تجربه ی لذت واقعی بازی در 360 با صدای دالبی

من یه ویدئو سی دی پاناسونیک به همراه دو تا بلند گوی بزرگ(​
subwooferf )دو تا بلند گو با سیمهای خیلی بلند مجانی گیرم اومده (نسبتا هم قدیمی هست) حالا راهی هست که بتونم صدای بازی رو از بلندگوهایی که داره بگیرم

ببين Video CDات ورودي Optical داره يا نه.
كلا ببين بهترين ورودي هايي كه داري چيه، به نسبت اون فكر كابلت رو ميكنيم.

مطمئنا ورودی اپتیکال نداره ... میتونی به ورودی AUX بزنی که معمولا همه دارن .

ورودی اپتیکال نداره- همین ورودی های معمولی داره- حالا چی رو بزنم به AUX ؟ من فقط با یک فیش به تلوزیون وصلش میکنم اون فیش هم برای تصویر vcd هست. چه جوری صدای 360 رو در بیارم ؟

ورودی اپتیکال نداره- همین ورودی های معمولی داره- حالا چی رو بزنم به AUX ؟ من فقط با یک فیش به تلوزیون وصلش میکنم اون فیش هم برای تصویر vcd هست. چه جوری صدای 360 رو در بیارم ؟
تا اونجایی که من میدونم همه 360 ها کابل واسه صدا دارن (کامپوننت یا کامپوزیت) که بدون تبدیل هم میتونی به ورودی aux بزنی ...

منظورت از یک فیش که hdmi نیست ؟! الان رو tv صدا نداری ؟؟!

تا اونجایی که من میدونم همه 360 ها کابل واسه صدا دارن (کامپوننت یا کامپوزیت) که بدون تبدیل هم میتونی به ورودی aux بزنی ...

منظورت از یک فیش که hdmi نیست ؟! الان رو tv صدا نداری ؟؟!

منظور من از یک فیش - فیش تصویر وی سی دی هست. صدای فیلم رو هم که پخش میکنه از تو اسپیکرها میاد دیگه!

از کابل اچ دی ام ای هم برای 360 استفاده میکنم و کابل کامپوننت هم بی استفاده هست. بنابر این نمیشه هم کابل​
hdmi رو بزنم هم کامپوننت رو.

اگه AUX داره بس ورودیشم باید باشه دیگه !!

همراه hdmi هم میتونی کامپوننتو بزنی ولی باید یه قسمتشو ببری روششو 1کی از بچه ها گزاشته بگردی پیداش میکنی ...

موفق باشیم ./

=======
من تا حالا تو کاره VCD و این حرفا نبودم این یکی هم مفتی گیرم اومده. اصلا نمی دونم AUX چی هست. فقط پشت دستگاه یه جا دو تا سورا خ داره L و R جلوش نوشته AUX . حالا باید دو تا از فیشهای کامپوننت که ماله صدا هست بزنم توی اون؟ (راه دیگه ای نداره؟)

راهش همینه که گفتی ... یا اینکه از تبدیلایی که توی الیت هست بگیری که گیرآوردنش سخته !
وقتی کابلو به اون دوتا سولاخه AUX زدی! دکمه ی AUX رو میزنی و بعد صدا رو داری .

همه صفحه شده پستای ما :laughing: اگه بازم سوالی داری بیا تو یاهو ...

آخرین ویرایش:
اگه AUX داره بس ورودیشم باید باشه دیگه !!

همراه hdmi هم میتونی کامپوننتو بزنی ولی باید یه قسمتشو ببری روششو 1کی از بچه ها گزاشته بگردی پیداش میکنی ...

