تحلیل و بررسی برترین بازی ها در سبک مخفی کاری

دوست عزیزم میدونم زحمت کشیدی دستت درد نکنه ولی تو مطلب اولی تو انچار در مورد ضعف گرافیکی تو ps3 نسبت به xbox گفتی خودتم میدونی درست نیست و اینو واسه این گفتم که اگه شما مطلبی می نویسی باید بی طرفانه باشه من نه خودم ps3 دارم و نه فنشم از اسم کاربریم

هم مشخصه و از مطلب اولی (نقد کوتاه مکس پین) خیلی بهتر شده ولی هنوز جای کار داره موفق باشی و این که شخصی اومده ودر بالا گفته که به هیچ کس ربطی نداره و شما نمی خواد نظر بدین پس ببخشید این مطلب واسه کی نوشته شده ؟

مگه این اقا زحمت نکشیده و واسه کاربرای این سایت ننوشته پس باید در موردش نظر بدن چه انتقاد چه تعریف البته محترمانه شما هم سعی کن درست صحبت کنی:-$

متوجه شدین چی گفتم؟
لازم نیست ادامه بدین تاپیک رو خراب نکنید خواهشن

درسته برای شما نوشته شده ولی ایراد بی خودی هم یه حدی داره که بعضی ها رعایت نمیکنن در ضمن به نوشته ای نوشتم دقت کن نوشتم تذکر ننوشتم نظر ؟!

اولا که من اسمی از شما تویه پستم نیووردم پس نیازی نیست جوش بیاری
ثانیا من نظرم رو بر اساس اطلاعات صحیح بیان کردم هیچ مشکلی هم توش وجود نداره

لازم هم نیست ادامش بدین و تاپیک رو خراب کنیم
داداش فاروم اصلا برای بحثه و ایجاد تاپیک برای ایجاد یه بحث جدید ...
این دوتا تریلری که گذاشتی رو دیدم ...
مخفی کاری داشت درسته .. ولی واقعا استفاده از مخفی کاری فقط 10 تا 15 درصد کارآمد بود و بیشتر روی بزن بکش برو جلو تمرکز داشت ...
من اسپلینتر سل که بازی می کنم به غیر از مخفی کاری هیچ جوره نمیشه ماموریتت رو ادامه داد ...
و یا هیتمن ...
بتمن تا حتی مراحلی که باید از روش مخفی کاری استفاده کنی تحت هیچ شرایطی نمیشه با مبارزه کار رو پیش برد ...
ولی توی آنچارتد مخفی کاری نقش خیلی کمرنگی داره ...

ممنون علی جان
بچه ها من اگر مخفی کاری آنچارتد رو نمیدیدم مگه بیمار بودم تو این مقاله بیارمش.
اگه شما بتمن یا AC را به عنوان یک بازی مخفی کاری قبول دارید آنچارتد که دیگه جای خود دارد.
درسته هیتمن و اسپلینترسل رو هیچ جوری به غیر از مخفی کاری نمیشه پیش برد ولی چون بازی های این سبک زیاد نیست از بازی هایی که به این سبک نزدیک هستند استفاده شد.
از همه ی شما ممنونم که نظرتون رو خیلی با احترام گفتید و یه تشکر ویژه از آقای Axis به خاطر گذاشتن اون دو تریلر.

مقاله ی خوبی بود ولی من هم باید یه چیزهایی رو بگم:
1. ببین اصولا بازی مثل آنچارتد رو که تو چند قسمت دارای عناصر مخفی کاری است رو نباید یک عنوان مخفی کاری نام برد سبک اصلی بازی اکشن ادونچر است.
2. چون گفتی چند قسمت داره بهت حتما پیشنهاد می کنم بهترین بازی های عمر من و خیلی های دیگه یعنی thief و metal gear solid series رو قرار بدی .
باز بابت مقالت ممنوم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or