ترجیح می دهید تنها بازی کنید یا با دیگران؟

ترجیح می دهید تنها بازی کنید یا با دیگران؟

• به تنهایی

رای‌ها: 1 20.0%
  • با دیگران

رای‌ها: 1 20.0%
  • هر دو

رای‌ها: 0 0.0%
  • بعضی موارد تنها,بعضی موارد با دیگران

رای‌ها: 3 60.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    5
ای بابا...
خب خودت که میدونی هر سبکی شرایط خودش رو میطلبه!

حرف شما متین.اما اصل قضیه بر میگرده به تیپ شخصیتی که هر شخص واسه خودش داره.
الان روانشناس ها اومدن آدمها رو به سه دسته تقسیم کردند.
دسته اول آدمهای درون گرا:این افراد به تنهایی بیشتر عادت دارند.در اکثر موارد از جمع گریزانند و
تنهایی رو بیشتر ترجیح میدهند.به قول معروف با تنهایی بیشتر حال میکنند.:biggrin1:
دسته دوم آدمهای برون گرا:این افراد عاشق بودن با دیگرانند.در تنهایی حوصله شان سر میرود.
از بودن با جمع لذت میبرند.بازم به قول معروف از بودن با دیگران بیشتر لذت میبرند.:biggrin1:
دسته سوم آدمهای نیمه درون گرا و برون گرا:در بین روانشناسان در مورد وجود این دسته اختلاف وجود دارد.این دسته عجیب ترین افراد هستند.از طرفی از تنهایی به شدت لذت میبرند ولی از طرفی وقتی تنها میشوند دوست دارند کسی درکنارشان باشد.مانند اینکه دوست دارند تنها بازی کنند اما موقع بازی کردن دوست دارند کسی در کنارشان باشد و آنها را تماشا کند یا با
آنها در مورد بازی در حال در جریان صحبت کنند.:biggrin1:
پ.ن:چیزایی که گفتمو زیاد جدی نگیرید.اما نه به این معنا که همشون شوخی باشند.:biggrin1:
درمورد دسته سوم هم یکم از خودم خالی بندی کردم.
اما خودم به شدت تنهایی بازی کردنو دوست دارم.;)

بستگی به جنبه طرف داره.یه موقع میای sims 2 ازی کنی اگه کسی کنارت باشه و طرف بی جنبه باشه
دست و پات بستست و نمیتنی همه کاری بکنی.ولی در کل من جزو این دسته هستم:
دسته سوم آدمهای نیمه درون گرا و برون گرا:در بین روانشناسان در مورد وجود این دسته اختلاف وجود دارد.این دسته عجیب ترین افراد هستند.از طرفی از تنهایی به شدت لذت میبرند ولی از طرفی وقتی تنها میشوند دوست دارند کسی درکنارشان باشد.مانند اینکه دوست دارند تنها بازی کنند اما موقع بازی کردن دوست دارند کسی در کنارشان باشد و آنها را تماشا کند یا با آنها در مورد بازی در حال در جریان صحبت کنند....

حرف شما متین.اما اصل قضیه بر میگرده به تیپ شخصیتی که هر شخص واسه خودش داره
حرف تو هم متین اما ربطی به اینجا نداره!
مثلا فرض کن خواهر یا برادرت هر چقدر هم فابریک باشن اما سر صحنه ی ffx در جوارت بنشینن و بر و بر تو و مانیتور رو بنگرن خوب تو بازی زهر مارت میشه! یا مثلا بازی ادونچر باشه یهو بقل دستیت از سر شوخی هولت بده! خوب سکته میکنی.
به نظر من بازی تنهاییش قشنگتره! اگه اینطور که دسته بندی کرده باشی من باید آدم درونگرا باشم در صورتیکه من عاشق با جمع بودن و با رفقا بودنم! :love:
ختم کلوم! آدم میره تو جو! ضایعست یکی نیگاش کنه!!!!! :laughing:

درسته که بعضی افراد دلشون می خواد تنها باشن(مثل من:biggrin1:) بعضی هم می خوان با جمع باشن(باز هم مثل من:biggrin1:) اما این موضوع همه چیزو شامل نمی شه مثلا یکی به شدت دوست داره همیشه تو مهمونی ها و مراسم شلوغ باشه اما از طرفی هیچ وقت دو نفره بازی نمی کنه(این دفه هم مثل من:biggrin1:) این برونگرا و درونگرا هم که می گید در مورد موضوعات مختلف قضیش فرق میکنه;)
پس فرمایش شما متین(این جمله دیگه داره تکراری میشه:biggrin1:) ولی یه خورده نظرتون کلی بود :biggrin1:

درسته که بعضی افراد دلشون می خواد تنها باشن(مثل من:biggrin1:) بعضی هم می خوان با جمع باشن(باز هم مثل من:biggrin1:) اما این موضوع همه چیزو شامل نمی شه مثلا یکی به شدت دوست داره همیشه تو مهمونی ها و مراسم شلوغ باشه اما از طرفی هیچ وقت دو نفره بازی نمی کنه(این دفه هم مثل من:biggrin1:) این برونگرا و درونگرا هم که می گید در مورد موضوعات مختلف قضیش فرق میکنه;)
پس فرمایش شما متین(این جمله دیگه داره تکراری میشه:biggrin1:) ولی یه خورده نظرتون کلی بود :biggrin1:

I am so sorry.:blushing:اینهایی که هم گفتم از سر جوگیری بود.:biggrin1:اما درسته این حرفها نه ربطی به اینجا داره نه کاملا شامل همه میشه.
همش تقصیر این برنامه گلبرگه.با اون حاج آقاش:

I am so sorry.:blushing:اینهایی که هم گفتم از سر جوگیری بود.:biggrin1:اما درسته این حرفها نه ربطی به اینجا داره نه کاملا شامل همه میشه.
همش تقصیر این برنامه گلبرگه.با اون حاج آقاش:

نه بابا این قدر که میگید هم بی ربط نیست فقط یه خورده کلی بود:biggrin1:

سلام.
من بعضی از بازیهارو دوست دارم تنها بازی کنم ولی بازیهای ورزشی واقعآ با جمع حال میدن.

ولی بر روی این تاکید دارم که بازی مثل METALGEARSOLID4 رو با جمع انجام بدم تا اونام بفهمن با چه شاهکاری طرفن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or