یه نکته ای که از قلم انداختمش، در واقع بعضی نکات هستند که بعد از فرستادن مقاله بهشون می رسم، چون من این مقاله ها رو نهایت تو 3 روز جمع می کنم و زیاد وقت ندارم که کاملشون کنم، اونم در مورد اون تریلر داستانی ِ TGS ِ پارسال، همونی که کوئیت از هلیکوپتر می پره و میلر دستور میده که بکشیدنش! و آسلات میگه : میلر ! اون ( کوئیت ) رئیس رو نجات داده! و بعد رئیس میاد و پا در میونی میکنه! خب تا الان که چیز خاصی نشده اما خب شما به این عکس دقت کنید که در پست اول هم با توضیحات قرار دادم :
این صحنه ای که در بالا می بینید فکر می کنم همون قضیه ای باشه که آسلات به میلر گوش زَد می کنه، به این معنی که بعد از اتفاقات در مادربیس که در پست اول گفتم کوئیت و رئیس به هر حال یه جوری از مادر بیس فرار می کنند ( حتی کوئیت به شدت زخمی میشه، در واقع انگار بدنش سوخته، اشاره به اون صحنه ای که آتیش گرفته و یه نفر در حال سوختن ِ! احتمالاً اونجا هم کوئیت برای کمک به رئیس اون اتفاق براش میافته ) و بعد از رفتن از مادر بیس با سربازان اسکال فیس که به نام اسکال شناخته می شوند بر می خورند و اونجاست که کوئیت به رئیس کمک می کنه و یه جورایی از اون مهلکه نجانش میده
نتیجه این میشه که اون تریلر TGS بعد از این اتفاقات ِ و کل این اتفاقات همگی در اوایل بازی میافته.
----------------
نکته جالب تر البته برای خودم!
اینه که من 3 سال واسه این بازی روزشماری می کنم و فقط باید رو PS4 خودم بازیش کنم! و فقط هم PS4 اما هنوز موفق به خریداریش نشدم! و می ترسم بازی منتشر بشه و نتونم تا مدتی بعد از انتشارش تجربه اش کنم
که این یه جورایی واسم عین مرگ می مونه، خلاصه باید تلاشممو بکنم چون مثل خیلی از شماها صد در صد این بازی برام وان دِی هست. بازی که چه عرض کنم، مکتب!