تبادل بازی های کپی X360

• Thread starter Thread starter Sasy360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من یه Crackdown دارم با قاب و عکس دیسکشم Dataright ـه بنظرم نداشته باشیش چون تو لیست بازیهای gamertaget ندیدم. اگر پایه ای با dead rising یا splinter cell double agent عوض میکنم :biggrin1: ...

پ.ن: راستی من NTCS/UC ـه دستگام.

راستش من از این سبک بازی ها خوشم نمیاد تعجبم شما چرا این بازی رو خریدی یکم سطحش پاینه
ولی اسپلینتر سلو با اینکه تموم کردم هیچ وقت نمیفروشم چون خیلی بهم حال داد و انلاینش هم مدتها میتونه ادمو سرگرم کنه
راستی چرا تو لایو نمیایی؟شما که پیشکسوت بازی انلاین هستی

این خودتی؟:)
حتما داداشت داره پست میده...:d

در حقیقت درخواست داداشمه! چون کرک دان مال اونه اگر به من بود دنباله کسی میگشتم که Battlestation Midway داشته باشه، اما میگم بازی مال اونه پس چیزائی که اون میخواد رو باید بگیرم :((

راستش من از این سبک بازی ها خوشم نمیاد تعجبم شما چرا این بازی رو خریدی یکم سطحش پاینه
ولی اسپلینتر سلو با اینکه تموم کردم هیچ وقت نمیفروشم چون خیلی بهم حال داد و انلاینش هم مدتها میتونه ادمو سرگرم کنه
راستی چرا تو لایو نمیایی؟شما که پیشکسوت بازی انلاین هستی

راستش همونطور که قبلاً گفتم بازیو من نگرفتم تورو خدا به من نسبتش ندید :biggrin1: راستش تقصیر داداشمم نیست یکی از دوستای مزخرفش پیشنهاد داد! منم نمیدونم چی شد واقعا که ما این بازیو خریدیم :(( (چرا؟!)

درمورد لایو هم به 3 دلیل! دلیل اول و مهمتراز همه اینه که داتک فعلاً معلوم نیست چه گندی زده پینگم 10 برابر شده! دلیل دوم اینکه خوب فعلاً لایو ندارم که باعث شرمساریه خودمه! دلیل سوم اینکه 360 تو اطاق برادرمه و کابل شبکه فعلاً نمیرسه باید یک تغییرات اساسی بدیم و یا اینکه کابل بلند تر بگیریم :(( والا این باعث خوشحالی میشد که Gears of War رو بصورت coop رو لول Insane بازی کنیم ...

آخرین ویرایش:
اگه کسی full auto رو داره من با این بازیها عوض میکنم :
saints row
COD3
most wanted J
Oblivion J

عزیزان محترم این بازیا رو واسه j دارم
gow
lp
table tenis
pgr3
nba2k7
battle station :midway
oblivion

من 2تا بازي دارم كه ميخام بفروشم lost planet و need for speed carbon
اگه كسي splinter cell 4 رو داره عوضم ميكنم
اگه كسي خواست pm بده

game

من اينا رو دارم اينم شمارم 09123996623
saintrow free
GRAW2 free
lost planet free
king kong free
table tennis free

آقا من GRAW 1&2 و R6vegas رو ميخوام ، هركي واسه فروش داره بي زحمت خبرش رو بده ;)
ممنون

این 2 تا بازی رو با چیزی عوض میکنی یا حاضری بفروشی؟

هومن جان عوض میکنم چی داری ما این بازیا رو دارم لطفا از اینا نباشه

lp
ninja gaiden :black
pgr3
halo2
sd vs raw2007
we:x
froza1
ghost 1 and 2
viva pinata
table tenis
dead rising
battle station:midway
half life:2
pdz
fight night 3
gow
oblivion
vegas
crack down
saint row
nba2k7
fear
cod3
splinter cell
nba street

تقریبا تمام بازیهای منو داری :biggrin1: من فقط Fifa07 و Dead or alive رو دارم که شما نداری

آقا من Saints Row رو نیم ساعت پیش از دوستم هدیه گرفتم!! از این بازی متنفرم!!!
از شادی خریده 8 تومن با پک و چاپ اورژینال هم هست قاب شیشه ای داره اصلا تو دستگاه نزاشتم! یک دونه خش هم نداره
یکی بیاد بخره یا تعویض کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or