من امروز تلویزیونمون رو به سینمای خانگیمون وصل کردم... وبا صدای دالبی بازی کردم...
تازه لذت بازی با 360 رو فهمیدم... این همه مدت که بازی می کردم اصلا از صدای بازی لذت نمی بردم ... ولی واقعا با صدای دالبی آدم فکر می کنه داخل بازیه...

پ.ن: من به همه ی کسانی که می تونند صدای دالبی داشته باشند پیشنهاد می کنم که حتما این کار رو بکنند چون نصف لذت بازی رو از دست دادند...

اگر اطلاعات تکمیلی در مورد چگونگی وصل کردن TV به HOME THEATER می خواهید بگید تا براتون نحوشو بگم...
دوست عزیز شما بهتره بگی با داشتن صدای Surround یا Surround Sound ادم احساس میکنه توی بازیه
دالبی فقط یک روش برای عرضه کردن صدا به صورت Surround هست. اون چیزی که شمارو تحت تاثیر داده Surround Sound بوده که باعث واقع گرایی هنگام بازی میشه
دالبی مثل MP3 یا AAC یک نوع compression هست برای کم کردن حجم ترک صدا و این نوع هم البته lossy هستش
PS3 به علت داشتن ضرفیت زیاد بلوری صدای رو میتونه به صورت lossless نشده ازایه کنه .مثلا Uncharted دارای صدای 7.1 PCM هستش برای بازی
البته PCM تنها راه دلیور کردن صدا به صورت lossless نیستش. PCM در واقع فضای زیادی رو هدر میده به خاطر اینکه پهنای باند و ظرفیت استفاده شده در همه جای صدا یکسان هست
صدای lossless رو میشه از طریق FLAC یا TrueHD یا DTS-MA هم دلیور کرد که تقریبا نصف حجم PCM رو اشغال میکنن و پهنای باند کمتری رو هم میگیرن. اما کسی ازشون توی بازی استفاده نمیکنه.
سلام
كابل 360 من روش ورودي اپتيكال نداره /پشت دستگاه ورودي اپتيك داره؟
من الان با كابل hdmi to dvi دستگاه رو به مانيتور وصل كردم حالا صدا ندارم خواستم ببينم چكار بايد بكنم.
اسپيكرم هم 5/1 هست مدلشم logitec x540 هست
لطفا راهنمايي كنين
ممنون
x360 یک خروجی اپتیکال داره که شما سیم اپتیکال رو بهش میزنی و سر دیگه سیم رو هم به ورودی اپتیکال روی ریسیور یا اسپیکرت.
خروجی اپتیکال هم میتونی از کابلی که مایکروسافت توی x360 های دارای عرضه کرده استفاده کنی که روشون فقط خروجی RCA Stereo output داره به همراه یک خروجی برای اپتیکال
به یک کابل اپتیکال هم احتیاج داری
من Inspire 5300 Creative دارم واقعا قویه تنها مشکلش اینه که Spdif یا همون Optical Out نداره.یه مدت دنبال دکودر بودم ولی اصلا پیدا نکردم اگه کسی سراغ داره منو راهنمایی کنه.
کسی بلند گو 5.1 سراغ داره که Spdif داشته باشه.
خسته شدم از بس با 2 تا Speaker بازی کردم.
بهترین دکودر مال Creative هست مدل Ddts 100 که حتی نمایندگی های کریتیو هم گفتن دیگه نمیاریم.
تابستون که 360 رو گرفتم تمام پاساژ رضا رو گشتم ولی فقط 2 تا مغازه فهمیدن که دکودر چیه!!!!!!!
شما سیستمی میخولی که Optical In داشته باشه نه Optical Out
در ضمن SPDIF معمولا میتونه هم به ورودی اCoaxia اطلاق شه هم ورودی اپتیکال
باید دنبال سیستمی باشی که ورودی اپتیکال داشته باشه
يافتم ...
اين عكسه خروجي اپتيكال كه بايد پشت Home Teater اتون باشه تا بتونيد از روشي كه Xbox360 Club گفت استفاده كنيد ...:
این چیزی که شما نشون دادی Optical Out هست
کسی که میخواد بدونه سیستمش میتونه از طریق اپتیکال bitstream رو دریافت کنه باید مطمین شه که سیستمش Optical In داره
اون دستگاهیی که میخوان ازش صدا رو بفرستین باید Optical out داشته باشه (در این مورد X360 اون دستگاه هستش)
اون دستگاهی که قراره bitstream رو دریافت کنه و دکود کنه باید Optical In داشته باشه (که میشه ریسیور یا سیستم صوتی شما)