تبلیغات منفی eBay آلمان بر علیه Xbox One

RattleSnake

کاربر سایت
83111616724856277367.png

صفحه فیس بوک فروشگاه eBay آلمان در صفحات کنسول‌های دیگر بر علیه Xbox One تبلیغ کرده است. در عکسی که صفحه فیس بوک این خرده فروشی آلمانی به اشتراک گذاشته شده بود 3 دلیل ذکر شده بود که چرا باید Wii U خرید، این 3 دلیل ذکر شده:"
1-اجازه استفاده از بازی‌های دسته دوم.
2- همیشه آنلاین نبودن.
3-بدون مشکل و صدای زیاد."

این در حالی است که بعد از معرفی کنسول نسل جدید مایکروسافت طبق گزارشات به 2 دلیل اول اشاره شده است که در Xbox One وجود دارد. برخی از خرده فروشی‌ها نگران این موضوع هستند و ابراز نارضایتی کرده‌اند. باید منتظر توضیحات تکمیلی مایکروسافت در این مورد باشیم.
Xbox One به نظر این موارد را داراست و باید دید دنبال روی PS4 خواهد بود یا خیر.

منبع:
1
2
3

دوستانی که هی میگن آمریکا، آمریکا، آمریکا، تو آمریکا فلان، تو آمریکا بیسار آیا میدونن آمریکا =/= با کل جهان؟ :دی

و آیا میدونن مجموع بازار اروپا و ژاپن و استرالیا > بازار آمریکا هست؟

درسته آمریکا بازار بزرگیه ولی همین 360 هم از اولش تو آمریکا بهتر میفروخت هنوزم همینطوره ولی در نهایت چند وقتیه فروش PS3 تو دنیا از 360 جلو زده دقیقا به همین دلیل که آمریکا مساوی نیست با کل دنیا :دی
آمریکا کل دنیا نیست ولی بزرگترین بازار دنیا هست و تقریبا نصف سهم فروش کنسول ها هم واسه آمریکا هست. البته این اهمیتی نداره ولی به شخصه عاشق بازی های FPS و TPS و Action/Adventure ـی که Action بالایی داشته باشه هستم، آمریکایی ها هم عاشق این چیزها هستن و مایکروسافت هم رو این بازی ها سرمایه گذاری بالایی میکنه :دی در نتیجه هر چی کنسول های مایکروسافت تو آمریکا بیشتر فروش بره واسه من و اونایی که سبک های مورد علاقشون مثل من هست خبر خوبیه :دی

یک چیزی رو هیچ کس بهش توجه نکرد تو اروپا 4 کشور بازارشون خوبه:
انگلیس، آلمان، فرانسه، اسپانیا.
دوما بازار سونی تو آلمان نیست بلکه تو فرانسه و بازار اصلیش تو انگلیس است بازار نینتندو تو آلمانه شعبه اصلی نینتندو اروپا تو آلمانه.

یه مشکل جدی، آمازون پاکستان اعلام کرده به خاطر اینکه جعبه Xbox خیلی بزرگه و احتمال داره توش C4 باشه، واسه همین فروش کنسول رو ممنوع کرده!
:دی
پاکستان WTF ! ایران هم آمازون میخواد حالا که اینطور شد یعنی باید داشته باشه اما امان از دست های پشت پرده .

این موج هیت رو من دو بار قبلا دیدم برای مایکروسافت:دی یه بار سر کینکت تمام کامیونیتی های گیم فاتحش رو خوندن، یه بار هم برای 360 بود که قرار بود PS3 با 2.5 برابر قدرت بیشتر + بلوری بزنه منهدمش کنه...:دی ولی ظاهرا تا 3 نشه، بازی نشه.

من كه فكر نميكنم اصلا بر و بچه هي پليس سايبري بزارن ايكس باكس وارد ايران شه حرف و حديث پيرامون جاسوس بازي توش زياده.
البته از حق نگذريم اين از آرزوهامه اما شتر بيند در خواب پنبه دانه

صدای بیشتر!!بیچاره صدا نداره!البته با اون تصویری که من از فنش دیدم باید صداش 2 برابر دور 3 فن ps3 فت باشه!:))ولی به این معتقدم اینبار توسط wii u از رده خارج میشه اگرم نشد ps4 منهدمش میکنه!:d

براوو, خسته نباشی تنهایی به این نتیجه رسیدی یا از کاز هیرای هم کمک گرفتی؟

کاز هیرای کی‌ هست اصلا همشون (NVIDIA , AMD , INTEL , SONY , MICROSOFT) فکر پر کردن جیبشونن نه به فکر راحتی‌ مصرف کنند یا حتی فنای دو اتیشون

بنده بشخصه از این دری‌وری (XBOB ONE) خوشم نیومد دلیل :

1_ بازی دست دو باید دوباره یه پولی‌ به ماکرو بدی که اینجوری برات اندازه نوش آب میخوره

2_ باید هرروز به اینترنت کانکت بشی و الی‌ بازی تعطیل

3_ کینکت هم اجباری کرده همش داریم چک میشیم

4_ قبل از رو نمایی امید داشتیم سخت افزارش از PS4 قوی تر باشه که نیست

فنّ بازیم حدی داره آخه شدیم بازیچه این شرکتا دو روز دیگه میان میگن اول قر بده تا بذارم بازی کنی‌

80596093445233885128.jpg

آخرین ویرایش:
این که خودش کارش حراجی و دست دوم فروشیه پس معلومه از ماکرو متنفر شده:دی
دوما تو المان برندpsمحبوبتر از اکس باکس وفروش بازی و کنسول ps3بیشتره

آماری برای این هست؟ چون تبلیغات مایکروسافت توی آلمان خیلی خیلی بیشتر از سونی بود تا اونجا که یادم میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or