MaysaM
کاربر سایت
خرابي وجود داره ولي كمه
سلام
من تعمير كارم.البته خودم هم فالكون دارم و هم لانچ.
خوشبختانه تا الان نه لانچم خراب شده و نه فالكونم.(البته جفتشون رو همون اول xclamp replacing كردم و فنها دوازدهه)
والبته اينو بگم كه تا حالا دقيقا 7 تا فالكون تعمير كردم.
كه اخريش همين امروز بود و از يكي از بچه هاي سايت به نام konami خريدم.
از ساعت 3 تا 7 هم باهاش بازي كردم.
ابايد اينم بگم كه ازبين حدودا 95 تا دستگاهي كه درست كردم 7 تاشون فالكون بوده و از اين 88 تا لانچ 3 تاشون اصلا درست نشدن حتي با ري بال كردن هر سه تا چيپشون و رمهاشون.
به طور كل فالكونها خيلي خيلي بهتر از لانچها هستند.
لازم به ذكر هست كه بگم از اون 7 تا فالكون هيچ كدوم ريبال نخواستن و دوتا شون به اين علت خراب شده بودن كه خاك خيلي زيادي توي سيستم و روي فنها نشسته بود و عمل تهويه هوا ، معلوم بود كه اصلا خوب انجام نميشده.يكيشون كه افتضاح بود .
يا حق
سلام
من تعمير كارم.البته خودم هم فالكون دارم و هم لانچ.
خوشبختانه تا الان نه لانچم خراب شده و نه فالكونم.(البته جفتشون رو همون اول xclamp replacing كردم و فنها دوازدهه)
والبته اينو بگم كه تا حالا دقيقا 7 تا فالكون تعمير كردم.
كه اخريش همين امروز بود و از يكي از بچه هاي سايت به نام konami خريدم.
از ساعت 3 تا 7 هم باهاش بازي كردم.
ابايد اينم بگم كه ازبين حدودا 95 تا دستگاهي كه درست كردم 7 تاشون فالكون بوده و از اين 88 تا لانچ 3 تاشون اصلا درست نشدن حتي با ري بال كردن هر سه تا چيپشون و رمهاشون.
به طور كل فالكونها خيلي خيلي بهتر از لانچها هستند.
لازم به ذكر هست كه بگم از اون 7 تا فالكون هيچ كدوم ريبال نخواستن و دوتا شون به اين علت خراب شده بودن كه خاك خيلي زيادي توي سيستم و روي فنها نشسته بود و عمل تهويه هوا ، معلوم بود كه اصلا خوب انجام نميشده.يكيشون كه افتضاح بود .
يا حق