تبادل بازی های کپی X360

• Thread starter Thread starter Sasy360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میشه لطفا قیمت بگیری واسه من(50تا رو بپرس فعلا)

مشکلي نداره دقيق بگو چند تا ميخواي ؟ براي اطمينان بيشتر ميتونم برات با پيپال پرداخت کنم فقط مدت زمانش بيشتر هست [ کمي طول ميکشه ]
294.gif

اگر هم عجله داري باز مشکلي نيست ، يا خودم برات ميفرستم يا آدرس ميدم بهت که خودت بري ، ساير مراحل رو اگر دوست داشتی پ.خ کن !!
305.gif

اگه قيمت دی وی دی 9 خام خوب باشه منم احتمالاً 50 يا 100 تا ميخوام.اگه فله اي و بدون قاب هم باشه چه بهتر .در اصل هر چی قيمت پايين تر باشه بهتر زياد مارکشم مهم نيست

مشکلي نداره دقيق بگو چند تا ميخواي ؟ براي اطمينان بيشتر ميتونم برات با پيپال پرداخت کنم فقط مدت زمانش بيشتر هست [ کمي طول ميکشه ]
اگر هم عجله داري باز مشکلي نيست ، يا خودم برات ميفرستم يا آدرس ميدم بهت که خودت بري ، ساير مراحل رو اگر دوست داشتی پ.خ کن !!

خب شما بگو قیمتش چنده تا من ببینم چیکار می کنم!! مرسی
----
سعید جان oblivion هم باحاله من روی gimax دارم (از اون داتکام ... گرفتم) بدون خش 100% سالم دارم خواستی pm بزن ولی اگه گرافیک بالا داری رو PC حالش بیشتره!

در مورد kameo بگو!...نمیفروشی؟
----------

من الن اینا رو دارم:

GRAW
Saints Row
Oblivion
PGR3
Test Drive
SCDA
PDZ
FarCry
Carbon
GOW
FEAR
DeadRising
Xmen
و یکی دوتا دیگه که یادم نیست!

در مورد kameo بگو!
در مورد Kameo باید بگم در نگاه اول همه فکر میکنن بچه بازی . ولی آدم رو بعد از اولین تجربه
آواره میکنه . اینقدر بازی ریزه کاری داره و زیبا ست که در کلمه حرف و حدیث نمی گنجه . باید تجربه کنی . با این حال که لانچ 360 بوده خیلی قشنگ در اوردنش .
نمیفروشی؟
اولا قابلت رو نداره سورنا جان.
دوما که بعضی از بازی ها اینقدر ارزش دارن که آدم دلش نمیاد اونها رو رد کنه بره .این بازی هم جزو همین قانون هست
من الن اینا رو دارم:

GRAW
Saints Row
Oblivion
PGR3
Test Drive
SCDA
PDZ
FarCry
Carbon
GOW
FEAR
DeadRising
Xmen
خوب من هم میتونم بهت این بازی ها رو برای تعویض پیش نهاد بدم
Pery
Full Auto
که اگه طالبی من حاضرم این بازی بارو با بعضی از بازی هات عوض کنم { من کلا تو نگه داشتن وسایلم وسواس دارم . بهت قول میدم بازی هام رو از بازی های نو نتونی تشخیص بدی }
راستی فکر کنم PDZ رو به پیش نهاد من گرفتی. خوب بازی چطور بود ؟
حال داد؟
اگه دوباره بخوام یه بازی سرگرم کننده جذاب رو بهت پیش نهاد بدم همین Kameo هست:biggrin1:
پیروز باشی

شما بازیهات رو چند میفروشی؟ و ورژن بازیهات چی هست؟

UC
Not 4 Sale..only Exchange

-----
Pery
Full Auto

تو هم مثل اینکه این دو تا بازی مسخره رو فقط تعویض میکنی:biggrin1:

{ من کلا تو نگه داشتن وسایلم وسواس دارم .

