تجربه ی لذت واقعی بازی در 360 با صدای دالبی

مسلّما کيفيت صدايی که از اپتيکال ميگيری بهتر از 2 فيش هستش.تازه وقتی از اون 2 فيش ميتونی صدای 5 چنل بگيری که اسپيکرت مود ماتريکس داشته باشه يعنی بياد دوباره چنل ها رو Demux کنه ولی خو بازم زياد دلچسب نميشه

بنابراین به نظر شما یه سینمای خانگی که حدود 200 تومن باشه و ورودی اپتیکال داشته باشه بهتر از یه اسپیکر 200 تومنی هست که وروودی اپتیکال نداشته باشه درسته؟؟

بنابراین به نظر شما یه سینمای خانگی که حدود 200 تومن باشه و ورودی اپتیکال داشته باشه بهتر از یه اسپیکر 200 تومنی هست که وروودی اپتیکال نداشته باشه درسته؟؟
سينماهای خانگی تو اين رنج قيمت به نظر من کيفيت دلخواهی ندارند چون فقط 80 90 تومان پول پليرشون هست.من ميگم بگردی اسپيکر پيدا ميکنی...

یکی از دوستان(Extreme)جان از من خواستن درباره ی فناوری ویرا لینک براشون توضیح بدم.

همونطور که میدانید VIERA یکی از بهترین زیر مجموعه های پاناسونیک برای ساخت پلاسما تی وی و ال سی دی تی وی هستش.پاناسونیک نیز برای ارتباط با تی وی های این سری بر روی دستگاه های بلوری پلیر:Blue Ray Player و سینمای خانگی:HOME THEATER این امکان را با کابل HDMI فراهم ساخت تا با اتصال دو دستگاه به هم بتوان :بهترین کیفیت..کنترل راحت به طوری که حتی بر روی کنترل دستگا ها دکمه های به خصوصی روی آن ها برای ویرا لینک هست.مخصوصا برای دیدن انواع فیلم از روی تی وی.همین:biggrin1:

آخرین ویرایش:
ممنون ولی اگه میشه جواب سوالات رو بدین که من از الان برای خرید لوازم اقدام کنم در ضمن میخوام هم اچ دی ام ای وصل کنم به اچ دی تی ویم هم صدای دالبی دیجیتال واقعی داشته باشم حالا فرقی نداره فوقش اسپیکر رو وصل میکنم به اچ دی تی وی اونم کابل تبدیلش رو دارم فقط اگه میشه لوازم مورد نیاز رو بگین
شما نگفتی سیستم صوتیت چیه... با TV که نمی تونی صدای surround داشته باشی :cheesygri ... اگر سیستم صوتیت ورودی اپتیک (DBS) داره می تونی مستقیم 360 رو به بهش وصل کنی و صدای surround داشته باشی... اگر نه بعد باید یه کارای دیگه بکنی ;)

توی اسپیکرایی که متریکس مد دارن صدا فقط توی چنلهایی که صدا ندارن تکرار میشه ؟!
این کار که تاثیری تو کیفیت نداره و صدا همون صدای دوکاناله ی قبلیه ! نمیشه با این فیشایی که زیاد میشن با تبدیل 1 فیشو به 2تا ورودی زد ؟ :biggrin1:

اینم عکس ورودی اپتیک.لذت واقعی صدای سوراند.تو این GTA که خیلی حال میده.
digitalopt2.JPG

من یه مدل اسپیکر دیدم که 5 کاناله بود باندهای باریک و بلندی داشت (مثل سینمای خانگی ولی فقط اسپیکر بود) ورودی اپتیکال هم نداشت. 280 تومن هم پولش بود اسمش هم VKER T805P بود. کسی میدونه این مدل اسپیکر ها چجوری هست. خوبه یا نه ؟

من یه مدل اسپیکر دیدم که 5 کاناله بود باندهای باریک و بلندی داشت (مثل سینمای خانگی ولی فقط اسپیکر بود) ورودی اپتیکال هم نداشت. 280 تومن هم پولش بود اسمش هم VKER T805P بود. کسی میدونه این مدل اسپیکر ها چجوری هست. خوبه یا نه ؟

ورودی اپتیک نداشته باشه که نمی تونی از 360 صدای دالبی بگیری.تنها راه پخش صدای دالبی از 360 فقط کابل اپتیکه. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or