تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر !

Metal Gear Solid

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
نمي توانم حدس بزنم كه از چه سني بازي با PC , PS2 , Xbox يا كنسولهاي ديگر را شروع كرديد ، اما من اگر دروغ نگفته باشم از 7 سالگي شروع به بازي كردم.يادش بخير...اون موقع خونه ي يكي از فاميل ها آتاري 2600 و ميكرو ( NES ) ديدم و مي دانيد كه بچه هر چيزي چشمش را گرفت هر چقدر هم كه نصيحتش كني آخرش با زور مجبورت مي كنه اون چيز رو برايش بخري.خلاصه با شروع تابستان آن سال و گرفتن كارنامه ؛ براي پدرم در يك تكه كاغذ نوشتم كه لطفا" برايم يك ميكروب بخر ! :) آخه فكر مي كردم اون ميكروب كه در علوم تجربي خواندم و اين ميكرو يكي هستند.
به هر حال من با نوارهاي ( الان بهش ميگن كارتريج ) ميكرو مانند Super Mario Bros ، Ninja Turtles ، فوتباليست ها ، Donkey Kong ، Tetris و هزار تا بازي ديگر كه در حافظه ي NES ام بود بزرگ شدم تا اينكه پس از سال دوم دبيرستان يك كامپيوتر خريدم كه زمينه را فراهم كرده تا در جمع بهترين گيمرهاي ايران حضور پيدا كنم و افتخار مي كنم كه مي توانم همصحبت نه چندان بدي براشون باشم.
البته من بين اين وقفه زماني 10 ساله از كنسولهاي ديگر غافل نبودم و اكثرا در كلوپ ها يا منزل فك و فاميل با آتاري 2600 ، Genesis ، PSone توانستم شاهكارهايي مانند River Raid ، الون 3 ، شورش در شهر 1 و 2 ، ورلد ساكر را تجربه كنم.شايان ذكر است من اوايل سال تحصيلي پيش دانشگاهي يك PS2 هم خريدم ولي متاسفانه حدود دو هفته پيش بر اثر ضعيف و قوي شدت ولتاژ برق ، ظاهرا" سوخت و ديگر كار نمي كند.
اميدوارم خسته نشده باشيد ولي من همه ي اين حرفها را براي اين زدم كه يك پيش درآمد باشد بر دليل وجود اين توپيك . ماحصل حرفم هم اينست كه شما هر چقدر هم تجربه تان در زمينه ي بازيخوري زياد باشد ، شايد باز هم بعضي بازيهاي شاهكار وجود داشته باشند كه تابحال به دلايل متفاوتي نظير ناشناخته بودن اين بازي در ايران ، دسترسي سخت به بازيهاي كامپيوتري در سالهاي پيش بخاطر كم بودن عرضه كننده هاي ايراني و دلايل ديگر ؛ موفق نشده ايد آنها را امتحان كنيد و به هر آرشيوي هم كه سر زديد نتوانستيد آن بازي را پيدا كنيد.براي مثال باز هم خودم را انتخاب مي كنم.من [ احمق ] تا چند وقت پيش فرصت نكرده بودم اين چند بازي را انجام بدهم :
Tomb Raider 1 & 2 - Monkey Island 1 - Escape From Monkey Island - Broken Sword 3 - MGS 1 - Devil May Cry 1 - Viewtiful Joe 1 & 2 - Dark Cloud 2 و ...
آرزو مي كنم مديران با دلايل من موافق باشند. كار اين توپيك مانند كار توپيك تبادل DvD بين اعضاي بازي سنتر باشد و براي همين نام آن هم تاحدودي وامدار آن توپيك مي باشد.
اگر مديران عزيز مخالفتي نداشتند ، دوستاني كه مايل به تبادل بازي ( چه قديمي و چه جديد ) هستند آرشيو Game خود در زمينه هاي PC ، PS2 ، PSone ، Xbox و كنسولهاي ديگر بصورت يك Text Documents ذكر كنند.چون آرشيو من كاملا" در ذهنم نيست ، آنرا در ارسال بعدي ام ذكر مي كنم.
در پايان به 3 اصل اساسي اين توپيك اشاره مي كنم :
1- اين توپيك صرفا" براي تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر شكل گرفته است.پس در مورد فروش بازي به همديگر فقط و فقط از طريق ارسال پيام خصوصي اقدام كنيد.
2- مديران سايت بازي سنتر هيچ مسئوليتي در زمينه ي بازيهاي مبادله شده ندارند.
3- بازیهایی که مورد مبادله قرار می گیرند باید توسط تحویل دهنده تست شوند و مشخصات سیستم اجرایی مورد نیاز بازی قبلا از سوی تحویل دهنده به شخص تحویل گیرنده اعلام شده باشد.
موفق باشید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or