بهمچنین!;)

بهت قول میدم بازی هام رو از بازی های نو نتونی تشخیص بدی }

از اون deadrisingت معلوم بود:biggrin1: (شوخی)

حال داد؟

;)

اگه دوباره بخوام یه بازی سرگرم کننده جذاب رو بهت پیش نهاد بدم همین Kameo هست

چجور RPGیه؟؟؟اول شخص یا سوم شخص؟

با پست هات حال میکنم :love: :biggrin1:
تو هم مثل اینکه این دو تا بازی مسخره رو فقط تعویض میکنی
نه خدایش . بازی های بسیار خوبی هستند .ولی برای من چون ارزش دوباره بازی کردن رو ندارن دارم ردشون میکنم. بازم میگم برای من ارزش دوباره بازی کردن رو ندارن.
از اون deadrisingت معلوم بود (شوخی)
این حرفت رو همون جور که نوشتی به شوخی گرفتم .:biggrin1: :love: ولی قربان شکلت بشم من . اگه خاطرت باشه اون روزهای اولی که Xbox360 گرفته بودی یه دم دنبال بازی مالزی و شابلون دار و همراه کاور و پک بودی .من هم این بازی رو تازه خریده بودم و فقت یک بار بازی رو گذاشته بودم تو کنسول . اما تا فهمیدم که کیفیت بازی مالزی افتضاح هست کل بازی های مالزیم رو رد کردم رفت که شانس بد تو DR خورد به پستت . ولی DVD از نظر فیزیکی و کثیفی اصلا موردی نداشت . کار از بیخ و بن خراب بود و هست :biggrin1: :-"
یه بار هم که من بهت گفتم بازی رایتی بهتر از مالزیه حرفم تو گوشت نرفت تا اینکه لنز 360 داشت غذل خداحافظی رو می خوند و شما تازه به حرف 2 ماه پیش من رسیدی:evil:
چجور RPGیه؟؟؟اول شخص یا سوم شخص؟
خودمونی . خوراکت بازی RP هست ها . نه نمیشه گفت . تقریبا ...به چیزی تو مایه های Zelda یا ....:-" خلاصه بازی سبک فانتزی داره . سوم شخص {سوم شخص مفرد :biggrin1: }کلی ماجرا و جانورهای عجیب وغریب .خلاصه برای یه مدت از زامبی و ترس و وحشی بازی ادم رو دور میکنه . :love:

خب شما بگو قیمتش چنده تا من ببینم چیکار می کنم!! مرسی
----
سعید جان oblivion هم باحاله من روی gimax دارم (از اون داتکام ... گرفتم) بدون خش 100% سالم دارم خواستی pm بزن ولی اگه گرافیک بالا داری رو PC حالش بیشتره!

در مورد kameo بگو!...نمیفروشی؟
----------

من الن اینا رو دارم:

GRAW
Saints Row
Oblivion
PGR3
Test Drive
SCDA
PDZ
FarCry
Carbon
GOW
FEAR
DeadRising
Xmen
و یکی دوتا دیگه که یادم نیست!

ببین تو حاضریFear رو برای یه مدت با COD3 عوض کنی !؟!
=============================================
در ضمن آقای osos،به خدا...به پیر...به پیغمبر من پسر خاله ی داتکام نیستم:((...اگه می خوای بهش پیشنهادی کنی بهتر گوشی رو برداری و بهشون زنگ بزنی...در ضمن با اون حرفت که گفتی" عکسی که با شست و شو پاک میشه همون بهتر که نباشه" مخالفم چون من هیچ وقت یه DVD 9 رو حموم نمی برم:-":biggrin1:

در ضمن آقای osos،به خدا...به پیر...به پیغمبر من پسر خاله ی داتکام نیستم...اگه می خوای بهش پیشنهادی کنی بهتر گوشی رو برداری و بهشون زنگ بزنی...د
OileS . عزیز دل . درست متوجه نشدی . من که نگفتم فامیلی . که اگه باشی من که بیشتر خوشحال میشم :love: من فقط گوفتم چون مشتری پروپا قرصش هستی و دوستی با .Com این حرف رو بهش بگو . زود عصبانی میشی ها :blushing:
در ضمن با اون حرفت که گفتی" عکسی که با شست و شو پاک میشه همون بهتر که نباشه" مخالفم چون من هیچ وقت یه DVD 9 رو حموم نمی برم
موضوع حمام وگرمابه و ....نیست . من از بچه ها شنیدم که اگه یه نمه دستت خیس باشه کار تموم هست . یا اینکه به بنده خدای گفت که من بازی رو { COD3 } صحیح و سالم گذاشتم تو کنسول وقتی بازی رو در اوردم رو شابلون DVD پر لک شده بود { رنگش کنده شده بود به عبارت دیگه }

