تحقیقات جدید، خشونت را در بازی‌ها محکوم می‌کند

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
455.jpg

طبق گزارش رویترز به‌تازگی تحقیقات جدیدی انجام شده تا ارتباط بین خشونت بازی‌ها و رفتار‌های پرخاشگرانه بازیباز‌ها را مورد بررسی قرار دهد.

این تحقیقات بر روی 1,200 بازیباز ژاپنی و 364 بازیباز آمریکایی که در محدوده سنی 9 تا 18 سال قرار داشتند انجام شد.

محققان زیادی از دانشگاه‌های سراسر دنیا بر روی این تحقیقات کار کردند و نتیجه این بود:

" بازی‌هایی که خشونت بالایی دارند دو نقطه بحرانی را در پیش روی بازیباز به وجود می‌اورند. اول اینکه کسانی که بازی‌های خشن را انجام می‌دهند در اینده خشونت‌های فیزیکی ان‌ها به مراتب بالاتر از کسانی‌ است که به در معرض خشونت این بازی‌ها نبوده‌اند و دوم اینکه قدرت خشونت این بازی‌ها، از نظر روانشناسی، مسیر رشد و زندگی این بازیباز‌ها را به سمت راهی خطرناک و مضر می‌کشاند و اثرات مخربی را در طول زندگی فرد ایجاد می‌کند".

در پایان ان‌ها به شدت توصیه می‌کنند که دسترسی نوجوانان به این فاکتور خطرناک، کمتر شود زیرا که این کار ان‌ها را از محیط خانه و خانواده، فعالیت‌ها اجتماعی و سیاست‌های روز جامعه دور کرده و در اثار مخرب ان به کل جامعه بر‌خواهد گشت.

Source

يكي نيست بگه بابا جمع كنيد كاسه كوزتونو اخه الان فيلم مياد بيرون مثل اره يا هاستل ده تا بازي رو يه جا مي كنه تو جيبش تازه خيلي به واقعيت هم نزديك تره خيلي هم در دسترس تر حالا اونا رو جلوشو نمي گيرن بد مياد باسه من نسخه مي پيچن

البته به نظر من اثری که بازی و فیلم ممکنه روی افراد بگذارند، کاملا متفاوته. توی بازی در واقع بازیباز خودشو به جای کاراکتر اصلی قرار میده و هر اتفاقی که می‌افته را از چشم خودش می‌بینه.
مثلا شما همین عمل اره کردن را در نظر بگیر.

وقتی توی بازی Gears، شما یه نفر را اره می‌کنی، بعدش میگی:" من اون لوکاست را اره کردم".
ولی وقتی توی فیلم SAW، یه نفر مجازات می‌شه میگی:" جیگ‌ساو فلانی را اره کرد".:d
حالا تاثیر کدوم بیشتره؟

البته به نظر من اثری که بازی و فیلم ممکنه روی افراد بگذارند، کاملا متفاوته. توی بازی در واقع بازیباز خودشو به جای کاراکتر اصلی قرار میده و هر اتفاقی که می‌افته را از چشم خودش می‌بینه.
مثلا شما همین عمل اره کردن را در نظر بگیر.

وقتی توی بازی Gears، شما یه نفر را اره می‌کنی، بعدش میگی:" من اون لوکاست را اره کردم".
ولی وقتی توی فیلم SAW، یه نفر مجازات می‌شه میگی:" جیگ‌ساو فلانی را اره کرد".:biggrin1:
حالا تاثیر کدوم بیشتره؟
دقیقا می خواستم همینو بگم...

بازی کردن با فیلم دیدن خیلی فرق می کنه... حالا حساب کنید در آینده نه چندان دور بخوایم وارد دنیای مجازی بشیم و از اون طریق بخوایم بازی کنیم... فکر می کنین جرات بازی کردن رو داشته باشین ؟
من یکی که جراتشو ندارم...;)

در شماره فلانم روزنامه فناوران (که احتمالا تحت حمایت سازمان انفورماتیک ایران است) در مورد خشونت در بازی ها و نحوه تعبیر آزمایشات حرف های جالبی زده بود که واقعا اگر تونستید این روزنامه رو بیابید که سخته بخونید تا متوجه بشید. البته فکر نکنم بتونید . این روزنامه صبح و عصر منتشر میشه و موضوع مال حداقل 7 ماه پیشه. :cheesygri
توضیح داده بود که بازیهای به طور مستقیم به خشونت مربوط نیستند ولی میتونند در کنار عوامل قوی اولیه به عنوان یک عامل محرک ثانویه تاثیر گذار باشه!!
حتی با استناد به چندین پژوهش که مثلا یکیشون از پژوهش های یکی از دانشگاههای معروف بود (اسمش یادم نیست!! حالا ماساچوست بود یا ....) آثار مفید بازیهای رایانه ای رو هم رو کرده بود.
در هر حال هر بازی ای رو برای سنی خاص ساختن!! معلوم نیست به 9 ساله ها چی دادن بازی کنن!! :cheesygri

شما كافيه 5 ثانيه تو يكي از خيابون هاي شوش - نظام اباد - سرچشمه - پامنار - دروازه دولاب و امثال اين ها قدم بزنيد اونوقت اثراتش از هزار تا بازيه خشن بدتره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or