استاد شما همه جوره راه تاس با خودتون رو بستید !
تبادل بازی Wii بخوایم با شما انجام بدیم باید چیکار کنیم ؟
چه خوبه کسی جای کسی حرف نزنه :d !آخه شايد يكي بازي هايي رو كه شما داريد نخواد يا داشته باشه به زور كه نمي شه تبادل كرد.
تبادل بازی Wii بخوایم با شما انجام بدیم باید چیکار کنیم ؟
اون بشه پخاش.
آقا من الان 4 هفته است که خودم بازی دانلود میکنم.درباره هومن جان باید بگم که دقیقا 3 هفته من یکی رو سر کار گذاشت تا لیست بده و اخر هم نداد کلی هم سختی و مشقت رو متحمل شدم تا باهاش ارتباط داشته باشم که نشد.فقط حیف وقت گرانبها که بابتش صرف شد.علی اقا تنها کسی بود که جواب اولیه من رو داد اما در طول زمان به بدترین وضع ممکن ما رو پیچوند و دیگه به ما افتخار نداد.من برای رایت بازیها چه سختی ها که نکشیدم و در اخر به این نتیجه رسیدم که بهترین راه برای انجام اونا و از بین بردن تمام شبهات و سختی ها اجرا و تبادل اونه بصورت ایمج و هارد است.من برای رایت دی وی دی 9 گیگابایتی سوپر اسمش 4 تا دی وی دی هدر دادم اما ایمج این بازی بدون دردسر کارها رو راه انداخت.تنها کسی که من تونستم باهاش تبادل کنم و کلاسی هم نگذاشت mori_morteza بود.علی اقای گل اینجا کسی به زور از دیگری بازی نمیخواد برای تبادل اما درست اینه که من اگه نخوام چیزیم رو به کسی بدم علنا و بدون پروا به طرف بگم.
من موافقم اگه دوستان موافقن یک یا دو نفر مسولیت ارشیو ایزو رو به عهده بگیرند و به بقیه هم لطف کنن و امار و جزییات رو بدن.نظر شخصی من روی دوستانی مثل alimamiوmori_mortezaاست.البته دوستان قدرتمند دیگری هم هستند .به هر حال تصمیم جمعی خیلی عالیه.من يه پيشنهاد دارم(البته با اجازه پيشكسوتها)
بازيها رو به صورت فايل ايزو و به صورت مجموعه اي به هم بديم قيمت هم همون توافقي بين طرفين باشه بهتره .اصلا در مورد قيمت تو تاپيك صحبت نكنيد . هيچ كس كسي رو مجبور به دادن بازيها نكرده و هيچ كس هم مجبور به خريد نيست .
.
اینجوری خیلی خوبه به نظرم...من تا اونجايي كه مي تونم بازي هاي دسته اول و اونايي كه خيلي شاخن رو جمع مي كنم.
همتونم مي دونين كه اصلا از فروش اينا چيزي دستم نمياد.خودتونم مي دو نيد كه همين هومن يا پايتخت بازي ها رو بدون ضمانت 5000-3000 تومن مي فروشن.
باز هر جور راحتين بهنام هم نظر خوبي داد منم عمده فروش نيستم كه برم 1000 تا dvd بگيرم و يدونه هم از اين دستگاه هاي چندتايي رايت بزارم چندتا چندتا رايت بشه.
عين خودتون dvd ها رو دونه اي 300 مي گيرم.
من فكر نكنم كسي با همين 1500 يا 1300 مشكلي داشته باشه.(دارين؟)
بازيها رو به صورت فايل ايزو و به صورت مجموعه اي به هم بديم قيمت هم همون توافقي بين طرفين باشه بهتره .اصلا در مورد قيمت تو تاپيك صحبت نكنيد . هيچ كس كسي رو مجبور به دادن بازيها نكرده و هيچ كس هم مجبور به خريد نيست .