تجربه انحصاری های Playstation بر روی ویندوز ممکن شد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
دنیای کنسول‌ها بازی در حال تغییر است و هر روز خبرهای جالب و هیجان انگیزی در این زمینه منتشر میشود؛ اما شاید هیجان انگیزترین خبر ممکن تجربه بازیهای انحصاری پلی استیشن بر روی PC باشد که به زودی و به کمک سرویس Playstation Now ابتدا در اروپا و سپس در امریکای شمالی فراهم خواهد شد.

29055258292_cdc0954b4e_z.jpg

به کمک این سرویس، طیف وسیعی از بازیهای انحصاری سونی مانند «آنچارتد»، God of War، Ratchet & Clank و بازی محبوب The Last of Us بر روی PC قابل تجربه خواهند بود. کتابخانه سرویس Playstation Now بالغ بر 400 بازی متنوع را دارا است.

اما این خبر به اینجا ختم نمیشود. سونی آداپتور بی‌سیم مخصوص کنترلر Dualshock 4 برای ویندوز را نیز معرفی کرده که در ماه سپتامبر به قیمت 24.99 دلار عرضه خواهد شد. بوسیه این آداپتور شما میتوانید کنترلر PS4 خود را به راحتی به PC متصل و از تمام ویژگی های آن لذت ببرید.

سیستم لازم برای اجرای این سرویس PS NOW به شرح زیر است :

• ویندوز 7، 8.1 یا 10
  • پردازنده Intel Core i3 یا AMD A10
  • حداقل 2 گیگابایت RAM
  • حداقل سرعت اینترنت 5 مگابیت بر ثانیه

منبع :

PlayStation Now Coming to PC, DualShock 4 USB Wireless Adaptor Unveiled

آپدیت :

این سرویس فردا در انگلستان عرضه میشود

PlayStation Now is coming to PC tomorrow in the UK

آپدیت 2 :

لینک دانلود نرم افزار PS NOW برای PC

https://download-psnow.playstation.com/downloads/psnow/pc/latest

آپدیت سوم :

ویدیو از سرویس PS NOW و استریم GOW III روی PC

آخرین ویرایش:
سونی داره با این کار پول دربیاره از بازی های نسل قبلش این کاز هیرای راه پول دراوردن هم فهمید بهتر عرض کنم پول از بازی های نسل قبلش دربیاره

هر نسل میاد بازی های نسل قبل خودش رو عرضه میکنه دوباره پول دربیاره

هم میگه برا کنسولم انحصاری دارم هم به فکر pc gamerهستم

• Like
Reactions: IMANOKA
کلا این سرویس روی اکو سیستم ps هم یه چیز شکست خورده است .
به جز حق اشتراک بازی ها رو هم باید پول بدی .. اونم در حالی که کرایشون میکنی و تحت مالکیتت نمیان ...

بدرد نمیخوره! یعنی تا زمانی که نشه بازی های PS‌ رو روی PC‌ پایریت کرد بدرد نمیخوره!:D امیدوارم هرچه سریعتر به این مرحله هم برسیم!:D
giphy.gif

• Like
Reactions: {ehsan}
ماشالله سونی به هر دری میزنه سود کنه اون از گرون کردن پلاس و مدل جدید کنسول و حالا هم این:D
به شخصه آینده گیمینگ رو نمیتونم اینطوری تصور کنم درسته کلی مزیت و برتری داره ولی مگه دیوونه شدن سود سخت افزار رو ول کنن:D
اینم که برا ما ایرانیان عزیز به درد نمی خوره حالا بگیم سرعتش رو هم داریم یکی تست کرده بود گفت تو ۵ دقیقه ۱ گیگ مصرف شد حالا پول داری بریزی تو حلقوم شرکتهای سرویس دهنده بسم الله:D

Current PS Now subscribers will be able to access the 400 PS3 games available to stream from PS4 to PC.
من متوجه این یه تیکه نمیشم. آخرش نفهمیدم به PS4 نیازی هست یانه. برداشتم از این جمله اینه که PS4 استریم میکنه روی PC و یه کنسول نیازه این وسط.

من متوجه این یه تیکه نمیشم. آخرش نفهمیدم به PS4 نیازی هست یانه. برداشتم از این جمله اینه که PS4 استریم میکنه روی PC و یه کنسول نیازه این وسط.

آره نوشته میشه بازی های PS3 رو از PS4 روی PC ‌استریم کرد، و خوب به چه دردی میخوره؟ یه نفر که PS4 داره با همون تلویزیونش بازی میکنه دیگه، چه کاریه رو PC استریم کنه؟ ضمن اینکه مگه ریموت پلی برای PC هم نیومده؟ خیلی هم گیر PC باشه نهایت ریموت پلی میکنه!

به نظر چرت نوشته. چون تو منبعی که من خوندم اصلا همچینی چیزی ننوشته بود. صراحتا گفته بود یه اپی برای PC میاد که میشه باهاش مستفیم استریم کرد. غیر از این باشه سرکاریه مفت گرونه. هرچند همینم غیر از 4 5 تا کشور، باقی جاهای دنیا کاربردی نداره!

واسه پول درآوردن چه راه سخت و پر هزینه ای رو انتخاب کردن .یوزر باید کلی پول آبونمان بده و یه اینترنت خدا داشته باشه و غیر از این باید 25 دلار پول یه النگه دانگل بده که چی؟ . بره بگره تو ebay و یه تر تمیز پیدا کنه و بازی دست دوم بخره از این سرویس آشغال بهتره.

دوستان لطفا یک لحظه چشماتون رو ببندین و به این فکر کنید فقط شما در ایران هستید و در بیشتر کشورهای دیگه این سرعت اینترنت معادل حداقله نمی دونم چرا همه فکر میکنن همه جای دنیا مثل اینجاست تازه تز شکست خوردن بخاطر وضع نت رو هم میدن

send from my z3+

سونی گفته به هیچ وجه نیازی به کنسول نیست . فقط یه دول شاک 4 بازی ها هم تو سرورهای ابری پردازش می شند نه کنسول .

با ویندوز سازگاری داره ضرری نداره وقتی اومد اون 7 روز رایگان رو برای The Last of Us امتحان می کنم شاید جواب بده سیستم بالایی نمی خواد گرچه این سرویس آینده هست .

خوب این سرویس رو تی وی های سری جدید سونی هم هست! در ظمن کلی هزینه پ سرعت خوب میخواد.بنده تو ترکیه تست کردم با این که همه چیز اوکی بود ولی تاخیر داشت تو بازی !به اینترنتم ربطی نداشت

Sent from my iPhone using Tapatalk

خوب این سرویس رو تی وی های سری جدید سونی هم هست! در ظمن کلی هزینه پ سرعت خوب میخواد.بنده تو ترکیه تست کردم با این که همه چیز اوکی بود ولی تاخیر داشت تو بازی !به اینترنتم ربطی نداشت

Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا بازی با حالت استریم مشکلات زیادی داره و خیلی مونده به اون حد از اینترنت برسیم که بخوایم بدون مشکل و بدون تاخیر بازی کنیم. کلا سیستم چرتیه این قضیه استریمینگ.

• Like
Reactions: sadegh93
آینده گیمینگ همینه. همین الان هم دائم به نت وصل هستیم مخصوصا آنلاین بازها

اینترنت 5Mbps یعنی 5 مگابیت بر ثانیه نه 5 مگابایت !!! اینتر 5 مگابیت برثانیه یه چیز معمول در اروپا و امریکا هست.
والا من الان از شاتل 16 مگ دارم با پینگ 90 تا 120 با اروپا. تو ایران هم داره معمول میشه دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or