من کنسولو از عموم ارزون گرفتم و اصلا خودمو در حدو اندازه این کنسول نمیدونم و از این موضوع بسیار متاسفم که قیمتا نجومی و گیمر های بسیار حرفه ایی در همین بازیسنتر هستن و نمیتونن کنسولو بگیرن
من کنسولو از عموم ارزون گرفتم و اصلا خودمو در حدو اندازه این کنسول نمیدونم و از این موضوع بسیار متاسفم که قیمتا نجومی و گیمر های بسیار حرفه ایی در همین بازیسنتر هستن و نمیتونن کنسولو بگیرن
سلام باشه میزارم.فرقش نو ال دی با ال سی دی زمین تا اسمونوای خدا.خوش به حالت.عمویاینجوری هم قسمت ما نشد.داداش حتما بازی هارو هم 100 .دسته چقدر؟بگو یکم بسوزیم در غم نداشتن.(البته من تو این هفته میاد به قیمت 1700 گرفتم.ولی پول یه بازی هم دیگه ندارم.مگه فقط نگاه کارتونش کنم)داداش یهالسی دی سامسونگ 32 اینچ دارم.بنظرت عوضش کنم یا صبر کنم بعد عید که میخوایم بریم منزل جدید و احتمالا یه دونه اسمارت تی وی میگیریم؟؟؟؟رو ال سی دی خیلی فرق داره با ال ای دی؟میگم یه خواهش دارم.چندتا عکس از اینتر میلان بزار.تو رو خدا.
یعنی این گرافیک رو ال سی دی خیلی ضایع هستش؟آخه والا زورم میاد الان برم یه تی وی بگیرم بعد چند ماه دیگه بریم 4 میلیون بدیم به تی وی جدید.اون موقع دیگه وصلش میکنم به اسمارت و این خاک میخوره.نظرت چیه؟ضرر نمیشه؟البته این ال سی دی فول اچ دی هستش که داریم.</p>سلام باشه میزارم.فرقش نو ال دی با ال سی دی زمین تا اسمون
ببين اگه ميخواى واسه خودت ي تى وى جدا بگيرى بحثش جداس،اما اگه ميخواى به تلوزيون خونه وصل كنى صبر كن همون ي اسمارت بگيرينیعنی این گرافیک رو ال سی دی خیلی ضایع هستش؟آخه والا زورم میاد الان برم یه تی وی بگیرم بعد چند ماه دیگه بریم 4 میلیون بدیم به تی وی جدید.اون موقع دیگه وصلش میکنم به اسمارت و این خاک میخوره.نظرت چیه؟ضرر نمیشه؟
مرسی عزیز.احتمالا صبر کنم.چون میدونم اگه الان بخرم و چند ماه بعد اسمارت بیاد دیگه ظرفیت ندارم همش وصله به تی وی اصلی خونه.داداش بازی هارو از کجا گرفتی؟چند افتاد باهات؟استور بازه تا زمانی که بزی بخرم ازش دانلود کنم؟جسارتا کی عکس هارو میزاری؟البته اگه مزاحم وقتت میشم که ولش کن.ببين اگه ميخواى واسه خودت ي تى وى جدا بگيرى بحثش جداس،اما اگه ميخواى به تلوزيون خونه وصل كنى صبر كن همون ي اسمارت بگيرين
هر بازی سیصد.دقیق نمیدونم کی.استورم که فعلا انگار اشکال داره و بستسمرسی عزیز.احتمالا صبر کنم.چون میدونم اگه الان بخرم و چند ماه بعد اسمارت بیاد دیگه ظرفیت ندارم همش وصله به تی وی اصلی خونه.داداش بازی هارو از کجا گرفتی؟چند افتاد باهات؟استور بازه تا زمانی که بزی بخرم ازش دانلود کنم؟جسارتا کی عکس هارو میزاری؟البته اگه مزاحم وقتت میشم که ولش کن.
داداش یه سوال مهم.
دسته ps4 رو روی ps3 امتحان کردی ببینم جواب میده یا نه؟
تو کف اینم فیفا14 ps3 رو باش آنلاین بزنم.
زورم به بازی ps4 نمیرسه فعلا
دوستان کسی بازی ps3 رو روی ps4 بازی کرده ؟ یه جا خونده بودم میشه اما عملا ندیدم که درسته یا نه