شایعه تایید Resident Evil 5 برای PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این همون خبریه که دیروز MCV قرار داده بود و حتی گفته بود که زمان عرضه نسخه PC هم با PS3 و 360 هست.

منبع ف ***ر هست.

من براتون متن رو به انگليسی ميزارم!
Resident Evil 5 (PS3/X360) Also Coming to PC?

Capcom's Resident Evil 5 is the forthcoming installment in the Resident Evil survival horror series, which will debut for the PS3 and X360, promising to revolutionize the series by delivering an unbelievable level of detail, realism and control. According to MCV updated Q1 2009 release schedule, Capcom continues its PC support, as RE5 is now also listing a PC version.

The biohazard threat has not ended: Just when it seemed that the menace of Resident Evil had been destroyed, along comes a new terror to send shivers down player’s spines. Chris Redfield, returning Resident Evil hero, has followed the path of the evil literally around the globe. After joining a new organization, Chris heads to Africa where the latest bioterrorism threat is literally transforming the people and animals of the city into mindless, maddened creatures. He is joined by a new partner, Sheva Alomar, who lends her strength, intelligence and sharp-shooting skills to the mission. In order to survive, Chris and Sheva must work together to take on the challenges of discovering the truth behind this evil plot. Utilizing a revolutionary new co-op mode of gameplay, players will be able to assume control of either Chris or Sheva and experience Resident Evil in new ways. In Resident Evil 5, Capcom will have players fearing the daylight as much as they have feared shadow in previous games.

خبر تقریبا تکذیب شده و تکراریه، لطفا قبل از قرار دادن خبر از چندتا سورس دیگه چک کنید، این سورس‌ها مطمئنا کشکول‌علی خان بلاگ نمی‌شن، و از اون مهم‌تر، ببینید قبلا قرار داده شده در سایت یا نه.

خبر تقریبا تکذیب شده و تکراریه
فکر می‌کنم تو جایی که من زندگی می‌کنم خبر تکذیب شده با شایعه فرقی نمی‌کنه. پست رو خوندی اصلا ؟

این همون خبریه که دیروز MCV قرار داده بود و حتی گفته بود که زمان عرضه نسخه PC هم با PS3 و 360 هست.

والا ما که نفهمیدیم. یکی میگه تکذیب شده یکی میگه با کنسول میاد...:(:sick:

قرار نیست هیئت تحریریه لقمه رو بجوه تو دهن مبارک شما بگذاره، حتی حاضر نیستید همین بخش اخبار خودمون رو یکم بگردید.
این لینک خبر MCV هست، در همون تاپیک هم تکذیبیه خبر منتشر شده.

قرار نیست هیئت تحریریه لقمه رو بجوه تو دهن مبارک شما بگذاره، حتی حاضر نیستید همین بخش اخبار خودمون رو یکم بگردید.
این لینک خبر MCV هست، در همون تاپیک هم تکذیبیه خبر منتشر شده.
حالا تو اون لقمه چی هست؟:laughing:
نون پنیره؟:laughing:
در ضمن شما هایی که ADSL دارید بهتره خودتون رو با Dial-Up ها مقایسه نکنید.
بنده که Dial-Up هستم نیم ساعت طول میکشه تا صفحه ی انجمن باز بشه بعد شما میگید که برم کل تاپیک ها رو بخاطر یه پست بگردم؟؟؟:evil:

حالا تو اون لقمه چی هست؟:laughing:
نون پنیره؟:laughing:
در ضمن شما هایی که ADSL دارید بهتره خودتون رو با Dial-Up ها مقایسه نکنید.
بنده که Dial-Up هستم نیم ساعت طول میکشه تا صفحه ی انجمن باز بشه بعد شما میگید که برم کل تاپیک ها رو بخاطر یه پست بگردم؟؟؟:evil:

دوست عزیز منم اینترنتم ذغالی بود اگه میدیدم خبری همون جلوی چشمم مربوط به اون بازی هست که میخوام تاپیک بزنم نمیزنم . خداییش هم یه سی چهل تایی اینجوری شده من تاپیک زدن محرومم :(:biggrin1: عنوان تاپیک اسم بازی که خبر داری معلومه دیگه درسته :biggrin1:

اولا که احتمال زیادی وجود دارد که این بازی برای PC منتشر شود
چون که Capcom بسیاری از بازیهای اخیر خود را برای PC نیز منتشر کرده.
در ضمن این شرکت تاکنون این خبر را تکذیب نکرده . پس احتمالش وجود دارد.
(به گفته ی لینک زیر) :

http://www.shacknews.com/onearticle.x/55730

در ضمن در سایت چینی Gamespot این بازی در قسمت بازیهای PC قرار دارد.
(تا نباشد چیزکی, Gamespot نگوید چیزها )

http://www.gamespot.com.cn/games/pc/24658.shtml

من دارم ترکی صحبت می‌کنم با شما؟
اصلا منبعی که ارائه می‌دید رو خوندید ؟ حتما باید لحن صحبت عوض بشه تا دوستان از خواب خرگوشی بیدار شن؟
وقتی می‌گم خبر تکذیب شده، دلیلی برای دروغ بهم بافتن ندارم، یعنی تکذیب شده.
در ضمن در سایت چینی Gamespot این بازی در قسمت بازیهای PC قرار دارد.
(تا نباشد چیزکی, Gamespot نگوید چیزها )
:laughing: you ARE owned dude...

برا پی سی منتشر که میشه صد در صد ولی کی معلوم نیست همین نسخه کنسولی هم چند سری تاخیر خورد 1و2و3و4 این سری برا پی سی اومده اونم بعد یک یا دوسال بعد از نسخه کنسولی دلیلی نداره که 5 اون نیاد

من دارم ترکی صحبت می‌کنم با شما؟
اصلا منبعی که ارائه می‌دید رو خوندید ؟ حتما باید لحن صحبت عوض بشه تا دوستان از خواب خرگوشی بیدار شن؟
وقتی می‌گم خبر تکذیب شده، دلیلی برای دروغ بهم بافتن ندارم، یعنی تکذیب شده.

:laughing: you ARE owned dude...

ترکی نه کردی !:laughing:
خوب اگه تکذیب شده یه لینکی چیزی بده که ما هم ببینیم تکذیب شده!
همه دارند لینک میدند که تایید شده شما هم یه لینک بدین که تکذیب شده.:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or