تبادل بازی های کپی X360

• Thread starter Thread starter Sasy360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام من بازی های Dirt , RainbowSix Vegas , Medal of Honor Airborne رو دارم و میخوام با 3 تا بازی عوض کنم اگر کسی از دوستان تمایل داره بهم زنگ بزنه یا پیغام خصوصی بده.09354193001 محمد علی.;)[/QU
سلام من می خوام فقط رانبو سیکس دارم اون دو تا رو می خوام:confuse

من 2 تا بازی از iranxbox سفارش دادم و 14 تومن با پست واسشون فرستادم قرار شد یا it max بفرسته یا fuji ;)
امروز دیدم دیسک هاش HP هست خواستم فقط بدونین...

من 2 تا بازی از iranxbox سفارش دادم و 14 تومن با پست واسشون فرستادم قرار شد یا it max بفرسته یا fuji ;)
امروز دیدم دیسک هاش HP هست خواستم فقط بدونین...

من هم برای Halo 3 رو IT max خواستم سفارش بدم گفتن نه IT max داریم و نه Fuji.گفت بارمون هفته دیگه میرسه.شما بهشون زنگ بزن و مسئله رو بگو.من مطمئن هستم که باقی پولتون رو پس میدن

بهش sms دادم عذرخواهی کرد گفت فقط خواستم کارت رو راه بندازم!
تو سفارش بعدی 2 تومن کمتر بده یا برات it max رایت میکنم با هزینه ی خودم میفرستم!
حالا کار به اینش ندارم چون مهم نیست ولی حداقل باید میگفت که روی hp زدم نه اینکه خودم بفهمم!

بهش sms دادم عذرخواهی کرد گفت فقط خواستم کارت رو راه بندازم!
تو سفارش بعدی 2 تومن کمتر بده یا برات it max رایت میکنم با هزینه ی خودم میفرستم!
حالا کار به اینش ندارم چون مهم نیست ولی حداقل باید میگفت که روی hp زدم نه اینکه خودم بفهمم!
این دیگه واقعا" مسخره است.بخاطر اینکه کار یک نفر رو راه بیندازند بازی رو عوض اینکه روی دیسک خوب بزنند روی دیسکی که به زور Third Class هست میزنند.تازه بعدش به طرف هم نمی گویند ، حالا اگر امین نمی فهمید آیا خود طرف یادآوری می کرد ؟
امین پیگیری کن و دیسک ها رو حتما" پس بفرست و بگو روی Fuji میخوام.

اقا کسی نی بامن بازیهاش عوض کنه ؟؟؟؟
هرکی خواست پیام خصوصی بفرست تا شماره بهش بدم .
چون من پول ندارم بازی بخرم :blushing::blushing::-":biggrin1:

این دیگه واقعا" مسخره است.بخاطر اینکه کار یک نفر رو راه بیندازند بازی رو عوض اینکه روی دیسک خوب بزنند روی دیسکی که به زور Third Class هست میزنند.تازه بعدش به طرف هم نمی گویند ، حالا اگر امین نمی فهمید آیا خود طرف یادآوری می کرد ؟
امین پیگیری کن و دیسک ها رو حتما" پس بفرست و بگو روی Fuji میخوام.

والا من گفتم بی خیال ایشون زنگ زد و عذرخواهی کرد گفت برات میفرستم یکی من گفتم بی خیال سفارش بدی رو تخفیف بده!;)

سلام

من این بازیها رو دارم برای تعویض :
Lost Planet
Just Cause
Viva Pinata
Need For Speed Carbon
FEAR
باهر کدوم از اینا عوض میکنم :
NBA
NHL
Table Tennis
Bronut

فقط stealth باشه.

سلام

من این بازیها رو دارم برای تعویض :
Lost Planet
Just Cause
Viva Pinata
Need For Speed Carbon
FEAR
باهر کدوم از اینا عوض میکنم :
NBA
NHL
Table Tennis
Bronut

فقط stealth باشه.

هر کی bronut revenge و table tennis رو با هم داشته باشه برای تعویض یه dvd9 خام verbatim هدیه میگیره ;)

من يك the darknessدارم 4روز پيش خريدم نو نو هست حتي يك ملكول هم رو dvdنيست جعبشم كه خدا بازي free region هست هر كي خواست 4هزار ميدم و يا اينكه با doa4يا saints rowعوض ميكنم كسي هست؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or