تایید Metal Gear Rising: Revengeance برای PC.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

بالاخره پس از انتظاری نه چندان طولانی عنوان Metal Gear Rising: Revengeance توسط شخص کوجیما برای PC تایید شد.همچنین علاوه بر کوجیما Jean Pierre Kellams نیز به عنوان تهیه کننده ارشد Platinum Games در توییتر خود این خبر را تایید نمود.
در حال حاضر اطلاعات دیگری از نسخه PC و ویژگیهای آن موجود نیست.
منبع

آخرین ویرایش:
یعنی امکان داره متال گیر5 هم برا pc بیاد؟

ناشر بازی konami هست؟
اینا چرا بعد از اینکه بازی برای کنسولها میاد این کار رو میکنن؟چرا همزمان نمیدن؟!
ناشر بازی ژاپنیه و مخصوصا کونامی خیلی در رابطه با فروش بازی هاش روی PC مطمئن نیست ( به جز فوتبال). بنابراین اول مطمئن میشه که فروش بازی به حد نصاب خودش روی کنسول رسیده و راضی کننده بوده. بعد با مایتعلق به روی PC عرضه میکنه.
در مورد عناوین H&S، باید یکی از دوستانی که در جریان فروش این بازی ها روی Steam هستن، یه توضیح بده که ببینیم فروششون چجوریه. یادمه یوروگیمر در مصاحبه با اینا گفته بود که پلتفرم استیم توی اروپا خیلی محبوبه و ناشر یا سازنده میتونه از این بابت اطمینان خاطر داشته باشه.

جــــــــــــــون
20.gif

واقعا خبر خوشحال کننده ای بود. البته من مطمئن بودم که میاد!
امیدوارم درست پورتش کنن مثل آدم فریم بده /:)

یادمه اولین تریلری که براش اومد اخرش ارم pc را هم میزد اما تو تریلر های بعدی این ارم حذف شد اما خوب احتمالش زیاد بود که میاد! خبره خوبی بود :bighug:

یعنی امکان داره متال گیر5 هم برا pc بیاد؟

ناشر بازی konami هست؟
اینا چرا بعد از اینکه بازی برای کنسولها میاد این کار رو میکنن؟چرا همزمان نمیدن؟!

سوال اولت > بله بازی برای PC تایید شده حتی دموی پخش شده هم توسط PC پخش شد ! البته هنوز به طور رسمی هیچ اعلامی نکردن تا E3 صبر کنی همه چی معلوم میشه .
سوال 2 > بله
سوال 3 > این یه نوع سیاست پولی برای فروش بیشتر بازیهاشون هست ! که بیشتر فروش کنن

سوال اولت > بله بازی برای PC تایید شده حتی دموی پخش شده هم توسط PC پخش شد ! البته هنوز به طور رسمی هیچ اعلامی نکردن تا E3 صبر کنی همه چی معلوم میشه .
سوال 2 > بله
سوال 3 > این یه نوع سیاست پولی برای فروش بیشتر بازیهاشون هست ! که بیشتر فروش کنن
مطمئنی متالگیر5 برای pc تایید شده ؟
اصلا حتی حرفشم نیست!
75550610619875264490.jpg

در مورد این سیاست هم والا تا اونجایی که من فروش بازیها رو دنبال کردم بیشترین فروش رو بازیهایی میکنن که همزمان برای 3 پلتفرم میان.
مثلا الان یه نفر بازی رو تجربه کرده باشه حاضره دوباره بخره؟در حالی که همهpc گیمرها اکثرا کنسولم دارن.

با اینکه دیگه PC باز نیستم اما خیلی خوشحال شدم از این خبر. دوستان PC باز هم میتونن این عنوان فوق العاده رو تجربه کنن >:d<

اصلا حتی حرفشم نیست!
75550610619875264490.jpg

در مورد این سیاست هم والا تا اونجایی که من فروش بازیها رو دنبال کردم بیشترین فروش رو بازیهایی میکنن که همزمان برای 3 پلتفرم میان.
مثلا الان یه نفر بازی رو تجربه کرده باشه حاضره دوباره بخره؟در حالی که همهpc گیمرها اکثرا کنسولم دارن.
خیلی‌ها میگیرن دوباره. حتی اگه بازی یه پورت مستقیم باشه اجرا کردن بازی روی 1080p با 16x AF و AA قوی کیفیت تصویر بهتر و Sharpتری ارائه میده و فریم‌ریت بهتر یکی دیگه از نقاط قوتشه.

اصلا حتی حرفشم نیست!
75550610619875264490.jpg

ببخشید من اشتباه منظور رسوندم ، منظور بنده Metal Gear Solid: Ground Zeroes هست ! که در دست ساخته
در مورد سیاست پولی شرکتها ، اللخصوص در بازیهای محبوب مثلا چند تا از عناوین راک استار یا یوبی سافت یا خیلی از شرکت های دیگه از جمله همین شرکت کونامی ! بازی الان دیگه فروشش رو کرده چه خوب یا بد ! میخواد شانس خودشم روی PC امتحان کنه !

ببخشید من اشتباه منظور رسوندم ، منظور بنده Metal Gear Solid: Ground Zeroes هست ! که در دست ساخته
در مورد سیاست پولی شرکتها ، اللخصوص در بازیهای محبوب مثلا چند تا از عناوین راک استار یا یوبی سافت یا خیلی از شرکت های دیگه از جمله همین شرکت کونامی ! بازی الان دیگه فروشش رو کرده چه خوب یا بد ! میخواد شانس خودشم روی PC امتحان کنه !

اون بازی هم قرار نیست واسه PC بیاد. کلا این بازی Prologueـی واسه Phantom Pain یا همون MGS V هست، و وقتی قرار نیست MGS 5 واسه PC بیاد، دلیلی واسه اومدن این نسخه هم نیست.

اون بازی هم قرار نیست واسه PC بیاد. کلا این بازی Prologueـی واسه Phantom Pain یا همون MGS V هست، و وقتی قرار نیست MGS 5 واسه PC بیاد، دلیلی واسه اومدن این نسخه هم نیست.

منم نگفتم به طور یقین برای PC میاد هنوز چیزی رو رسما اعلام نکردن ، من از روی حرف خود کوجیما زمانی که در نمایشگاه بازی رو پخش کردن گفتن دارن روی PC اجرا میکنن من از روی حرف اوشون اینو گفتم

منم نگفتم به طور یقین برای PC میاد هنوز چیزی رو رسما اعلام نکردن ، من از روی حرف خود کوجیما زمانی که در نمایشگاه بازی رو پخش کردن گفتن دارن روی PC اجرا میکنن من از روی حرف اوشون اینو گفتم

اون PC یه سیستم درحد کنسول های PS3/360 بوده...اشتباه نکنم دموهای اولیه MGS4 هم رو PC به نمایش در اومدن در حالیکه خود بازی فقط روی PS3 اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or