تحلیل و بررسی برترین بازی ها در سبک مخفی کاری

A R S A L A N

کاربر سایت
برترین بازی های در سبک مخفی کاری
بازی های مخفی کاری همیشه دارای طرفداران زیادی بوده و محبوبیت بیشتری نزد هواداران بازی های رایانه ای داشته است.از این رو یک مقاله در رابطه با این گونه بازی های تهیه کردم و بازی های مخفی کاری را بیشتر به شما معرفی می کنم.در این مقاله 3 بازی برتر مورد تحلیل و بررسی قرار خواهند گرفت.این مقاله را از دست ندهید.
1.Uncharted:
76ccd93ad68b.jpg

به جع می توان گفت در بین انحصاری های دو کنسول ایکس باکس و پلی استیشن حرف اول را می زند و هر ساله با دریافت بهترین نمرات یکی از کاندیدهای کسب عنوان بهترین بازی سال می باشد.همانطور که میدانید شخصیت بازی شخصی است به نام Nathan Drake.او آدمی بسیار شوخ طبع و خون گرم است و اگر با او به صحب بپردازید هیچ گاه پیش خودتان تصور نمی کنید او یک قاتل حرفه ای باشد.داستان های این بازی معمولا به مخفی کاری ختم می شوند و سبکی شبیه به اسپلینترسل دارد.شما می توانید به آرامی دشمنان خود را به قتل برسانید.محیط بازی در آخرین نسخه ی منتشر شده داخل یک صحرا بزرگ بود و بیشتر داستان آنجا سپری می شد.یک نسخه از این بازی هم انحصارا برای کنسول PS VITA منتشر شد که تعجب بسیاری از طرفداران سونی را برانگیخت.گرافیک بی نظیر آن به نوعی روی کنسول دستی غیر قابل باور بود و حتی تمام نسخه های دیگر آنچارتد هم روی کنسولی مانند PS3 که معمولا گرافیک و بافت های ضعیف تری نسبت به ایکس باکس دارد در نوع خود بسیار با کیفیت و پرگافیک کار شده است.آنچارتد بعدی به احتمال زیاد شماره 4 آن خواهد بود ولی تا به حال صحبت هایی از این نسخه به گوش نرسیده است و حتی کوچک ترین دمویی هم برای آن منتشر نشده. بدون شک شرکت سازنده یعنی Naughty Dog در حال کار بر روی این سری خواهد بود و ما در همین روزها منتظر رونمایی نسخه ی جدید سری محبوب Uncharted هستیم.
2.Splinter Cell:
scb5.jpg

قطعا شما هم با محبوب ترین جاسوس دنیای گیم آشنا هستید.اون کسی نیست جز سم فیشر.سری بازی های اسپلینترسل همیشه دارای هیجان خاصی بوده زیرا بازی اکثرا حالت مخفی کاری داشته و شما بجای اینکه با سروصدای زیاد بکشید می توانید به راحتی و بدون هیچ دردسری با ضربه دن به جاهای حساس دشمن مانند مفصل ها او را در چند صدم ثانیه از کار بیاندازید.سم فیشر برای یک سازمان جاسوسی در آمریکا کار می کرد و با رفتن به پایگاه های دشمنان اطلاعات کسب شده را به سازمان جاسوسی می رساند.این روند تا نسخه ی Double Agent ادامه یافت اما این مسئله در Conviction کاملا متفاوت شد.دیگر سم بازنشسته شده بود و به زندگی خودش می رسید.در اولین صحنه ای که ما در نسخه ی Conviction شاهد بودیم دیدیم که سم داستان بیست سال پیش را در ذهن خود مرور می کند.زمانی که سم و دخترش در خانه تنها بودند عده ای از خلافکاران به خانه ی فیشر حمله بردند اما همه ی آنها کشته و یکی از آنان به ضرب سم فیشر در هنگام اعتراف گیری از اون به شدت مجروح شد.دیگر دمشنان از این فرصت استفاده و دختر سم فیشر را ربودند.او در این نسخه در تلاش بود تا دختر خود را از دست آدم ربایان نجات دهد و موفق به انجام این کار هم شد.پس از پایان این نسخه شرکت Ubisoft نسخه ی دیگری را تحت عنوان Blacklist(لیست سیاه)در دست ساخت دارد و آنرا تا سال 2013 عرضه می کند.طبق گفته های شرکت سازنده اسپلینترسل در این نسخه به ریشه خود باز میگردد و سم همان راه گذشته ی خود را می پیماید.Splinter Cell:Blacklist یکی از کاندیدهای کسب عنوان بهترین بازی در سال 2013 می باشد.
3.Hitman:
hitman_absolution_pic.jpg

