتر لیست کار هایی که در مورد بازی مورد نظر قرار است انجام دهم را در ادامه مطلب قرار می دهم که از انها به خوبی استفاده کنید:
1- بازی Tekken تولد و ماندگاری، حرف های بسیاری برای گفتن دارد.
2- نگاهی به سری بازی های Tekken
3- بیوگرافی کاراکتر های سری بازی های Tekken تا جایی که وجود دارد.
4- جمع بندی
5- این قسمت که 5 مرحله است پایان پروژه است و شما دوستان می توانید نظرات خود را در مورد پروژه بیان کنید.
بازی Tekken تولد و بقا حرف های بسیاری برای گفتن وجود دارد کمی صبر و شکیبایی لازمه کار ماست پس شکیبا باشید.
نمی دونم از کجا شروع کنم ولی باید از جایی شروع کردم از همین جا شروع می کنم:
اسم بازی TEKKEN است و به زبان فارسی به دو شکل نوشته می شود یکی به صورت تکن و دیگری به صورت تیکن ، من زمانی که بازی را انجام می دادم نزده بود تیکن حالا بی خیال نام ژاپنی بازی هم به این شکل نوشته می شود鉄拳 عجب چه باحال!! بازی در سبک بازی های fighting games است و تولید کننده بازی شرکت پر اوازه Namco است که به نظر من این شرکت بیشترین مشهوریت خود را با ساخت سری بازی های Tekken به دست اورد. در ابتدا که بازی عرضه شد بازی به صورت Arcade games بود. البته ورژن های مخفی از بازی برای کنسول های مختلف مانند PS1.PS2.PS3.X360.PSP. Wonder Swan,. Game Boy Advance به بازار گیم ها عرضه شد. سری بازی های Tekken دارای داستانی خطی است و می توان با کمی جستوجو روابط بین داستان سری های مختلف را کشف با اینها دو قسمت از بازی وجود دارد که نمی توان انها را دنباله رو این سری دانست این دو سری بازی های Tekken Tag T 1..2 است که قسمت اول چند سال پیش عرضه و نسخه دوم بازی فعلا" عرضه نشده است. بازی های Tekken را می توان در سبک بازی های مبارزه ای تخیلی قرار دارد زیرا در این بازی تحولاتی که رخ می دهد از حالت عادی خارج می شود به به سبک فانتزی وارد می شود به همین دلیل است که می توان بازی را فانتزی تخیلی نامید. درهر شماره از بازی شما با داستانی رو به رو می شوید که شما را به گونه ای منتظر قسمت بعدی می گذارد زیرا این بازی های دارای داستانی مربوط به شخصیت های خاصی است و هر بازی که عرضه می شود با بازی قبلی خود دارای تسلسل زمانی خاصی است و شما را با روایتگری داستانی خاصی رو به رو می کند . به طور کلی هر tournament که بر گذار می شود با نام انحصاری Mishima Zaibatsu نام گذاری می شود. در واقع هر بازی که شما انجام می دهید البته از سری بازی های Tekken به گونه ای است که شخصیت خاصی در ان برای به دست اوردن رهبری کمپانی خاصی تلاش می کند تا به مقام سر کردگی دست پیدا کند که در اخر هم به این مقام با تلاش بسیار دست پیدا می کند . این بود روال کاری بازی Tekken یعنی دست یابی فردی به قدرت همین حالا شما هستید که باید قدرت را به دست اورید با چه کسی خورتان انتخاب کنید . بازی tekken چون قسمت های مختلفی دارد تصمیم دارم که هر قسمت را در پستی قرار دهم تا مطلب باهم دیگر اشتباه گرفته نشود.
تاریخ tekken به روایت منبع بنده:
از همان ابتدا سری بازی های تکن به شکل و شمایل 3D نزدیک بود و حالا شما با ان رو به رو شدید تحولی در سبک بازی های fighting.
اولین نسخه از بازی Tekken در سال 1994 عرضه شد کمتر از دو سال بعد از Virtua Fighter. با این حال زمانی که نسخه اول این سری بازی منتشر شد با استقبالی بی نظیر رو به رو شد و باعث شد که سازندگان بازی به فکر ساخت قسمت های بعدی بازی باشند که همین راستا تا به حالا چندین نسخه از بازی Tekken منتشر شده است که به 6 نسخه می رسد نام بازی ها به صورت tekken 1.2.3.4.5.6 بود ولی بعد ها دو نسخه 5 و6 بازی با نام جدید معرفی شدند با نام های Tekken 5: Dark Resurrection and Tekken 6: Bloodline Rebellion ابدیت شدند البته لازم به ذکر است که نسخه سوم این بازی tekken3 نیز برای خود ابدیت مخصوصی داشت که قابلیت ها مختلفی به ان اضافه کرده بود. نسخه شماره سوم بازی را به علت اینکه تغییراتی در ان اتفاق اتفاد به نام جدید ی Tekken Tag Tournament معرفی کردند. در مورد نسخه های مختلفی بازی باید به این نکته اشاره کرد که قسمت سوم بازی به صورت Game Boy Advance نیز موجود است نسخه ای که شرکت namco با عنوان تجاری Tekken 5: Dark Resurrection عرضه کرده بود با تغییر نام کوچکی برای PSP نیز عرضه کرده به گونه ای که پسوند شماره 5 بودند بازی را از عنوان بازی حذف کرد و بازی خود را با نام Tekken: Dark Resurrection برای کنسول دستی سونی PSP عرضه کرد. این بازی در سال 2006 در ژاپن و امریکا در تابستان همان سال عرضه شد ورژن اروپایی بازی هم در تاریخ September 15, 2006. عرضه شد. Tekken Card Challenge به صورت انحصاری در ژاپن برای WonderSwan عرضه شد که با استقبال خوبی نیز همراه بود. شرکت nambo و capcom بر روی نسخه ی جدید از بازی به عنوانهای تجاری Street Fighter X Tekken و Tekken X Street Fighter, کار می کند نکاتی در مورد بازیی که دو شرکت بر روی انها کار می کنند وجود دارد انهم این است که بازی tekken به صورت 3D است و بازی Street Fighter به صورت گیمپلی 2D است و تلفیق این دو بازی با هم چه نتیجه ای به بار خواهد اورد جای بحث دارد. شرکت Pocket Gamer نیز تایید کرده است که بازی های Tekken برای iPhone and iPod Touch عرضه خواهد شد.
خب دوستان می دونم که برای اولین بار پست کمی کوتاه بود شرمنده در هفته های اینده پست هایی با حجم بالا ارسال خواهم کرد اگر انتقادی پیشنهادی دارید به برام PM کنید یا به صورت پیام بازدید کننده بگید. با تشکر نویسنده :علیرضا محمد میرزائی
تردد رسمی سری بازی های Tekken