تا چقدر حاضرید برای wii u پول دهید

تا چقدر حاضرید برای wii u پول دهید

• بالای 500 هزارتومان

رای‌ها: 84 27.1%
  • کمتر 500 هزارتومان

رای‌ها: 122 39.4%
  • ارزش خرید ندارد

رای‌ها: 104 33.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    310
من که هیچ پولی نمیدم -چون هر بازی که برا سونی3 میاد برا اون هم میاد و البته این رو هم بگم که به هیچ وجه قدرتمندتر از سونی 3 نمیشه ---وی یو فقط دو تا انحصاری خواهد داشت که اون هم ماریو و the lengend zelda هست

برای بار 1000 اگه می خواین بخرین بیاین بگین یکی می گه مفت یکی مگه بازی نداره

---------- نوشته در 06:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 PM ارسال شده بود ----------

من که هیچ پولی نمیدم -چون هر بازی که برا سونی3 میاد برا اون هم میاد و البته این رو هم بگم که به هیچ وجه قدرتمندتر از سونی 3 نمیشه ---وی یو فقط دو تا انحصاری خواهد داشت که اون هم ماریو و the lengend zelda هست

zomi u و nintendo land و رraman و خیلی های دیگه
pikman 3

800 تومن بیشتر نمیدم:d
نه 300 تومن اون بابا ، نه 800 تومن تو :d
600 دیگه اخرش چونه هم نزنید چون را نداره !

-------------------------------------------------

کلا بدبختی قیمت کنسول نیس ، قیمت بازیاش حرف اول رو میزنه . ببینید PS3 (قبل از هک) اوایل بازیاش از 150 شروع شد تا به اینجا که قیمت بازی های دست دومش حتی به ده پونزده تومن هم تنزل کرده . بنده همیشه میگم خٌب پول کنسول رو که یه بار بیشتر نمیدی اما بازیاش چی ؟ یعنی تو ایران (در اواخر هر نسل ) میبینی ده بیست باربر پول کنسول ، پول بازیشو دادی در صورتی که توی نقاط دیگه ی دنیا با احتساب فروش انلاین و قیمت منصفانه ی بازی هاش نه گیمر میرنجه نه بازی ساز .

مطمئناقیمت خود کنسول بالا 400 دلار نمیره چون نیتندو رو به خاطر ارزونیشه که زیاد فروش داره حالا بیان همین فاکتورم بگیرن ازش که نمیشه:d
من حاضرم 500 خرجش کنم چون ماریو رو دوس دارم دوباره بازی کنم:x

حیف نه قیمتشو گفتن نه تاریخ عرضه من که حاضرم تا همون 700 بدم البته کپی خور اگه کپی خور نشه اصلا نمی خرم کی پول بازی اورجینال می ده البته با تبلت آخه حیف کسی بدون تبلتش بخره اینو کل خلاقیت بازیهاش توی تبلتشه

راستی دوستان DVD یا بلوری داره این کنسول عزیز

حیف نه قیمتشو گفتن نه تاریخ عرضه من که حاضرم تا همون 700 بدم البته کپی خور اگه کپی خور نشه اصلا نمی خرم کی پول بازی اورجینال می ده البته با تبلت آخه حیف کسی بدون تبلتش بخره اینو کل خلاقیت بازیهاش توی تبلتشه

راستی دوستان DVD یا بلوری داره این کنسول عزیز
دیسک های مخصوص با حجم 25 gb

تا 500 باشه می خرم... هر چند بالاتر هم ارزشش رو داره ولی خوب من نمی تونم.. کنسول هام رو هم پلی استیشن رو که عمرا حاضر نیستم بفروشم ایکس باکس رو شاید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or