تحلیلگران از بازی‌های دسته دوم در Xbox One می‌گویند

RattleSnake

کاربر سایت
48865215865769875576.jpg

بعد از سقوط 19٪ سهام خرده فروشی Gamestop بعد از معرفی Xbox One و شایعه اجازه استفاده نکرده از بازی‌های دسته دوم تحلیلگران نظرات خود را بدین شرح گفته‌اند.

Sean McGowan در گفته‌های امروز صبحش بیان کرد:"
اگر بازی‌های دست دوم در کنسول جدید وجود داشته باشند و با معرفی کنسول جدید کنسول طرفداران بیشتری پیدا می‌‌کند و مصرف کنندگان نیز بازی‌های قدیمی خود را مبادله می‌کنند کنسول خود را ارتقا می‌دهند( تعویض و کنسول نسل جدید می‌خرند). خوب مشخص است با آمدن کنسول‌های جدید بازار بازی‌های دسته دوم تحت تاثیر قرار می‌گیرد این به نفع تولید کننده است زیرا استفاده از بازی‌های دسته دوم گیمر را تحریک به خرید کنسول جدید می‌کند."

Michael Pachter تحلیلگر Wedbush Securities نیز گفت:"
ما انتظار این را نداریم که 2 کنسول نسل جدید اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را ندهند. ما بر این باوریم اگر تولید کنندگان کنسول اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را در کنسول‌های نسل جدید ندهند حماقت کرده‌اند زیرا،جلوگیری از استفاده بازی‌های دسته دوم در کنسول نسل بعدی تاثیر منفی در تجارت و خرید کنسول جدید و بازی‌های آن خواهد داشت. در واقع من فکر نمی‌کنم Microsoft اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را ندهد من این را می‌گویم که Microsoft با انجام کاری که سونی می‌کند یعنی هم سو شدن با سونی مایکروسافت می‌تواند کاری کند که بتوان از بازی‌های دسته دوم در کنسول جدید استفاده کرد می‌تواند 30٪ به مشتریان خود اضافه کند.
اگر Microsoft این کار را کند(اجازه ندادن برای استفاده از بازی‌های دسته دوم) نه تنها به خود کمکی نمی‌کند بلکه مصرف کنندگان را نیز از خود می‌راند. آنان باید اجازه استفاده را بدهند، اجازه ندادن برای مبادله و استفاده از بازی‌های دسته دوم ایده خوبی از مایکروسافت نیست و آنان را درگیر این کار می‌کتد."
منبع:
1
2
3

آخرین ویرایش:
اتفاقا کاملا به خودت مربوطه. وقتی میای خبر ترجمه میکنی، دوبار از روش بخون ببین خودت متوجه میشی یا اینکه فقط اومدی کلمه به کلمه برگردونش کردی.
نیازی هم نیست به من بگی بلد هستی یا نه من خیلی قبل تر از موقعی که این کار رو شما شروع کنی داشتم واسه صفحه اصلی انجام میدادم آقای کازوهیرو مک دنالد.
من متوجه میشم گفتم این که شما متوجه نمیشی به من مربوط نیست شما که ادعا داری خوب خبر ترجمه کن کاری نداره که وقتی هم نمی‌بره حوصله هم نمی‌خواد خیلی آسونه. تو منبع خیلی چیزهانوشته بود که مربوط به متن اصلی خبر نبود منم نظر رو درباره بازی های دست دوم نوشتم
i don't care
...
الان یکم متن رو اصلاح کردم دیگه بقیش به من مربوط نیست

آخرین ویرایش:
من متوجه میشم گفتم این که شما متوجه نمیشی به من مربوط نیست شما که اعا داری خوب خبر ترجمه کن کاری نداره که وقتی هم نمی‌بره حوصله هم نمی‌خواد خیلی آسونه.
i don't care
...

اصلا متوجه میشی من چی میگم یا عین بچه 7 ساله ها هی حرف خودت رو میزنی؟ کسی اینجا ادعایی نداره ولی وقتی خبر میذاری، ایرادت هم بهت گرفته میشه، پاچه نگیر و بجاش سعی کن دفعه بعدی این کارو نکنی.

اگه you don't care که لطف کن خبر رو له نکن و لینک 3 تا سورس رو بذاری ولی بجاش بیای 2 تا پاراگراف یکیشون رو ترجمه کنی بجاش. اینجا یه مجمع با زبان فارسی هستش. اگه قراره خبر گذاشته شه بهتره که ترجمه درستش باشه چون اینجا همه مسلط به زبان های دیگه نیستند.

اصلا متوجه میشی من چی میگم یا عین بچه 7 ساله ها هی حرف خودت رو میزنی؟ کسی اینجا ادعایی نداره ولی وقتی خبر میذاری، ایرادت هم بهت گرفته میشه، پاچه نگیر و بجاش سعی کن دفعه بعدی این کارو نکنی.

اگه you don't care که لطف کن خبر رو له نکن و لینک 3 تا سورس رو بذاری ولی بجاش بیای 2 تا پاراگراف یکیشون رو ترجمه کنی بجاش. اینجا یه مجمع با زبان فارسی هستش. اگه قراره خبر گذاشته شه بهتره که ترجمه درستش باشه چون اینجا همه مسلط به زبان های دیگه نیستند.
من لزومی نمی‌بینم بیام درباره خبری که قبلا گذاشتم چیزی بنویسم و به این خبر اضافه کنم در صورتی که قبلا درباره متن 2 سورس که درباره Gamestop بوده خبر گذاشته شده و لزومی هم نداره بیام همون رو یک بار دیگه بذارم الانم درباره حرف بازی‌های دسته دوم نه اینکه طرف گفته کنسول Tv داره فلان اینا اینا ربطی به بازی‌های دسته دوم نداره. تا جایی که می‌إونم ایراد رو به خود کاربر میگن درست نکرد تو تاپیک میگن که شما هیچ کدوم رو انجام ندادی پس اعتراض من وارده. من دوست دارم 10 تا سورس بذارم ازشون گل چین کنم چون بقیه مطالبشون ربطی به متن اصلی خبر ندارند کسی نمی‌تونه بگه چرا چون لپ مطلب رو رسوندم.
کسی هم ایراد میگیره بسم اله خودش ترجمه کنم من تو خبرش حضور فعال دارم به همین راحتی منطق من اینه

گویا خودت هم نمیدونی چی میگی امین !!. دیسک یک بار برای پروفایل شما فعال میشه و متونید دیسک رو بندازید توی اشغالی یا بدید دست بچه تون باهاش بازی کنه یا بدید به کس دیگه. فرد دوم بازی رو نصب میکنه و برای اجرا باید 35 پوند (یا یورو نمیدونم) که میشه معادل 50 دلار بریزه تو جیب ماکروسافت.
درعمل دیگه بازی دست دوم وجود خارجی نداره روی XBOX ONE.

اینی که تو میگی شایعه هست.. درست ترش به این صورت هست که حرفهای تو در صورتی عملی میشه که اون شخصی که بازی رو اول خریده روی کنسولش نصب کرده باشه که این از روی همون اتصال 24 ساعته مشخص میشه و اگر روی کنسولش نصب نباشه شمای که دیسک دسته دوم رو از دوستت گرفتی با هزینه کمتری میتونی فعالش کنی..
این قضیه خیلی منطقی تر هست البته باید صبر کرد که اخبار تکمیل بشه..

اتفاق منطقیی که میتونه بیفته اینه که شما بازیت را به من میفروشی من میرم میزارم تو دستگاه بعد micro که میبینه این بازی قبلا استفاده شده یک پولی (مثلا 10 $ ) میگیره بازی را برا من فعال میکنه و برای فروشندش غیر فعال ... (یک دلیل دیگه برا ۲۴ ساعت یک بار وصل شدن)
یعنی در آن واحد بازی برا یک نفره .. خوبیش اینه هم شما بازیت را میتونی بفروشی (اگه قیمت فعال سازی کم باشه که همچین احتمالی میره) هم از بازی فروختن شما یک پولی تو جیب سازنده ی بازی (و البته micro ) میره که کلی برا بازی زحمت کشیده و از فروش دسته دوم هیچ سودی نمیبره .
منطقی ترین حالت همینه و البته کاملا هم واضحه که ما قرار نیست از این طرح استقبال کنیم وقتی سونی با همون سبک قدیم هست ... (راحت و بی دردسر :) )
(من حالت منطقی را گفتم ... حالا اینکه micro چی کار میخواد بکنه معلوم نیست ... )

با توجه به گفته های مایکروسافت (روزی یکبار انلاین بودن) میشه اینطور برداشت کرد که شما بعد از خرید یک بازی باید ابتدا یک اشتراک اینترنت داشته باشید و باهاش بازی رو در اکانتتون ثبت کنید تا اجازه اجرای بازی رو داشته باشید
و اگر شما همون بلوری بازی رو به کسی دیگه ای بدید و اون فرد برای ثبت کردن همون بازی وقتی به ایکس باکس لایو وصل میشه از طریق اعتبارش (چه ویزا یا مستر کارت چه پوینت مایکروسافت) باید مبلغی رو پرداخت کنه تا اجازه استفاده از اون بازی براش فعال بشه
و این برای هر بازی تکرار میشه

شخصا فکر میکنم اگر اینطور باشه سیستم جالبی نیست و پر دردسر هست

خوب ابن بازم یه مشکل داره اونم اینه که من میرم یکسال بازی میگیرم بعد یکسال توی بازار تمام بازیهام رو میفروشم و بعدش اکانت تموم اون بازیها رو انتقال میدم با کنسول طرف!!
منظور شما از طرف کیه دقیقا؟ شما می گی توی بازار بازی ها رو می فروشی پس چطوری می خوای کنسول طرف رو پیدا کنی و بهش انتقال بدی؟ (تازه با این فرض محال که همه بازی ها رو فقط به یک نفر بفروشی و اونم روی یه کنسول بخواد اجرا کنه همرو) شرط این کار اینکه اکانت شما حداقل یکبار روی اون کنسول به لایو وصل بشه و البته این امکانی که گفتم کل محتویات خریداری شده اکانت شمارو انتقال می ده اعم از بازی های arcade و DLC و سایر چیزایی که از توی لایو می خری و نمی تونی انتخاب کنی که مثلا فلان بازی و فلان بازی رو فقط انتقال بده. نکنه می خوای برای هر بازی یدونه اکانت لایو بسازی یا احتمالا برای هر کدوم هم اشتراک لایو بخری و اکانتتو با بازی بدی بره؟ کلا سناریویی که تعریف کردی ایراد داره.

منطقی ترین حالت همینه و البته کاملا هم واضحه که ما قرار نیست از این طرح استقبال کنیم وقتی سونی با همون سبک قدیم هست ... (راحت و بی دردسر :) )
سونی هنوز سیاستشو به صورت رسمی در مورد این مسئله بازی های دسته دوم مشخص نکرده، فقط در کنفرانسی که برگزار شد گفته که ps4 بازی های دسته دوم رو اجرا می کنه ولی این لزوماً به این معنی نیست که ما پولی قرار نیست بگیریم پس، چون مایکروسافت هم گفته بازی های دسته دوم بدون مشکل روی xbox one اجرا می شن فقط باید پول اضافی پرداخت کنین.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or