!
لطفا فقط اماتورهایی که قصد پیشرفت دارن وارد بشن!این تاپیک واسه اونایی هستش که در این بازی حرفه ای هستن پس لطفا اماتورها وارد نشن!!..هممون میدونیم که تموم کردن این بازی شاید 30 ساعت هم طول نکشه و این کارو همه بلدن! و هرکی میاد میگه من FFXII رو تموم کردم خیلی راحت بود و کوچیک! و این اصلا خوب نیست چون ما با یه بازی قوی طرفیم..و این تکمیل کردن بازی هستش که مهمه نه تموم کردن اون Main Story)! و واسه این کار شاید نیاز به 200 + ساعت بازی داشته باشید!! و باید خیلی از کارهای زیر انجام بدین مثل ( Get All Esperst-Hunts-Optional Bosses-secret Weapons-Sidequests-Fishing Game - Fill Bestiary )
و خیلی چیزهای دیگه.. حالا میخوام بدونم ایا کسی هست که این همه مدت وقت گذاشته باشه واسه این بازی؟! و کدامیک از اون موارد بالا رو انجام داده سخترین bossi که کشته کیه؟ ایا همه اسلحهارو گرفته؟و... در اخر هدف از این تاپیک اینه که راحت از کناره این بازی نگذریم و طرفداران این بازی هم فراموش نشن و هرکسی هم سوالی داره یا راهنمایی میخواد میتونه مطرح کنه من جواب میدم و شاید خیلی از شماها خیلی بیشتر از اون کارهارو انجام دادین ولی مطرح نکردین پس بیاید و بگید که چیکار کردین..