و اما یکی از پر سروصدا ترین بازی های کامپیوتری یعنی سری پرطرفدار Hitman.از دیدگاه بسیاری از طرفداران سبک مخفی کاری این بازی که شاهکار است و در این سبک بی رقیب می باشد.ما شاهد آن بودیم کسانی که با صنعت گیم آشنا نیستند شخصیتی را با سر تاس،کت و شلوار اتو کشیده،کروات قرمز رنگ و طناب مخصوص می شناسند.هیتمن یا Agent 47.سری بازی های هتیمن همیشه دارای گیم پلی ای حرفه ای تر از سایر رقبای خود داشته است.یعنی اگر می خواهید شخصی را مخفیانه بکشید باد همه ی جوانب را در نظر بگیرید و اینطور نیست که مانند اسپلینتر سل فقط بکشید و جلو بروید.یا اگر بخواهید وارد باند خلافکاران شوید باید لباس یکی از خدمت کاران را بر تن کنید و یک چیزی را در دست بگیرید و به بهانه ی آن وارد تیم آنها شوید.اما انگیزه ی 47 در همه ی نسخه ها به نظر می رسید که پول باشد و او برای سازمانی کار می کند که با وعده ی پول 47 را به دنبال هدف خود می فرستند.ولی در نسخه پنج یا همان Absolution دیگر اینطور نیست و مرگ مربی او یعنی دیانا 47 را بسیار خشمگین تر و بی رحم تر از گذشته نشان می دهد.Hitman Absolution با قابلیت هایی که در گیم پلی آن شاهد هستیم خیلی راحت می توانید عنوان بهترین بازی 2012 را از آن خود کند.
نویسنده:ارسلان یحیی زاده
این مطلب رو تو پردیس گیم گذاشتم شهیدم کردند و همین موضوع باعث شد دیگه پامو اونجا نذارم.

فقط ببینید چقدر عقده ای هستند:
پردیس گیم - مشاهده تاپیک: برترین بازی ها در سبک مخفی کاری

آخرین ویرایش:
خب عزيز شما هم بايد قبول كنيد كه خيلي از بازي‌ها رو تو ليست قرار نداديد، اون انچارتد هم سبك stealth نيست Uncharted - Wikipedia, the free encyclopedia
اميدوارم ناراحت نشده باشي، موفق باشي!
داداش گفتم که مقاله دو شاید هم سه قسمتی هست.بقیه بازی ها تو مقاله های بعدی.
درسته آنچارتد مخفی کاری کامل نیست ولی چون بازی های سبک مخفی کاری محدود هستند بازی ای که نزدیکتر به این سبک بود رو انتخاب کردم.

اگه اجازه بدید من این متن رو ترجمه کنم و برای سایت
گیم اسپات بفرستم،مطمئنا اونا بعد از خوندن این مقاله یک تجدید نظر اساسی تو دسته بندی سبک بازیهاشون انجام میدن!
آنچارتد مخفی کاری بود و من این همه بازی کردم نفهمیدم...حتما متال گیرم استراتژی نوبتیه!!!

ارسلان خان ببخشید که میگم ! من این مطلب رو اول صبح تو پردیس خوندم به نظرم بعضی از اون ها راست میگن !
آنچارتد که اصولا اصلا مخفی کاری نیست ! بعد هم شما یکی از بزرگترین بازی های سبک مخفی کاری رو (سری MGS) رو از قلم انداختی !
اگه این مقالبه شما بر گفته خودتون ادامه داره شایسته است که سری MDS توی صدر جدول این مقاله قرار بگیره !
به هر حال ممنون از مقاله با حالتون !!!!

ارسلان جان باور کن قصد هیچگونه توهینی ندارم ولی تو چیزی که اطلاعات کاملی نداری هیچوقت نظر قطعی نده ...
به نظرم نظر بچه های پردیس گیم هم کاملا درست بود ...
تو داری میگی آنچارتد بازی نکردی ولی چطور اون رو توی این ژانر دسته بندی می کنی؟!

ارسلان جان باور کن قصد هیچگونه توهینی ندارم ولی تو چیزی که اطلاعات کاملی نداری هیچوقت نظر قطعی نده ...
به نظرم نظر بچه های پردیس گیم هم کاملا درست بود ...
تو داری میگی آنچارتد بازی نکردی ولی چطور اون رو توی این ژانر دسته بندی می کنی؟!
داداش مشکل من این نیست.من تا حالا آنچارتد رو بازی نکردم ولی تریلرهاشو دیدم.یه مخفی کاری جزئی داره.
حرف من چیز دیگه ایه.شما بچه های خوبی هستید منم از این خوشم اومد چون نظرتون رو کاملا محترمانه گفتید.هیچ مسئله ای نیست.ولی بچه های پردیس...
من اگر بهترین مقاله ی دنیا رو هم می نوشتم چنتا اسپمر تو پردیس هست که بالاخره یه ایرادی ازش می گفتند و نظرشون رو با بی احترامی ابراز کردند که منم از کوره در رفتم و فحش دادم و مسدود:|
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.;)

از نظر مخفی کاری هیتمنا با اون دو تا اشغال مقایسه نکنید
شما سری اسپیلنتر سل رو بازی کردید؟کارکتر سم فیشر رو میشناسید؟!

ممنون..بازی های دیگه ای هم میتونست تو لیست باشه..تو قسمت بعدی جبران کن ارسلان جان...

]عکس هیتمن رو نزاشتی ...عکس اسپیلنتر سل رو 2بار گذاشتی اصلاح کن>:d<

یکی از دیگری بد تر حد اقل یکم اطلاعاتتون رو ببرید بالا

1- المان های مخفی کاری 100% در انچارتد وجود داره اگه قبول نداری بت نشون بدم ( با اونایی هستم که میگن نداره)
از نمونه های بارز تویه انچارتد یکم نگاه کنید در چپتر 16 و چپتر 6 اگه بازی کرده باشی فقط اینا نیستن
http://www.youtube.com/watch?v=qcatMqHvCdg
http://www.youtube.com/watch?v=rUY7p3VxkQg
2-بنده خدا یک مقاله نوشت شما قرار نیست بش تذکر بدین به شما هم هیچ ربطی نداره لازم باشه تحریریه انجام میده
3-Stealth زیر مجموعه ی Action Adventure هست انچارتد هم از این تبعیت میکنه - انچارتد Stealth to Action هست و ...
4-اطلاعات کافی بعضی از دوستان ندارند صحبت اضافی نکنند که بد جور ضایع میشن
5-بازی های سبک مخفی کاری : Thief - MGS - Hitman - Splinter Cell -AC - Deus Ex - Batman و خیلی های دیگه
6-صحبت دیگه ای مونده بگم ؟

آخرین ویرایش:
یکی از دیگری بد تر حد اقل یکم اطلاعاتتون رو ببرید بالا

1- المان های مخفی کاری 100% در انچارتد وجود داره اگه قبول نداری بت نشون بدم ( با اونایی هستم که میگن نداره)
2-بنده خدا یک مقاله نوشت شما قرار نیست بش تذکر بدین به شما هم هیچ ربطی نداره لازم باشه تحریریه انجام میده
3-Stealth زیر مجموعه ی Action Adventure هست انچارتد هم از این تبعیت میکنه - انچارتد Stealth to Action هست و ...
4-اطلاعات کافی بعضی از دوستان ندارند صحبت اضافی نکنند که بد جور ضایع میشن
5-بازی های سبک مخفی کاری : Thief - MGS - Hitman - Splinter Cell -AC - Deus Ex - Batman و خیلی های دیگه
6-صحبت دیگه ای مونده بگم ؟
عزیز جون حالا چرا شما کاسه داغ تر از آش شدین ... وکیل وصی مردمی مگه ...
من نظرم رو با احترام گفتم ... منم آنچارتد بازی نکردم ولی اکثر تریلرهاش رو دیدم و بیشتر اکشن دیدم تا مخفی کاری ... یعنی اکشنش خیلی خیلی بیشتره تا مخفی کاری ..
حالا یه بازی هست مثل بتمن که هم مخفی کاری و هم اکشن رو به یه اندازه داره و قطعا میشه توی ژانر مخفی کاری دسته بندیش کرد ولی تا جایی که من اطلاع دارم و نظر خیلی از دوستان رو میدونم آنچارتد بیشتر یه اکشن ادونچره ...
شما هم بهتره نظرت رو یکم با ادب بیان کنی ...

عزیز جون حالا چرا شما کاسه داغ تر از آش شدین ... وکیل وصی مردمی مگه ...
من نظرم رو با احترام گفتم ... منم آنچارتد بازی نکردم ولی اکثر تریلرهاش رو دیدم و بیشتر اکشن دیدم تا مخفی کاری ... یعنی اکشنش خیلی خیلی بیشتره تا مخفی کاری ..
حالا یه بازی هست مثل بتمن که هم مخفی کاری و هم اکشن رو به یه اندازه داره و قطعا میشه توی ژانر مخفی کاری دسته بندیش کرد ولی تا جایی که من اطلاع دارم و نظر خیلی از دوستان رو میدونم آنچارتد بیشتر یه اکشن ادونچره و ...
شما هم بهتره نظرت رو یکم با ادب بیان کنی ...
اولا که من اسمی از شما تویه پستم نیووردم پس نیازی نیست جوش بیاری
ثانیا من نظرم رو بر اساس اطلاعات صحیح بیان کردم هیچ مشکلی هم توش وجود نداره

لازم هم نیست ادامش بدین و تاپیک رو خراب کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or