تبادل بازی های کپی X360

• Thread starter Thread starter Sasy360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان بهترین راه برای تبادل بازی [اگه در شهر های مختلف هستید] پست پیشتاز هست که بیشتر 1500 تومن هم نمیشه:d

Daed Rising فروشی

دوستان من Dead Rising رو تموم کردم وحالا میخوام بفروشم . DVD مالزی کاملا سالم بدون خش و لک و توی پک مخصوص DVD میدم 10000 تومن . واسه هرکجا که خواستین پست پیشتاز میکنم . هر کی خواست برام پیغام بزاره یا به persia_kings@yahoo.com ایمیل بده تا براش پست کنم:cheesygri :love: .

من DEAD RISING را دارم
کسانی که اصفهان هستند, DEAD RISING را با هر کدوم از بازی های زیر معاوضه میکنم
البته هر موقع که تمایل داشتند و بازی را تموم کردند
Saint's Row
Perfect Dark ZeroFar Cry : Instincts Predator
Dead Or Alive 4
Enchanted Arms
Rockstar Table Tennis

آقا من Dead Rising رو دارم هر کی خواست برا مبادله PM بده
راستی کسی Ridge Racer6 منو نمیخواد؟!:blushing: [یعنی برا عوض کردن]

من DEAD RISING را دارم
کسانی که اصفهان هستند, DEAD RISING را با هر کدوم از بازی های زیر معاوضه میکنم

دوستان من Dead Rising رو تموم کردم وحالا میخوام بفروشم . DVD مالزی کاملا سالم بدون خش و لک و توی پک مخصوص DVD میدم 10000 تومن .

آقا من Dead Rising رو دارم هر کی خواست برا مبادله PM بده
ببینم یعنی dead rising انقده بازی بیخودیه که شما فالفور تمومش کردید؟ یا اینکه شما خیلی بازی میکنید؟ یا اینکه فقط یه پایانش رو دیدید و بقیش ارزش نداره:confused:

ryu تند نرو

ببینم یعنی dead rising انقده بازی بیخودیه که شما فالفور تمومش کردید؟ یا اینکه شما خیلی بازی میکنید؟ یا اینکه فقط یه پایانش رو دیدید و بقیش ارزش نداره:confused:

من عادت دارم وقتی یک بازی رو انجام میدم تا تمومش نکردم از پای دستگاه تکون نخرم نمونش
اویل 4 در 16 ساعت پست سر هم.اونیموشا 4 در 19 ساعت یه بند و Dead Rising امار نگرفتم چقدر بازی کردم میبخشید:blushing:

من عادت دارم وقتی یک بازی رو انجام میدم تا تمومش نکردم از پای دستگاه تکون نخرم نمونش
اویل 4 در 16 ساعت پست سر هم.اونیموشا 4 در 19 ساعت یه بند و Dead Rising امار نگرفتم چقدر بازی کردم میبخشید:blushing:
اولندش قرمز اصلا بهت نمیاد.....
ثانیا ryo درسته
ثالثا منظورم از اون پست این بود که سعی کنید از بازی لذت ببرید. به احتمال زیاد شما فقط یه پایان بازی رو دیدی و فقط چند تا ریز مرحله رو تموم کردی. اصلا علاقه نداری بقیه ریز مرحله ها یا پایانهای بازی رو ببینی؟ نمیخوای دست به اکتشاف بزنی؟ این که یه روزه بازی رو تموم کردی لذت داره اما اینکه تمام پایانهای بازی و ریز مرحله هاشو حفظ باشی حالش بیشتره.
ببخشید تایپیک منحرف شد

ببینم یعنی dead rising انقده بازی بیخودیه که شما فالفور تمومش کردید؟ یا اینکه شما خیلی بازی میکنید؟ یا اینکه فقط یه پایانش رو دیدید و بقیش ارزش نداره
هادی جان این بازی بی خود نیست خیلی هم جالبه فقط یکم بازیش کوتاهه!:blushing:

هادی جان این بازی بی خود نیست خیلی هم جالبه فقط یکم بازیش کوتاهه!:blushing:

اگر بخوای داستان رو بری زود تموم میشه ولی اگه بخوای همه ی ماموریتهای جانبی رو هم بازی کنی 16 ساعت میشه. منظور Ryo Hazuki اینه که باید تمام نکات مخفی بازی رو هم پیدا کنی و همین دیگه :D

در ضمن بهتره دیگه بیشتر از این تاپیک رو منحرف نکنید!:blink:

آقا کی G.R.A.W نسخه ی uشو داره؟؟؟
من حاضرم بگیرم یا با یکی از دو بازیSaint row , farcry عوض کنم...

منتظر پاسخ شما هستم رفقا...

بازیه DEAD RISING را تموم کردم ، کیس ها هم کامل شد
اگر اشتباه نکنم LEVEL 46 بود
البته فکر میکنم چند تا پایان داشته باشه ، چون پایانی که مال من بود خیلی مسخره بود ، ولی در کل بازیش فوق العادست

OILES جان من دارم ولی باور کن دلم نمیاد عوض کنم ، البته اگر اصفهان بودی یه مدت باهات عوض میکردم
ولی میخوام بازیشا برای همیشه نگه دارم

بازیه DEAD RISING را تموم کردم ، کیس ها هم کامل شد
اگر اشتباه نکنم LEVEL 46 بود
البته فکر میکنم چند تا پایان داشته باشه ، چون پایانی که مال من بود خیلی مسخره بود ، ولی در کل بازیش فوق العادست

OILES جان من دارم ولی باور کن دلم نمیاد عوض کنم ، البته اگر اصفهان بودی یه مدت باهات عوض میکردم
ولی میخوام بازیشا برای همیشه نگه دارم
تا جاي که من ميدونم بازيdead rising يک پايان بيشتر نداره فکر اخر بازي که تو هم رسيدي همونجايي هست که فرانک روي پشت بام منتظر رفيقش هست که با هلي کوپتر بياد و ببرش اما يه زامبي تو هلي کوپتر اونو ميکشه وفرانک هم نا اميد ميشه و روي زمين ميفته وزامبيها به سمتش ميان در همين لحظه بازي تموم ميشه و نوشتها مياد اما بازي تموم نشده و قسمتovertime mode باز ميشه که ادامش هست که لبته خيلي سخت ولي من با هر بدبختي بود تمومش کردم تازه اگه overtime mode هم تموم کني قسمت بينهايتش باز ميشه که البته ربطي به داستان اصلي نداره

من مالزیش رو دارم و با FarCry حاضرم(ترجیحا مالزی) عوض کنم..اگه FarCry مالزی داشته باشی برای یه مدت.

ولی اگه FarCryت کپی هست(که هست:cheesygri ) منم از روش رایت می کنم و باهات برای همیشه عوض می کنم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or