شایعه تایید Resident Evil 5 برای PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب اگه تکذیب شده یه لینکی چیزی بده که ما هم ببینیم تکذیب شده!
سلام
اصلا تاییدی نبوده که تکذیب شه، MCV UK گفته که Street Fighter تاریخ عرضش برای PC تایید شده، اونوقت به علت شباهت این دو بازی به هم، Resident Evil 5 هم تاریخ خورده در اذهان ملت.
البته برای PC میاد، اما بعد از عرضه برای کنسول چون اگر یک Geow هم توی ژاپن بسازن، بازهم بازی ژاپنی هست و نظر مردم نسبت به خریدش منفی. البته Re یکم وضعیتش فرق میکنه.
چند دلیل که امکان عرضه ی بازی رو روی PC شدت میده:
1- انجین بازی متشکل از چند انجین هست بنابراین پلتفورم اصلی PC هست، تایید هم شده.
2- وقتی CAـه Havoc Physics رو حق امتیازش رو گرفتن، نمیان قدرتش رو روی کنسول حروم کنن.
3- دو کشور آلمان و فرانسه که PC پلتفورم غالبه توش، مسلما ازین بازی استفبال خواهد کرد. این قاعده در مورد انگلستان صحیح نیست چون پلتفورم غالب نداره، چون بازی سازی داره اما ناشر نداره.
4- Re4 برای PC اومد، البته رسمی نبود اما همین هم یک بستره. این رو میگم چون تنها بازی RE که توی این دهه برای پی سی اومده Re4 هست، RE Remake، Code Veronica و Zero و اسپین آفها هرگز برای PC نیومدن.

دلایلی که نخواهد آمد:
1- تکمو زده به خز بازی(کلمه ی دیگه ای برای این کار یافت نشد) و داره بازی ای به اسم Quantum Theory میده بیرون، از اسمش معلومه Sc fi هست، یک تریلر هم ازش در TGS منتشر شده که نشون میده که از لحاظ گیم پلی شبیه Geow هست و از لحاظ قالب هم همینطور، و شخصیتهاش هم عنیمه هستن. این باعث فروش کلان بازی در ژاپن میشه و چون پلتفورم بازی Ps3 هست، کپکام حتما یک مبارزه ای میکنه.
2- تاریخی که این بازی عرضه میشه، کمتر بازی خوبی عرضه میشه، برعکس الان.
3- پایرسی+ایران+هندوستان.

بابا اصلا نیاد بهتره باز میخواین مثل re4 بازی رو با وضع فجیعی پرت کنه؟

Re4 رو کپکام برای PC پورت نکرد، یک عده طرفدار بازی اینکار رو کردن توسط VC فکر کنم.

آخرین ویرایش:
بابا اصلا نیاد بهتره باز میخواین مثل re4 بازی رو با وضع فجیعی پرت کنه؟

Re4 رو کپکام برای PC پورت نکرد، یک عده طرفدار بازی اینکار رو کردن توسط VC فکر کنم.

سلام Aurlito جان. :smile:

ببخشید اما فکر کنم Re4 ـرو UBI ورژن PC ـشو پورت کرده باشه!!

توی سایت UBI بری جزو بازیهای PC ـش میبینی!!!!

ببخشید جسارت کردما!! :smile:

آخرین ویرایش:
وقتی کاپکم تکذیب کرده ! دلیلی برای منبع اونم گیم اسپات اونم چینیش هست؟!

سلام Aurlito جان.

ببخشید اما فکر کنم Re4 ـرو UBI ورژن PC ـشو پورت کرده باشه!!

توی سایت UBI بری جزو بازیهای PC ـش میبینی!!!!

ببخشید جسارت کردما!!

RE4 را خود Capcom برای PC پورت کرد ... ثابت کردنشم کار چندان سختی نیست کافیه به Credits پایان بازی یک نگاهی بندازید ...
Ubi هم فقط ناشر بازی برای اروپا و آمریکا بود.

سلام. بعد نیست یه سری به سایت زیر بزنید ! بازی 5 May برای PC تایید شده است !!!!!

نسخه ی PC بازی RE5 نیازی به تایید نداره و تقریبا امکان اومدنش برای PC مسجل هست اما اگر صحبت سر اینه که Capcom نسخه ی PC را تایید کرده یا نه ؟ خیر تاکنون همچین کاری نکرده
در سایتی هم که خودت گذاشتی این عبارت آورده شده

According to the sources of uncertainty ....

در هر صورت فکر نمی کنم Capcom تصمیم داشته باشه نسخه های کنسولی و PC را در یک زمان منتشر کنه که در این صورت دلیلی برای تایید کردن نسخه ی PC تا قبل از انتشار نسخه های کنسولی وجود نداره ... غیر از اینکه برنامه های Capcom در این ارتباط تغییر پیدا کنه

آخرین ویرایش:
احتیاجی به بحث کردن نیست lead platform بازی پی سیه و امکان نیومدنش برای پی سی تقریبا صفره...اگه هم قرار باشه نسخه ی پی سی بخاطر پایرسی و کشورهایی مثل ایران بازی نیاد روی 360 هم که پایرسیش همین وضعیت رو داره...
از کنسولیها هم خواهش می کنم الکی تلاش نکنند چون برای این بازی هیچ کس نمیاد کنسول بخره و همه ملت هم از روز اول مثل GTA IV می دونستند برای پی سی میاد...

آقا برا پی سی تایید شده که میاد.
این از لیست انتشار Capcom برای Q1 2009 که در MCV قرار گرفته:
Neopets Puzzle Adventure – Wii, DS, PC – January 23rd
Bionic Commando – PS3, 360, PC – February 13th
MotoGP Wii – Wii – February 20th
Street Fighter IV – PS3, 360, PC – February 20th
Dead Rising - Wii – February 27th
Resident Evil 5 – PS3, 360, PC – March 13th
میبینید که.تایید شده.تازه گفتن تو یه زمان میان!

آقا برا پی سی تایید شده که میاد.
این از لیست انتشار Capcom برای Q1 2009 که در MCV قرار گرفته:
Neopets Puzzle Adventure – Wii, DS, PC – January 23rd
Bionic Commando – PS3, 360, PC – February 13th
MotoGP Wii – Wii – February 20th
Street Fighter IV – PS3, 360, PC – February 20th
Dead Rising - Wii – February 27th
Resident Evil 5 – PS3, 360, PC – March 13th
میبینید که.تایید شده.تازه گفتن تو یه زمان میان!
این قسمت از متن که شما Bold کردی همون موقع که منتشر شد چند ساعت بعد تکذیب شد

تمام پست‌های این دو صفحه سر تکذیب این خبر بوده،‌ بعد شما منبع می‌خوای ؟

اون دموی قابل بازی رزیدنت اویل 5 چی ؟ اون واسه چی بود ؟این یعنی بازی برای پی سی ساخته شده دیگه.

اون دموی قابل بازی رزیدنت اویل 5 چی ؟ اون واسه چی بود ؟این یعنی بازی برای پی سی ساخته شده دیگه.

میشه ربط اون دمو رو به نسخه PC بگی؟ برام خیلی جالبه که بدونم !:confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or