تجربه ی لذت واقعی بازی در 360 با صدای دالبی

خوب من تا حالا به پشت کابل دقیق نگاه نکرده بودم... :blushing:
شما در این حالت صدای واقعی دالبی رو نمیشنوین برای اینکه شما صدای 2 کاناله رو از کنسول میگیرن (چون از اپتیکال خود دستگاه استفاده نکردین) و این صدای 2 کاناله رو از طریق تلوزیون به H-Theater میدین و H.Theater به صورت مجازی براتون به صورت دالبی پخش میکنه !! ولی اگه H.Theater رو مستقیما به xbox 360 وصل کنین صدای واقعی 5.1 رو به H.Theater میده
من که تا الان صدای خوبی ازش گرفتم... ولی این کاری که شما میگی هم میکنم ببینم بهتر میشه یا نه... :yes:

من ساله پیش 73 تومن گرفتم
نمایندگیشم پاساژ ایرانه دقیقا روبرویه پله برقیه:p

اسپیکری که ورودی اپتیکال نداشته باشه بدرد 360 نمیخوره.

pioneer_htsgs1_big.jpg

قیمت این مدل حدود 200$ هستش که از Z-5400 یا Z-5500 به صرفه تره.

سلام به همگي ، بچه ها راست ميگن تازه وقتي با صداي دالبي (5كاناله) بازي ميكني ميفهمي X360 چيه؟ ما چند روز پيش رفتيم يه تلويزيون LCD 1080p با يه سينما خانوادگي گرفتيم از اون موقع به زور از پاي XBOX بلندمون ميكنن!!! مثلاً توي Test drive داشتم رانندگي ميكردم ، خوردم به يه ماشين صداي تصادف از بلندگوهاي جلو اومد ، بعد بيچاره كنترلشو از دست داد رفت پشت سر ماشين ما زد به يكي ديگه! اين دفعه صدا از بلندگوهاي عقب اومد! يا داداش كوچيكم Viva pinata بازي ميكنه صداي پيناتاهاي مختلف توي باغ از همون طرف مياد كه وايسادن! توي همه بازي ها هم درست كار ميكنه فقط يه مشكلي كه دارم اينه كه توي Call of duty وقتي صدارو رو حالت 5كاناله ميزارم صدا 2-3 ثانيه تأخير داره يعني وقتي شليك ميكني 2ثانيه بعد صداش مياد ولي وقتي صدا استريو(2كاناله) ميشه ديگه تأخير نداره! كسي ميدونه مشكل از كجاست و چه جوري ميشه رفعش كرد؟ راستي براي اينكه صداتون واقعاً 5كاناله باشه بايد از خروجي اپتيكال خود XBOX استفاده كنيد نه خروجي تلويزيون.
ببخشيد انقدر طولاني شد ، خداحافظ شما

ببخشید یه چند وقتی نبودم... معموران زحمتکش شهرداری با همکاری معموران مخابرات داشتند فیبر توری در منطقه ی ما می کشیدند به همین خاطر تلفونمون قطع بود... :-"
من اون کاری رو که دوستمون گفته بود یعنی وصل کردن مستقیم 360 به سینمای خانگی رو کردم... صدا به صورت قابل توجهی بهتر شد... و حالت دالبی بهتری پیدا کرد...
پ.ن: تمام عزیزان اگر می خواهند همچین کاری بکنند همین کارو (مستقیم) بکنند... ;)
پ.ن2: با عرض پوزش به دلیل اینکه نمی دونستم کابل 360 خروجی اپتیک داره... شرمنده :blushing:

Home Teather ما اينه ...
ميشه ازش صداي 5.1 كاناله گرفت ؟ با 360 ؟
من از اين چيزا هيچي سرم نميشه :laughing:
بعله میشه... تمام دستگاه های سینمای خانگی که 5 تا باند دارند صدای دالبی 5.1 کاناله را ساپورت می کنند... ;)
شما همون کاری که گفتیم رو بکنید... و صدا رو لمس کنید... :-"

من كه يه دونه tdk دارم كه 80 وات واقعي هست عمرا هيچ اسپيكري به پاش نمي رسه با اينكه 3 تكه هست اما چنان ساب قوي داره كه كل اتاقم همش در حال لرزه هست كيفيت صداشم نهايتشه
جدا تا نبينيد نمي فهميد البته به تايپكم زياد حرفام ريطي نداشت:blushing:

من كه يه دونه tdk دارم كه 80 وات واقعي هست عمرا هيچ اسپيكري به پاش نمي رسه با اينكه 3 تكه هست اما چنان ساب قوي داره كه كل اتاقم همش در حال لرزه هست كيفيت صداشم نهايتشه
جدا تا نبينيد نمي فهميد البته به تايپكم زياد حرفام ريطي نداشت:blushing:
اگر با صدای دالبی بازی کنید نظرتون عوض میشه... ;)

من edifier 5.1 دارم 240 وات واقعي 30 كيلو سابشه! و سابش دور و بر 100 وات قدرت داره(براي اتاق 10 متري!)
با يه دكودر زدم به 360 ميرم فضا! خيلي حال ميده مخصوصاً forza 2 و gears of war و...
قيمت اين اسپيكر 240000 تومنه دكودر هم 70000 با هم ميشه 310 اگه سينما خانگي نداريد و يه مانيتور داريد تو اون بازي ميكنيد اينو بگيريد.

یه بار دیگه برای همیشه میگم...
طریقه ی وصل کردن مستقیم 360 به سینمای خانگی:
اول مطمئن بشوید که دستگاه سینمای خانگی شما ورودی اپتیک (DBS) دارد یا خیر... بعد زحمت می کشید و می روید جمهوری یا توپخونه یک کابل اپتیک (3000 الی 5000 تومان) خریداری می نمایید... بعد یک سر کابل را به خروجی اپتیک کابل کامپوننت 360 که پشتش هست می زنید و سر دیگر را به ورودی اپتیک سینمای خانگیتون... هر دو دستگاه را روشن می کنید (صدای تلویزیون را قطع کنید) و source دستگاه سینمای خانگیتون را روی DBS قرار می دهید... حالا از بازی کردن با صدای دالبی لذت ببرید...
پ.ن: به همین سادگی به همین بامزگی... :-" :biggrin1:

یه بار دیگه برای همیشه میگم...
طریقه ی وصل کردن مستقیم 360 به سینمای خانگی:
اول مطمئن بشوید که دستگاه سینمای خانگی شما ورودی اپتیک (DBS) دارد یا خیر... بعد زحمت می کشید و می روید جمهوری یا توپخونه یک کابل اپتیک (3000 الی 5000 تومان) خریداری می نمایید... بعد یک سر کابل را به خروجی اپتیک کابل کامپوننت 360 که پشتش هست می زنید و سر دیگر را به ورودی اپتیک سینمای خانگیتون... هر دو دستگاه را روشن می کنید (صدای تلویزیون را قطع کنید) و source دستگاه سینمای خانگیتون را روی DBS قرار می دهید... حالا از بازی کردن با صدای دالبی لذت ببرید...
پ.ن: به همین سادگی به همین بامزگی... :-" :biggrin1:
آقا بي خيال ... زحمت كشيدي ... اينو كه تو صفحه ي 1 هم گفتي :biggrin1:
يه عكس از كابل اپتيك و يه عكس از ورودي اپتيك پشت سينماي خانگي رو بزاريد ... منو ديگه برق نمي گيره :laughing:
لطف مي كني...

آقا بي خيال ... زحمت كشيدي ... اينو كه تو صفحه ي 1 هم گفتي :biggrin1:
يه عكس از كابل اپتيك و يه عكس از ورودي اپتيك پشت سينماي خانگي رو بزاريد ... منو ديگه برق نمي گيره :laughing:
لطف مي كني...

این هم عکس کابل اپتیکال و ورودی کابل اپتیکال (بالا سمت راست )
digitalopt2.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or