تجربه ی بازی با DRM جدید یوبی سافت چگونه است ؟

farzadlion

کاربر سایت
شاید بد نباشد بدانید که Assassin's Creed 2 و Settlers VII از اولین عناوین PC خواهند بود که از سیستم DRM جدید یوبی سافت استفاده خواهند کرد. ممکن است بپرسید تجربه ی بازی کردن با این سیستم چگونه است ؟؟

جواب ما : به همان بدی که فکر می کنید
سیستم جدید DRM نیاز به اتصال مداوم به اینترنت دارد بطوری که اگر در هنگام بازی کردن این اتصال به هر دلیلی قطع شود با پیغامی نظیر پیغام زیر مواجه خواهید شد

screenshot226934.jpg

این بدین معنی است که نه تنها امکان ادامه ی بازی برای شما میسر نخواهد بود بلکه تمامی پیشرفت شما از آخرین checkpoint و یا save در بازی نیز از بین خواهد رفت و تنها راهی که پیش روی شما خواهد بود اینست که تا اتصال مجدد به اینترنت صبر کنید و یا کلا از بازی خارح شوید.

اگر شما در هنگامی که به اینترنت وصل نیستید بخواهید بازی را اجرا کنید با Error مواجه خواهید شد.

البته یوبی سافت خود اعتقاد دارد که این سیستم دارای مزیت هایی هست از جمله اینکه برای بازی کردن به مکان یا PC خاصی محدود نیستید و با توجه به اینکه Save های بازی به صورت Online هم می تواند ذخیره شود شما می توانید صرفا با نصب بازی ، در هر مکان و بر روی هر PC به ادامه ی آن مبادرت ورزید.

اینکه استفاده ار این سیستم در کاهش Piracy بر روی PC چقدر موثر خواهد بود ؟ و یا اصلا استفاده از آن چقدر می تواند سارقان بازی را ترغیب به خرید نسخه ی قانونی کند ؟ و یا چقدر طول میکشد که این سیستم نیز توسط هکر ها دور زده شود ؟ سئوال هائیست که بهتر است جواب آن ها را به آینده واگذار کنیم.

آخرین ویرایش:
خوب میشه این نجات PCgaming هست شما حاضرید alanwake رو فقط بشه اورجینال بشه تهیه کرد یا اصلا رو پی سی وجود نداشته باشه ؟:دی

همین طور بازی های دیگه البته 360 هم همچین قفل مفل نداره و اگه این قضیه بن شدن رو راه نمی انداخت میشد مثه پی سی :دی

خوب میشه این نجات PCgaming هست شما حاضرید alanwake رو فقط بشه اورجینال بشه تهیه کرد یا اصلا رو پی سی وجود نداشته باشه ؟:دی

همین طور بازی های دیگه البته 360 هم همچین قفل مفل نداره و اگه این قضیه بن شدن رو راه نمی انداخت میشد مثه پی سی :دی
به نظر من این کار ممکنه باعث دزدی بیشتر هم بشه و من خیلی از نظرات را که میخوندم بیشتر پی سی گیمر ها راضی نبودند مخصوصا کسانی که همیشه اورجینال میخرند و متاسفانه اگه این سرویس کرک بشه فاجعه بزرگی میشه و خیلی ها رو به نسخه های دزدی میارند و اگه نشه هم بعید میدونم بتونه بیشتر از 10 درصد دزدی ها را بگیره چون 90 درصد کسانی که نسخه های دزدی دانلود میکنند در صورت کرک نشدنش از خیر بازی میگذرند تا اینکه برند بازی اوریجینال بخرند.(معمولا پی سی گیمرها روی این بازی های پورتی زیاد تعصب ندارند)

به نظر من این کار ممکنه باعث دزدی بیشتر هم بشه و من خیلی از نظرات را که میخوندم بیشتر پی سی گیمر ها راضی نبودند مخصوصا کسانی که همیشه اورجینال میخرند و متاسفانه اگه این سرویس کرک بشه فاجعه بزرگی میشه و خیلی ها رو به نسخه های دزدی میارند و اگه نشه هم بعید میدونم بتونه بیشتر از 10 درصد دزدی ها را بگیره چون 90 درصد کسانی که نسخه های دزدی دانلود میکنند در صورت کرک نشدنش از خیر بازی میگذرند تا اینکه برند بازی اوریجینال بخرند.(معمولا پی سی گیمرها روی این بازی های پورتی زیاد تعصب ندارند)
من کاملا موافقم
الآن یکی از دوستان من بازی ارجینال می‌خره
ول می‌خواست کانویکشن و اساسین کرید دو را هم بخره
ولی الآن دیگه از خیرش گذشته چون پی‌سیش اصلا به اینترنت دسترسی نداره

جالبه که توی یکی از مصاحبه های جدید یکی از کارکنان یوبی با یه سایت , طرف گفته که اگه یه زمانی سرور های بازی از کار بیفتند , اگه مدت کوتاهی از کار بیفتند شما توی اون بازه ی زمانی تا وقتی که سرور درست بشه , عین اینه که بازی رو ندارید.
واگه سرور بطور کامل از کار بیفته , ما به همه ی دارندگان بازی , پچی می دیم که میتونه با اون , بازی رو آفلاین انجام بده.
یعنی چاره ی کار تنها یه پچه, یعنی ...

if for some reason all of the servers someday go away, then we can release a patch so that the game can be played in single-player without an online connection

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=235596&site=pcg

واگه سرور بطور کامل از کار بیفته , ما به همه ی دارندگان بازی , پچی می دیم که میتونه با اون , بازی رو آفلاین انجام بده.
بابا خودش که راه حل را داده به هکرها :laughing::laughing:
2 روز سرور یوبی سافت را از کار بندازند یوبی سافت مجبوره این کار را کنسل کنه چون صدای گیمرها در میاد.

جالبه که توی یکی از مصاحبه های جدید یکی از کارکنان یوبی با یه سایت , طرف گفته که اگه یه زمانی سرور های بازی از کار بیفتند , اگه مدت کوتاهی از کار بیفتند شما توی اون بازه ی زمانی تا وقتی که سرور درست بشه , عین اینه که بازی رو ندارید.
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=235596&site=pcg

پس با این حالت احتمال شکست این طرح خیلی بالا رفت
شاید یه نفر بخواد آرشیو جمع کنه
ولی یوبی سافت که نمی‌تونه برای هر بازی یه سرور بزنه که تا چندین سال (مثلا 50 سال) کار کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or