هیویی به کی خیانت کرده ؟!! چیزی معلوم نیست هنوز که؟هیویی هم که خیانت کرده ممکنه بازجویی و شکنجه بشه اما خودش رو لو نمیده. به هر حال شاید آخر بازی که معلوم شد خیانت کرده پرتش کنند تو آب یا خفش کنند یا یه همچین چیزی!(چون همینطوری میمیره! و دلیل این که EE تو mgs2 هم از آب میترسید همین بود!)
این از کجا اومد؟!!!:dمیلر هم که تو les enfants tribles دست داشته و تقریبا میشه گفت با سایفر همکاری داشته اما چون فکر میکنه زیرو بهش خیانت کرده میخواد از سایفر انتقام بگیره.
چرا همچین فکری میکنی؟چیکو هم اگر زنده بمونه صد در صد یه خائن یا شایدم جاسوس XOF بشه
چه جالب نمیدونستم این رو! به هر حال میخوره بهش که داستان رو یه جورایی تغییر بده چون اگه اشتباه نکنم آخر pw هم مرگ هیویی رو غرق شدنش مینویسه و شاید تو tpp عوض کنند داستان رو یا مثلا یه جورایی بکشنش بعد بگن تصادف بوده!هیویی به کی خیانت کرده ؟!! چیزی معلوم نیست هنوز که؟
داستان غرق شدن هیویی هم اینه (شرمنده حال نداشتم ترجمه کنم:d)(Otacon عوضی :d )
Emmerich later parted ways with Big Boss, divorced Hal's mother, and went on to remarry a British woman named Julie Danziger. In 1997, Emmerich discovered that his second wife was having an affair with his son, and decided to drown himself in the family pool, nearly taking his stepdaughter (Danziger's daughter) with him. His suicide was later covered up as an accident, something Emma herself believed as well, although Hal secretly knew the truth and blamed himself.
اگه همهی ماموریت های pw رو بری یه کاست بهت میده secret file که توش تماس تلفنی بین سایفر و میلر هست و در مورد les enfants tribels صحبت میشه.این از کجا اومد؟!!!:d
میلر تو این پروژه چه نقشی داشته؟!
تقریبا میشه گفت حادثه آخر GZ تقصیر چیکو بود! اگر کاست های چیکو رو بخونی اسکال فیس چیکو رو راحت عوض میکنه و کاری میکنه که به خاطر پَز اطلاعات mother base رو بده. من فکر میکنم چیکو مرگ پز رو تقصیر بیگ باس بدونه و هنوز معلوم نیست اشمئیل چیکو باشه. به نظر من اشمئیل یا مدیکه یا ساختهی ذهن بیگ باس!چرا همچین فکری میکنی؟
چیکو به نظر من خیلی انسان خوبی بود و از اول به اسنیک وفادار بود و فقط به خاطر عشقش به پاز تو این مصیبت ها افتاد ، در بدترین حالت به نظر من چیکو میمیره ولی احتمال قوی تر اینه که چیکو همون اشمائیل(اسماعیل!) توی تریلر هِ.
چیزی که من از این بازی دیدم منو به هیچ عنوتن نتونست راضی کنه واقعا این بازی از هر لحاضی غیر قابل مقایسه با بازی splinter cell یا دیگر عناوین مشابهه . داینامیک بازی خیلی قوی نیست ولی داستانش به تر از بقیه ی بازی هاست ولی در کل چیز مالی نیست