BESAFA
کاربر سایت
ای بابا...
خب خودت که میدونی هر سبکی شرایط خودش رو میطلبه!
دسته سوم آدمهای نیمه درون گرا و برون گرا:در بین روانشناسان در مورد وجود این دسته اختلاف وجود دارد.این دسته عجیب ترین افراد هستند.از طرفی از تنهایی به شدت لذت میبرند ولی از طرفی وقتی تنها میشوند دوست دارند کسی درکنارشان باشد.مانند اینکه دوست دارند تنها بازی کنند اما موقع بازی کردن دوست دارند کسی در کنارشان باشد و آنها را تماشا کند یا با آنها در مورد بازی در حال در جریان صحبت کنند....
حرف تو هم متین اما ربطی به اینجا نداره!حرف شما متین.اما اصل قضیه بر میگرده به تیپ شخصیتی که هر شخص واسه خودش داره
درسته که بعضی افراد دلشون می خواد تنها باشن(مثل من:biggrin1 بعضی هم می خوان با جمع باشن(باز هم مثل من:biggrin1 اما این موضوع همه چیزو شامل نمی شه مثلا یکی به شدت دوست داره همیشه تو مهمونی ها و مراسم شلوغ باشه اما از طرفی هیچ وقت دو نفره بازی نمی کنه(این دفه هم مثل من:biggrin1 این برونگرا و درونگرا هم که می گید در مورد موضوعات مختلف قضیش فرق میکنه
پس فرمایش شما متین(این جمله دیگه داره تکراری میشه:biggrin1 ولی یه خورده نظرتون کلی بود :biggrin1:
I am so sorry.:blushing:اینهایی که هم گفتم از سر جوگیری بود.:biggrin1:اما درسته این حرفها نه ربطی به اینجا داره نه کاملا شامل همه میشه.
همش تقصیر این برنامه گلبرگه.با اون حاج آقاش:
این برنامه که درباره ازدواجه:confused:I am so sorry.:blushing:اینهایی که هم گفتم از سر جوگیری بود.:biggrin1:اما درسته این حرفها نه ربطی به اینجا داره نه کاملا شامل همه میشه.
همش تقصیر این برنامه گلبرگه.با اون حاج آقاش: