mehdee2
کاربر سایت
دوست عزیز.اکثرا فری هستن.اونایی که میخوایید رو بگید چک میکنم قبلشسلام من dead 4 alive2 - takken رو دارم اینا که گذاشتی کدومشون فیری هست تا من ازشون انتخاب کنم
دوست عزیز.اکثرا فری هستن.اونایی که میخوایید رو بگید چک میکنم قبلشسلام من dead 4 alive2 - takken رو دارم اینا که گذاشتی کدومشون فیری هست تا من ازشون انتخاب کنم
این دو تا رو می خوامدوست عزیز.اکثرا فری هستن.اونایی که میخوایید رو بگید چک میکنم قبلش
oblivion متاسفانه j هستش.همون طور که گفتم بازی هام لک هم ندارن.چه برسه و خش!! اونایی که گفتم فرقشونو با نو نمیتونید تشخیص بدید.این دو تا رو می خوام
call of jhuarez2
oblivion
قدیمی هستن خط و خش که ندارن سالم باشن ها
command & conquer 3oblivion متاسفانه j هستش.همون طور که گفتم بازی هام لک هم ندارن.چه برسه و خش!! اونایی که گفتم فرقشونو با نو نمیتونید تشخیص بدید.
بازی های فری یا پال اگه هست به من پی ام بده ببینم چیداریمن هم یک تعدای بازی دارم که با خطار 3 چراغه شدن دستگاهم می خواهم بفروشمشون
اگه کسی دوست داشت یک پی ام بهم بده . لیست هم توی امضام هست
اونجور که من تجربه کردم بازی های دیسک T-GATE بعد از مدتی حالا نمی دونم فاسد می شه چی می شه ، دیسک خراب می شه و قابل استفاده نیست یعنی دستگاه اونو بالا نمی یاره . سعی کنید تی گیت نخرین یا لا اقل از دیگران نخرین.
راستی این دیسک ها به دلیل کیفیت پایین حدود 100 بار قابل استفادست و به طور کلی مشکل دار می شه بعد از مدتی.
الان اگر 1000 تومان بیشتر بدی و خوبشو بخری بعدا ه پول یه بازی رو پس انداز می کنی و خودتم متوجه این نمی شی!!!!