تبادل بازي

كسي نيست بازيهاي ما رو با بازي هاي كه ليستشو داديم عوض كنه البته هر كدوم رو 5000 تومان ميفروشم بازي هام uc هستند
1)verbatim dvd<------- G.R.A.W+كاور+قاب دي وي دي
2)hp dvd<-------- project gotham racing3+كاور+قاب دي وي دي
3) hp dvd<--------prey+كاور+قاب دي وي دي
4)far cry-------->مالزي+كاور+قاب دي وي دي
5)verbatim dvd<-------cal of duty 3+ليبل(داتكام)

بازي هايي كه مي خوام

1)oblivion
2)criminal origin
3)quake 4
4)dead rising
5)splinter cell : d.a
6)just cause
7)table teniss

OileS . عزیز دل . درست متوجه نشدی . من که نگفتم فامیلی . که اگه باشی من که بیشتر خوشحال میشم :love: من فقط گوفتم چون مشتری پروپا قرصش هستی و دوستی با .Com این حرف رو بهش بگو . زود عصبانی میشی ها :blushing:

موضوع حمام وگرمابه و ....نیست . من از بچه ها شنیدم که اگه یه نمه دستت خیس باشه کار تموم هست . یا اینکه به بنده خدای گفت که من بازی رو { COD3 } صحیح و سالم گذاشتم تو کنسول وقتی بازی رو در اوردم رو شابلون DVD پر لک شده بود { رنگش کنده شده بود به عبارت دیگه }
ببین...هی آدم رو مجبور میکنید یه چیزی بگه دوباره مدیران سایت میان اخطار به ما میدن...باور کن شدم نماد کارت زرد تو این سایت:(
من خودم چندتا بازی با همون چاپ ها ازشون خریدم که بعضی هاش رو 5 ساعت پشت سر هم بازی کردم(یعنی تو دستگاه بوده)ولی نه لکه روش افتاد و نه کنده شد...ولی راستشو بخواین یه بار دستم نم داشت وکنار دی وی دی یکی از بازی ها خیلی کوچک رنگش بهم خورد

در ضمن عصبانی هم نشدم ولی تو هم اگه هر به دو دقیقه میومدن میگفتن اره... اعصابت بهم میریخت:cursing:

ببین تو حاضریFear رو برای یه مدت با COD3 عوض کنی !؟!

COD3 رو دارم یادم رفته بود بنویسم...من الان این بازیها رو اگه داری تعویض می کنم:

Kameo
Rainbow Six Vegas
Tonyhawk's Project 8
Condemned
Hitman Bloodmoney
Table tennis

---
با پست هات حال میکن

;)

COD3 رو دارم یادم رفته بود بنویسم...من الان این بازیها رو اگه داری تعویض می کنم:

Kameo
Rainbow Six Vegas
Tonyhawk's Project 8
Condemned
Hitman Bloodmoney
Table tennis

---

;)
هیچکدوم رو ندارم ولی دنبال همشون هستم:biggrin1:

دوستان من بازي .Tomb Rider , Prey . Condemned . SP Dobule Agent , رو دارم ! حالا اگر كسي بازي Region Free داره بگه ! من خودم COD 3 رو ميخوام يا ي بازي ورزشي مثل تنيس و .... اگر كسي داره عوض كنيم

دوستان من بازي .Tomb Rider , Prey . Condemned . SP Dobule Agent , رو دارم ! حالا اگر كسي بازي Region Free داره بگه ! من خودم COD 3 رو ميخوام يا ي بازي ورزشي مثل تنيس و .... اگر كسي داره عوض كنيم

من call of duty 3 , Gears of war , smackdown 2007 ,
rainbow6 Vegas رو free region دارم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or