موفق باشیم ./

من تا حالا تو کاره VCD و این حرفا نبودم این یکی هم مفتی گیرم اومده. اصلا نمی دونم AUX چی هست. فقط پشت دستگاه یه جا دو تا سورا خ داره L و R جلوش نوشته AUX . حالا باید دو تا از فیشهای کامپوننت که ماله صدا هست بزنم توی اون؟ (راه دیگه ای نداره؟)

بله بايد بزنی توی اون ولی انتظار صدای 5 چنل رو نداشته باشه

سینمای خانگی LG چطور هست؟ من فقط برای صدا میخوام. (چون قیمتش ارزون هست)
همينجوری ميگی LG خوبه يا بد؟؟؟خو يه مدلی چيزی...اگه فقط برای صدا ميخوای بهتر از اين اسپيکر های بدون پلير بخری

ما پاناسونیکشو داریم.
خیلی عالیه:
کابل HDMI
کابل Component
کابل Composeit
تازه دو بلند گوی پشتی Wireless هستن
به همراه تکنولوژی VIERA Link
و.................
اگه درباره ی تکنولوژی ویرا لینک چیزی نمیدونید بگید تا بگم:biggrin1:
قیمت هم چون باهاش TV نقد خریدیم 350 داد و قیمت اصلیش 400تا450 تومنه

این صدای دالبی دیجیتال دقیقا به چه چیزهایی نیاز داره هم برای تلوزیونی که من دارم و پشتش ورودی کومپوننت داره هم برای اسپیکر میکرولب
تلویزیون بنده سامسونگ هست hdtv ready که هم جای سوپر ویدیو داره هم جای اچ دی ام ای هم جای کومپوننت

همينجوری ميگی LG خوبه يا بد؟؟؟خو يه مدلی چيزی...اگه فقط برای صدا ميخوای بهتر از اين اسپيکر های بدون پلير بخری

من میخواهم حداکثر 200 تومن پول بدم- با 200 تومن هم فکر نمیکنم یک اسپیکر گیر بیاد که ورودی اپتیکال داشته باشه.اگه ورودی اپتیکال نداشته باشه چه جوری به کنسول وصل کنم-(آیا کیفیت صدای اپتیکال با این دو تافیش معمولی که ماله کابل کامپوننت هست فرق میکنه؟) اگه واردی یه اسپیکر دالبی دیجیتال 5 کاناله معرفی کن.
ممنون

من میخواهم حداکثر 200 تومن پول بدم- با 200 تومن هم فکر نمیکنم یک اسپیکر گیر بیاد که ورودی اپتیکال داشته باشه.اگه ورودی اپتیکال نداشته باشه چه جوری به کنسول وصل کنم-(آیا کیفیت صدای اپتیکال با این دو تافیش معمولی که ماله کابل کامپوننت هست فرق میکنه؟) اگه واردی یه اسپیکر دالبی دیجیتال 5 کاناله معرفی کن.
ممنون
والا تو مدل های لاجيتک و کريتيو بگردی ميتونی چيزای خوبی پيدا کنی.الان من متاسفانه وقت گشتن ندارم.تو خو سايتاشون ببين.
مسلّما کيفيت صدايی که از اپتيکال ميگيری بهتر از 2 فيش هستش.تازه وقتی از اون 2 فيش ميتونی صدای 5 چنل بگيری که اسپيکرت مود ماتريکس داشته باشه يعنی بياد دوباره چنل ها رو Demux کنه ولی خو بازم زياد دلچسب نميشه

danijon_2006 تلویزون شما چه برای HT و چه برای اسپیکر های دالبی مناسبه...خیالت تخت
اما HT بیشتر پیشنهاد میشه

ممنون ولی اگه میشه جواب سوالات رو بدین که من از الان برای خرید لوازم اقدام کنم در ضمن میخوام هم اچ دی ام ای وصل کنم به اچ دی تی ویم هم صدای دالبی دیجیتال واقعی داشته باشم حالا فرقی نداره فوقش اسپیکر رو وصل میکنم به اچ دی تی وی اونم کابل تبدیلش رو دارم فقط اگه میشه لوازم مورد نیاز رو بگین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or