تبادل نظر درباره تبدیل فرمت های مختلف فایل های تصویری

من یک فیلم دانلود کردم که فرمتش mkv هست و 3 قسمت هست.چطوری میتونم اینا رو به یک فیلم تبدیل کنم و بتونم رو ps3 ببینمشون؟
پیشاپیش متشکرم

آخرین ویرایش:
من 256 بدون محدودیت دارم و هر فایل 8 گیگ رو توی 4 روز دانلود میکنم. یعنی هر روز 2 گیگ. :smile:

سرعت dl چند کیلو بایت در ثانیه هست و شرکتی که ازش سرویس میگیرید کدوم شرکت؟
من 512 با محدودیت دارم اگرم حجمم توام بشه میتونم با 3 هزار تومن 1گیگ بخرم اما خودمو بکشمم نمیتونت تو 1روز 2 گیگ dl کنم
از اکانت رپیدشیر استفاده میکنید؟
منظورم اینه که free دانلود میکنید یا اشتراک پرمیوم دارید(رپیدشیر)؟

وقتي فلش رو وصل كردي به ps3 برو رو قسمت ويدئوها . بايد فلشت رو ببيني اونجا.برو روش و
PlayStationTriangle.png
رو بزن.show all information رو انتخاب كن.اگه ميخواي اين روش رو نري بايد واسه هر نوع فايلي كه ميخواي كپي كني بايد داخل فلش فولدري با نام MUSIC , VIDEO , PICTURE درست كني .داخل هر فولدر هم فايل خودشو ميريزي.

وقتي فلش رو وصل كردي به ps3 برو رو قسمت ويدئوها . بايد فلشت رو ببيني اونجا.برو روش و
PlayStationTriangle.png
رو بزن.show all information رو انتخاب كن.اگه ميخواي اين روش رو نري بايد واسه هر نوع فايلي كه ميخواي كپي كني بايد داخل فلش فولدري با نام MUSIC , VIDEO , PICTURE درست كني .داخل هر فولدر هم فايل خودشو ميريزي.
ممنون. فیلم نمایش داده شد. ولی وسط تلوزیون بصورت یه کادر کوچک هست و تمام صفحه رو نمیگیره. نمیشه fullscreen کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or