تجربه های خاصتر در Mass Effect 3

• Thread starter Thread starter Robin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Robin

کاربر سایت
– ‬‬
کیسی هادسون (Casey Hudson) از BioWare اعلام کرد که در Mass Effect 3 آن ها این فرصت را داشته اند که کارهای زیادی را با بازی انجام دهند تا بازیکنان با داستانی به یاد ماندنی روبرو باشند. یعنی بازیکنان می توانند کارهای زیادی در بازی انجام دهند تا یک روند داستانی منحصر به فرد را تجربه کنند.

تصمیمات بازیکنان در این شماره، بسیار بزرگتر و مهمتر هستند و به همین دلیل اتفاقات مهمتری در بازی رخ می دهند.

• Like
Reactions: punished-snake
خب منم همینو میگم معلوم نیست دیگه میخوان چی اضافه کنن!:d
همه چی داره این بازی دیگه!فقط کارگردانیش و داستانش یکم مشکل داره!

من که خیلی از داستان بازی خوشم اومد ، نمیدونم چرا به نظرت داستانش مشکل داره :-/

• Like
Reactions: BROXIGAR
داستانش که مشکلی ندار فقط شپرد داره زیادی عمر میکنه تو این نسخش زنده بمونه که دیگه اصلا باید نویسنده داستان بازی رو خفه کرد...

اگه این همه حرف که سازنده ها زدن همش هایپ نباشه:d بازی باید جزو 3تای برتر 2012 باشه...

داستانش که مشکلی ندار فقط شپرد داره زیادی عمر میکنه تو این نسخش زنده بمونه که دیگه اصلا باید نویسنده داستان بازی رو خفه کرد...

اگه این همه حرف که سازنده ها زدن همش هایپ نباشه:d بازی باید جزو 3تای برتر 2012 باشه...
شک نکن تو 3تای برتر 2012 هست به اسکایریمو ویچر نمیخوره اگه 2011 میومد شاید نمیشد اما الان حتما میشه:d

دوستان من هیچکدوم از قسمت های این بازی رو انجام ندادم ، یکی داستانشو کلی بگه چیه ؟! :d
جان ؟:d الان شما در واقع میخواین من یک کوهو تو جیبم جا بدم !:d

همه چی داره این بازی دیگه!فقط کارگردانیش و داستانش یکم مشکل داره!

والا تنها چیزی که مشکل نداره داستانش هست .

من می خوام نسخه ی دومشو بگیرم.آیا نسخه ی دومش خیلی از نظر داستان وابسته به یکشه یا نه میشه بدونه نسخه ی اول هم از داستان بازی سر در آورد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or