تبريک و تهنيت به مناسبت فی لتر شدن Google.com و Tinypic.com !!

تو جی میل چطوری میشه رفت؟؟؟؟ :(

پ.ن: اگه همه کاربرای اینترنت دو هفته اینترنت رو تحریم کنیم چنان ضرری میخورن این آی اس پی ها که دیگه به فکرشون هم نمیرسه از این غلطا بکنن

پ.ن2: ممکن هم هست بگن چون اینترنت چیز خوبی نبود و با فرهنگ ایرانی ها در تضاد! بود ما شبکه ی بین المللی ملی!!! (اینترنت ملی) رو داریم افتتاح میکنیم که فعلا میتونید به سایت Irib.ir و سایت **** وارد شین

پ.ن: اگه همه کاربرای اینترنت دو هفته اینترنت رو تحریم کنیم چنان ضرری میخورن این آی اس پی ها که دیگه به فکرشون هم نمیرسه از این غلطا بکنن

چه ربطی به isp ها داره؟! اون بد بخت هم دستور دارن اینکار رو بکنن...

خوشبختانه تو این خراب شده (رامسرو میگم)انقدر سرعت کولاکه که احتیاجی به ****** نیست همینجوری ما ****** هستیم :biggrin1:
چرا من از مشکله که شما میگید ندارم (منم میخوام :baby: )

خوب انگاز تمامی ف* های صورت گرفته اشتباه در کار مخابرات بوده چون امروز که نشستم و چک کردم همشون باز شده!

پ.ن: بچه ها ف* شکن ها رو آماده کنید پس فردا bazicenter یهو ف* شد شکه نشیم:)

وای بابا .. چه خبره!
همچین عزا گرفتید که انگار گیمینگ توی دنیا منقرض شده .. این اسمشو نبر BOT قاطی کرده .. این concept ها رو که کنار هم میگذاشته .. دیده که همه از یک جا سرچشمه میگیرند .. رفته سر طویله رو بسته .. :biggrin1:
اتفاقا به نظر من خوب کاری کردند .. دیگه همه زندگی ملت داره پای اینترنت صرف میشه.
آهنگ میگذاریم برای دانلود .. برای گوش دادنشون هم میریم توی خیابون و بنزین سهمیه بندی رو میسوزونیم .
با چهار نفر آدم درست حسابی هم آشنا میشیم :-"... دو سال دیگه میفهمیم که این کار عمو جون همش به صلاحمون بوده ... اینه . :-"
من نمدونم، هر جا رو که میخوان فــیـلـتـر کنن، اما ESReality رو فــیـلـتـر نکنن! تازه آدم بعضی وقتا توی ESR بگرده شاید با آدم حسابیهای بیشتری آشنا بشه :-" (و بعضی وقتا عکسهاشون رو دستکاری کنه و مثبت خور شه :-")

پ.ن: فــیـلـتـر فــیـلـتـر فــیـلـتـر فــیـلـتـر فــیـلـتـر فــیـلـتـر فــیـلـتـر فــیـلـتـر فــیـلـتـر :p

از دیشب تا حالا پارس قاطی کرده یک در میون گوگل فــیلتر شده و درومده:دی الانم درسته فعلا...مثل اینکه مشکل از سپر بوده...مثل اینکه شاتل فـیلتر نشده...کلا مثل اینکه فیـلترینگ شاتل جدا از ایناست:دی
کلا تعجبی نکردم:دی اینجا همه چی ممکنه:laughing:
پ ن:فـیلتر فـیلتر فـیلتر فـیلتر فـیلتر فـیلتر :p حمید باگ خورش کرد:دی

آخرین ویرایش:
في لتر شدن گوگل كه مشكل كوچيكيه اين همه في لتر ش ك ن تو اينترنت ريخته
پيدا كردنش كه كاري نداره
راستي از مدير اين جا يه سوال دارم
مي خواستم ببينم تاپيكي درباره ي nfs pro street زده شده يا نه
ببخشيد ديگه چون هرچي سرچ كردم چيزي پيدا نشد

آخرین ویرایش:
این یه مشکل بود که آقای شهریاری(نمیدونم چی چیه مخابرات و ایناست!!) گفت این مشکل حل شده و *****ینگش برداشته شده
الان برا من باز می کنه!!

برای منم همه سایتا قابل دسترسی هستن :)

ویرایش : جالب شد ! الان من Macromedia میزنم واسم Adobe باز میکنه !!!

شما مگه نمیدونستی Macromedia خیلی وقته که توسط Adobe خریده شده؟ ;)

چه ربطی به isp ها داره؟! اون بد بخت هم دستور دارن اینکار رو بکنن...
همینا یکم فشار میارن درست میشه ;)
بالاخره بی آی اس پی که نمیشه
نمیتونن همه سایتارو فــیلـتـر کنن که

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or