ترجمه ی overview سایت سونی درباره ی PSVITA

• Thread starter Thread starter hdxc
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hdxc

کاربر سایت
بیکار بودم گفتم بیام یه کار مفید کنم:dاگه مشکلی داره دیگه عجله ای بود:">

جهان در حال بازی کردن است

رقبایی از تمام کشور های جهان داشته باشید درحالی که در یک اتوبوس هستید.تمام حرکات را با انگشتان و دکمه ها کنترل کنید یا که دشمنان سر به فلک کشیده در اتاق نشیمنتان را منفجر کنید!بعضی ازIP های مورد علاقه ی PS3 ی خود,و بازی های دیگری که فقط برای PSVITA هستند اجازه تجربه ی بازی ها بدون مهدودیت می دهد.
راه های جدید برای بازی کردن
دنیای خود را جا به جا کنید!

شما با دوربین جلو و عقب میتوانید اشپزخانه ی خود را به یک رینگ دعوا تبدیل کنید!تکنولوژی Augmented Reality اجازه می دهد دنیای واقعی خود را به دنیای Playstation ببرید.
تعامل با جهان
قابلیت 3G و WIFI به شما مکان دوستتان,قابلیت فرستادن دوستتان به جستجوی گنج و به روز کردن دقیق جهان از اخرین رنک خود.
بازی کردن بدون وقف,به معنای واقعی کلمه
با وصل بودن به شبکه ی 3G و WIFI میتوانید بازی ها را درست از جایی که بودید ادامه دهید,حتی بازی های PS3 را!
بزرگترین و بهترین بازی ها

PSVITA می تواند راه تجربه ی بازی هایتان را عوض کند.با تکنولوژی هایی مثل صفحه لمسی مولتی تاچ جلو و عقب,Motion Sensor ها و augmented reality پلی استیشن ویتا بهترین و بزرگ ترین بازی ها را همراه گرافیک عالی و روش جدید Social Gaming را برای شما می آورد.
صفحه ی فوق العاده ی مولتی تاچ OLED همراه با پد لمسی عقب و دو عدد Analog Stick
زیبایی در جزئیات
تجربه ی غنی,تجربه ای سینما مانند در این صفحه ی کیفیت بالا و صفحه ی جمع و جور 5 اینچ,خوب است نه؟
کنترل خود در بازی را کامل کنید
دو صفحه ی مولتی تاچ جلو و عقب تمام حرکات شما را بر می دارد و تمام انگشتانتان را به استفاده ای مفید وا می دارد

• Like
Reactions: Zack_Fair
بعضی ازIP های مورد علاقه ی PS3 ی خود
فک کنم میخوان سری uncharted رو برا ویتا پورت کنن:d
-------------------------------------------------------------------------
فقط اگه کمه برای اینه که خطا بزرگن تو سایت سونی خطا نصف این خطام نیستن
خطا=خط ها

• Like
Reactions: Naruto

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن