تحلیلگران از بازی‌های دسته دوم در Xbox One می‌گویند

RattleSnake

کاربر سایت
48865215865769875576.jpg

بعد از سقوط 19٪ سهام خرده فروشی Gamestop بعد از معرفی Xbox One و شایعه اجازه استفاده نکرده از بازی‌های دسته دوم تحلیلگران نظرات خود را بدین شرح گفته‌اند.

Sean McGowan در گفته‌های امروز صبحش بیان کرد:"
اگر بازی‌های دست دوم در کنسول جدید وجود داشته باشند و با معرفی کنسول جدید کنسول طرفداران بیشتری پیدا می‌‌کند و مصرف کنندگان نیز بازی‌های قدیمی خود را مبادله می‌کنند کنسول خود را ارتقا می‌دهند( تعویض و کنسول نسل جدید می‌خرند). خوب مشخص است با آمدن کنسول‌های جدید بازار بازی‌های دسته دوم تحت تاثیر قرار می‌گیرد این به نفع تولید کننده است زیرا استفاده از بازی‌های دسته دوم گیمر را تحریک به خرید کنسول جدید می‌کند."

Michael Pachter تحلیلگر Wedbush Securities نیز گفت:"
ما انتظار این را نداریم که 2 کنسول نسل جدید اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را ندهند. ما بر این باوریم اگر تولید کنندگان کنسول اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را در کنسول‌های نسل جدید ندهند حماقت کرده‌اند زیرا،جلوگیری از استفاده بازی‌های دسته دوم در کنسول نسل بعدی تاثیر منفی در تجارت و خرید کنسول جدید و بازی‌های آن خواهد داشت. در واقع من فکر نمی‌کنم Microsoft اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را ندهد من این را می‌گویم که Microsoft با انجام کاری که سونی می‌کند یعنی هم سو شدن با سونی مایکروسافت می‌تواند کاری کند که بتوان از بازی‌های دسته دوم در کنسول جدید استفاده کرد می‌تواند 30٪ به مشتریان خود اضافه کند.
اگر Microsoft این کار را کند(اجازه ندادن برای استفاده از بازی‌های دسته دوم) نه تنها به خود کمکی نمی‌کند بلکه مصرف کنندگان را نیز از خود می‌راند. آنان باید اجازه استفاده را بدهند، اجازه ندادن برای مبادله و استفاده از بازی‌های دسته دوم ایده خوبی از مایکروسافت نیست و آنان را درگیر این کار می‌کتد."
منبع:
1
2
3

آخرین ویرایش:
ماکروسافت گفته مبادله بازی های دسته دوم وجود داره ولی باید یک پولی بدی..
هنوز اخبار ناقص هست
اما گویا اگر دیسک نداشته باشی باید مثلا 50 دلاری بدی برای دسته دوم و اگر دیسک داشته باشی این مبلغ کمتر هست..

کلا باید صبر کرد تا E3

این طرج نهایی نمیشه باو :دی آخرش از خر شیطون پیاده میشن ، به نظرم این ها دنبالِ فیدبک بودن ، بیخیلش میشن :دی

ولی 0.000001 % اگه اجرا بشه ===> :(( :| :-s
باید ببینم اگه عملی بشه GameStop تهدیدش رو عملی میکنه و Xbox One یا هر کنسولی که این کار رو بکنه تحریم میکنه؟! /:)

دوستان یه داستان و بدنبالش یه سوال منطقی میپرسم دیگه خودتون تا تهش رو بخونید:
من یه کنسول XBOX ONE دارم که نزدیک به سه ساله خریدمش حالا نه اینکه توی ایران وضعم خیلی خوبه توی این چند سال نزدیک به 40-30 تا بازی هم براش گرفتم خوب،حالا یه روز سر بازی tekken 8 :dمیزنه با دادشم دعوام میشه اونم یه لگد نثار کنسول و اون رو راهی دار فانی میکنه:d حالا من از سر اجبار میرم یه کنسول دیگه میخرم به نظرتون الان تکلیف من با این 40-30 تا بازیی که روی این کنسول جدید به علت دسته دوم بودن اجرا نمیشه چیه:-w!؟حالا دیگه خوتون پیدا کنید پرتقال فروش را؟؟:|

دوستان یه داستان و بدنبالش یه سوال منطقی میپرسم دیگه خودتون تا تهش رو بخونید:
من یه کنسول XBOX ONE دارم که نزدیک به سه ساله خریدمش حالا نه اینکه توی ایران وضعم خیلی خوبه توی این چند سال نزدیک به 40-30 تا بازی هم براش گرفتم خوب،حالا یه روز سر بازی tekken 8 :dمیزنه با دادشم دعوام میشه اونم یه لگد نثار کنسول و اون رو راهی دار فانی میکنه:d حالا من از سر اجبار میرم یه کنسول دیگه میخرم به نظرتون الان تکلیف من با این 40-30 تا بازیی که روی این کنسول جدید به علت دسته دوم بودن اجرا نمیشه چیه:-w!؟حالا دیگه خوتون پیدا کنید پرتقال فروش را؟؟:|
اینکه مشکل خاصی نیست. شما چون احتمالا با شبکه Xbox Live کار نکردی این سوال برات ایجاد شده. اول اینکه تمام این بازی ها قراره علاوه بر کنسول روی اکانت شما رجیستر شن بنابراین تا موقعی که شما اکانتتون رو دارین می تونین بازی ها رو اجرا کنین هر جا برین ولی خوب اگر می خوای بازی ها رو روی کنسول جدید بدون اکانتت اجرا کنی، live این امکان رو داره که سالی یکبار کل محتوایت خریداری شده اکانت رو از یه کنسول به کنسول دیگه منتقل کنی یعنی اجرای بازی ها در کنسول جدید می شه مثل کنسول اول.
سیستمی که مایکروسافت می خواد روی بازی های دست دوم پیاده کنه (با توجه به چیزی که تا الان گفته شده) شبیه سیستمی هست که در حال حاضر روی محتویات Xbox Live مثل Arcade Games, DLC contents, ... اجرا می شه.

فعلا که ماکروسافت بد جور زده تو جاده خاکی اون که از کونسولش که گیرنده تلویزیون بود تا کونسول اینم از این ولی به احتمال زیاد اجازه اجرای بازی های دسته دوم روی کنسولش میده اگه هم نده به طور کلی از دره پرت میشه پایین

ماکروسافت گفته مبادله بازی های دسته دوم وجود داره ولی باید یک پولی بدی..
هنوز اخبار ناقص هست
اما گویا اگر دیسک نداشته باشی باید مثلا 50 دلاری بدی برای دسته دوم و اگر دیسک داشته باشی این مبلغ کمتر هست..
گویا خودت هم نمیدونی چی میگی امین !!. دیسک یک بار برای پروفایل شما فعال میشه و متونید دیسک رو بندازید توی اشغالی یا بدید دست بچه تون باهاش بازی کنه یا بدید به کس دیگه. فرد دوم بازی رو نصب میکنه و برای اجرا باید 35 پوند (یا یورو نمیدونم) که میشه معادل 50 دلار بریزه تو جیب ماکروسافت.
درعمل دیگه بازی دست دوم وجود خارجی نداره روی XBOX ONE.

گویا خودت هم نمیدونی چی میگی امین !!. دیسک یک بار برای پروفایل شما فعال میشه و متونید دیسک رو بندازید توی اشغالی یا بدید دست بچه تون باهاش بازی کنه یا بدید به کس دیگه. فرد دوم بازی رو نصب میکنه و برای اجرا باید 35 پوند (یا یورو نمیدونم) که میشه معادل 50 دلار بریزه تو جیب ماکروسافت.
درعمل دیگه بازی دست دوم وجود خارجی نداره روی XBOX ONE.

10 دلار هم پول جعبه بازی و خود دیسک بلوری هست. در واقع بازی دست دوم رسماً هیچ گونه تخفیفی نداره!
شما به عنوان یه سازنده 50 دلار بابت خود بازی پول میگیرید، 10 دلار هم بسته بندی و دیسک و ...، اینا فقط همون 10 دلار رو ازمون نمیگیرن!
اگه قرار باشه بازی دست دوم معنی داشته باشه، باید حداقل 30 دلار تخفیف داشته باشه که ارزش خریدن داشته باشه.

تازه من پول بسته بندی و باقی موارد رو 10 دلار حساب کردم، اگه فرض کنیم 15 دلار هزینه این موارد باشه، فروشنده یه بازی رو میفروشه 60 دلار، بعد خریدار بازیشو به یه نفر دیگه میفروشه 50 دلار، یعنی فروشنده بابت یک دیسک، یک بسته بندی و جلد و یک بار پرداخت پول بابت حمل و نقل و ... 110 دلار دریافت میکنه! اگه اون 15 دلار رو ازش کم کنیم 105 دلار گیر سازنده میاد.
حالا اگه میخواستن دو تا بازی رو بفروشن به قیمت 60 دلار، 120 دلار میشد که اگه 30 دلار رو بابت هزینه‌ی دیسک و ... ازش کم کنیم 90 دلار باقی میمونه.
یعنی عملاً با فروش بازی دست دوم سود هم کردن :))

اگه مجبور نباشی بابت بازی دسته دو پول بدی وبازی هم روی هارد نصب شه خیای عالی میشه.(چون هر بازی که میخری میتونی روز بعدش یری بفروشی. یعنی مثلا بازی مورد علاقت که یکی 2 سال میخوای باش بازی کنی مجبور نیستی دیسکو نگه داری. اگه اخبار مربوط به پرداخت پول به مایکرو برا بازی دست 2 تکذیب بشه تعداد بیشتری از ایرانیها میتونن از پس پول بازی اریج وان بربیان چون میخرن نصب فروش بدون اینکه بازی از دستشون بره. ولی اگه تکذیب نشه برا ایرانی ها کابوسه. ولی اگه تکذیب بشه نوید اینو میده که ایرانی ها! شما هم میتونین وان بخرین و از پش پول بازی اریج تا حدودی بر بیاین!

یادمه زمانی که PSP داشتم ، برای بازیهای دیجیتالی سونی این طرح رو پیاده می کرد که هر بازی روی 3 اکانت فعال میشد .

احتمالا مایکروسافت برای نسخه های disc-based هم برنامه ای داره که استفاده از یک دیسک رو از حالت نامحدود در بیاره . در بهترین حالت میشه فکر کرد که طرحی شبیه به طرح سونی پیاده بشه یعنی هر دیسک بتونه روی یک تعداد مشخصی اکانت فعال بشه .

( مثلا از طریق سریال دیسک با وارد کردنش به دستگاه میشه مشخص کرد که " نو " هست یا " دست دو " و بعد اتفاقی که هنوز نمی دونیم چی هست رخ بده .

ما انتظار این را نداریم که 2 کنسول نسل جدید اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را ندهند. ما بر این باوریم اگر تولید کنندگان کنسول اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را در کنسول‌های نسل جدید ندهند حماقت کرده‌اند زیرا،جلوگیری از استفاده بازی‌های دسته دوم در کنسول نسل بعدی تاثیر منفی در تجارت و خرید کنسول جدید و بازی‌های آن خواهد داشت. GameStop گفته است که در این نسل 1 میلیارد درآمد کسب کرده است که 70٪ آن برای خرید بازی‌های جدید بوده است. 17 درصد آن هم برای محتوای دیجیتالی GameStop و بقیه هم برای مبادله بازی‌های دسته دوم بوده است. در واقع من فکر نمی‌کنم Microsoft اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را ندهد من این را می‌گویم که Microsoft با انجام کاری که سونی می‌کند یعنی هم سو شدن با آن گفتن این که ما اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم را می‌دهیم 30٪ به مشریان خود اضافه می‌کند.

اگر Microsoft این کار را کند(اجازه ندادن برای استفاده از بازی‌های دسته دوم) نه تنها به خود کمکی نمی‌کند بلکه مصرف کنندگان را نیز از خود می‌راند. آنان باید اجازه استفاده را بدهند، اجازه ندادن برای مبادله و استفاده از بازی‌های دسته دوم ایده خوبی از مایکروسافت نیست و آنان را درگیر این کار می‌کتد."
من حدود 4 بار متن رو خوندم هنوز در پی کشف منظور این متن هستم!

ضمنا لطف کنید اگه ترجمه میکنید از سر و تهش نزنید و بکنیدش 4 خط. این لینک خودش کلی خبر دیگه راجب چک کردن X1 هر 24 ساعت و الی آخر هستش.

من حدود 4 بار متن رو خوندم هنوز در پی کشف منظور این متن هستم!

ضمنا لطف کنید اگه ترجمه میکنید از سر و تهش نزنید و بکنیدش 4 خط. این لینک خودش کلی خبر دیگه راجب چک کردن X1 هر 24 ساعت و الی آخر هستش.
این که کسی متوجه نمیشه به من مربوط نیست. بلد هستید بسم اله خودتون ترجمه کنید این قدر هم ایراد نگیرد
من منظور رو رسوندم لازم ندونستم چیزی که به مطلب مربوط نیست رو بنویسم.

اینکه مشکل خاصی نیست. شما چون احتمالا با شبکه Xbox Live کار نکردی این سوال برات ایجاد شده. اول اینکه تمام این بازی ها قراره علاوه بر کنسول روی اکانت شما رجیستر شن بنابراین تا موقعی که شما اکانتتون رو دارین می تونین بازی ها رو اجرا کنین هر جا برین ولی خوب اگر می خوای بازی ها رو روی کنسول جدید بدون اکانتت اجرا کنی، live این امکان رو داره که سالی یکبار کل محتوایت خریداری شده اکانت رو از یه کنسول به کنسول دیگه منتقل کنی یعنی اجرای بازی ها در کنسول جدید می شه مثل کنسول اول.
سیستمی که مایکروسافت می خواد روی بازی های دست دوم پیاده کنه (با توجه به چیزی که تا الان گفته شده) شبیه سیستمی هست که در حال حاضر روی محتویات Xbox Live مثل Arcade Games, DLC contents, ... اجرا می شه.
خوب ابن بازم یه مشکل داره اونم اینه که من میرم یکسال بازی میگیرم بعد یکسال توی بازار تمام بازیهام رو میفروشم و بعدش اکانت تموم اون بازیها رو انتقال میدم با کنسول طرف!!

این که کسی متوجه نمیشه به من مربوط نیست. بلد هستید بسم اله خودتون ترجمه کنید این قدر هم ایراد نگیرد
من منظور رو رسوندم لازم ندونستم چیزی که به مطلب مربوط نیست رو بنویسم.

اتفاقا کاملا به خودت مربوطه. وقتی میای خبر ترجمه میکنی، دوبار از روش بخون ببین خودت متوجه میشی یا اینکه فقط اومدی کلمه به کلمه برگردونش کردی.
نیازی هم نیست به من بگی بلد هستی یا نه من خیلی قبل تر از موقعی که این کار رو شما شروع کنی داشتم واسه صفحه اصلی انجام میدادم آقای کازوهیرو مک دنالد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or