تبدیل saves games ps2 به برنامه pcsx2 9.5

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
سلام دوستان اینبار با این موزوع جدید هستم شاید بعزیها بخوان saves بازیرو که دوست دارن با

رمز یا جلوتر در برنامه pcsx2 9.5 بازی کنن پس هر کی اسم بازیشو بگه من تبدیل کنم برای

شروع هم 2تا سیو بازی FFX & FFXII را براتون میزارم;) حال کنین مال خودمه اسم بده سیو تبدیل شده بگیر با چیت یا بدون چیت بدو بدو :laughing:

Attachments

کلنگ جان وقتی بچه ها نمیتونن بازی های PS2 رو روی PC بازی کنن یعنی شبیه سازی براش ندارن !!

سیو بازی به چه دردشون میخوره؟؟؟؟؟؟

داری زحمت زیادی میکشی !!

اتفاقا میشه بازی کرد علی جان منظور شما از اینکه برنامه رو نداری نمیدونم pcsx2 9.4 اسم ا

است اگه بخواهی من بدم بهتون فقط باید در تنظیمات کار کنید ;) نا امید نشید مشکلی دارید بگید من بهتو ن بگم:love:

اگر ممکن سیوGOD OF WAR 2 بزارید اگرسرکاری نباشد چون سیو god of war نکذاشتید

نه عزیز من سرکاری نیست چیزی به این قسمت بیا هر جی میخوایی بگو در صفحه 24 یا 23 من
سیو چندتا بازی گزاشتم هر چی مشکل داری بگو من کمک میکنمت برنامه پلاگین یا سیو بازی:love:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=445616&posted=1#post445616

سلام اگه زحمتی نیست سیو بازی Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2 (تمام کارکتر ها باز باشندو...)
میخواستم .. و میشه یه توضیح کوتاهی در مورد چگونگی اجرای سیو بازیها در pcsx2 بدهید . مثلا فایل مربوطه رو تو قسمت memcards ذخیره کرد یا نه:confused:؟

سلام اگه زحمتی نیست سیو بازی Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2 (تمام کارکتر ها باز باشندو...)
میخواستم .. و میشه یه توضیح کوتاهی در مورد چگونگی اجرای سیو بازیها در pcsx2 بدهید . مثلا فایل مربوطه رو تو قسمت memcards ذخیره کرد یا نه:confused:؟[/qu

مشکلاتتو اینجا بگو :arrowd:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12768&page=28

سلام

ببخشید میشه سیو بازی FFX رو هم بزارید ..... برای pcsx2 v9.6 می خوام

اگه میشه یه سیو توپ بزارید که لول ها و قدرت ها زیاد باشه ....... راست اگه میشه توی سایت هم آپ نکنید چون من نمیتونم دان کنم (فایل پیوست نباشه:cheesygri)

ممنون .... خیلی کارتون درسته

سلام

ببخشید میشه سیو بازی FFX رو هم بزارید ..... برای pcsx2 v9.6 می خوام

اگه میشه یه سیو توپ بزارید که لول ها و قدرت ها زیاد باشه ....... راست اگه میشه توی سایت هم آپ نکنید چون من نمیتونم دان کنم (فایل پیوست نباشه:cheesygri)

ممنون .... خیلی کارتون درسته

از اینجا دان کن
FF X.rar
FFX SAVE1.rar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or