من یک فیلم دانلود کردم که فرمتش mkv هست و 3 قسمت هست.چطوری میتونم اینا رو به یک فیلم تبدیل کنم و بتونم رو ps3 ببینمشون؟
پیشاپیش متشکرم
اینا فرمت فایل های تصویری HD هستن.میشه یکی به من بگه فایل های MKV چه نوع از فایل های ویدیویی هستن؟
اینا فرمت فایل های تصویری HD هستن.
کمی از پرمیوم بودنتون استفاده می کردین می دیدین اینجا قرار می دیم اینا رو . :smile:جایی هست که بشه این فایل هارو دانلود کرد.منظورم فایل های ویدیویی با کیفیت HD هست؟
کمی از پرمیوم بودنتون استفاده می کردین می دیدین اینجا قرار می دیم اینا رو . :smile:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=19676
من 256 بدون محدودیت دارم و هر فایل 8 گیگ رو توی 4 روز دانلود میکنم. یعنی هر روز 2 گیگ. :smile:بسیار منون و متشکر.میشه بپرسم شما سرعت dslتون چنده و تو طول چه مدت این فیل هارو dl میکنید
من 256 بدون محدودیت دارم و هر فایل 8 گیگ رو توی 4 روز دانلود میکنم. یعنی هر روز 2 گیگ. :smile:
ممنون. فیلم نمایش داده شد. ولی وسط تلوزیون بصورت یه کادر کوچک هست و تمام صفحه رو نمیگیره. نمیشه fullscreen کرد؟وقتي فلش رو وصل كردي به ps3 برو رو قسمت ويدئوها . بايد فلشت رو ببيني اونجا.برو روش ورو بزن.show all information رو انتخاب كن.اگه ميخواي اين روش رو نري بايد واسه هر نوع فايلي كه ميخواي كپي كني بايد داخل فلش فولدري با نام MUSIC , VIDEO , PICTURE درست كني .داخل هر فولدر هم فايل خودشو ميريزي.
این کار رو قبلا انجام دادم. تصویر کوچکتر هم میشه!ميشه . شما وقتي فيلم داره پخش ميشهبزن .يه control panel مياد.ميري روي Screen sizeميزني تا Full Screen شه.