تایید قابلیت اتصال PS4 به Xone از سوی مایکروسافت

.:Metallica:.

Loyal Member

یکی از مدیران اجرایی مایکروسافت آقای Albert Panello تایید کرد که PS4 خود را می‌توانید به وسیله‌ی پورت HDMI-in ایکس‌باکس وان به آن وصل کنید. بنابراین شما اجازه مشاهده بازی های PS4 خود از طریق Xone خواهید داشت.

Panello همچنین تایید کرد که به وسیله‌ی این قابلیت کاربران می‌توانند بین این دو کنسول رقیب Multi-task انجام دهند.

او اضافه کرد: "هر برنامه ای این قابلیت را دارد که به سرعت بین بازی و برنامه دیگر سوییچ کند ( Snap). پس شما اگر بخواهید Ryse و Killzone را با هم انجام دهید می‌‌توانید بین این دو بازی به سرعت سوییچ کنید"

{Killzone بازی انحصاری PS4 و Ryse بازی انحصاری Xone است}

در آخر هر کنسولی که خروجی HDMI داشته باشد را می‌توانید به Xone وصل کنید مانند Xbox 360, PS3 و WII U.

منبع

87178276390416031439.png

دمشون گرم, خیلی حال میده اینکار:دی
پ.ن: البته اگه 2 تا رو همزمان به TV وصل کنی راحت میتونی بین کابل ها سوییچ کنی و همچین کاری رو انجام بدی:|

WTF:blink:
من نمی دونم واقعا چه مرضیه ادم این کا رو کنه این همه برق مصرف کنه خوب معمولا TV ها خوودشون 4 تا HDMIدارن هر کدومو به یکی وصل میکنی دیگه با کنترل راحت سوییچ میکنی

عملا" چيزي نيست جز اينكه خرج دوتا كابل HDMI بندازه رو دست ادم :|
X1 اين وسط فقط يه واسطه ميشه بين PS4 و TV !
كلا" چرته :d

الان من دقیقاً نفهمیدم ! ps4 رو وصل کنم به وان و بعد وان رو روشن کنم ps4 رو هم روشن کنم بعد بازی های ps4 رو رو ایکس وان پلی کنم ؟:|کدوم بشری اینکارو می کنه :)) اینا فازشون چی بوده اومدن اینکارو کردن :)) به جا این کارا یکم gflps و gpu ایکس باکسو قوی می کردن × ! الان ps4 قوی تره gpuش !

یکی از عزیزان مطلع توضیح بده اساسا این قابلیت به چه دردی میخوره؟ مثلا PS4 یا هر دیوایس دیگه رو به X1 وصل کنیم که چی بشه؟ سوال جدی هست و خواهشن یک دوست عزیز مطلع درست جواب بده.

خیلی عجیبه همچین چیزی ؟! این کارو برای کسایی کردن که هر ۲ کنسولو خریداری میکنن , اینجوری دردسر کمتر میشه ! اینم ترول میکنن دیگه یه عده خداوند همه ی ما را عاقل کند ... :|

دردسر كمتر كجا بوده ؟! بايد دوتاكنسول رو الكي روشن بذاري هر دوتا استهلاك پيدا كنن كلي هم برق مصرف بشه كه در نهايت اين وسط X1 نقش واسطه پخش TV رو پيدا كنه

یکی از عزیزان مطلع توضیح بده اساسا این قابلیت به چه دردی میخوره؟ مثلا PS4 یا هر دیوایس دیگه رو به X1 وصل کنیم که چی بشه؟ سوال جدی هست و خواهشن یک دوست عزیز مطلع درست جواب بده.

باور كن هيچ چي نيست !
كل مطلب اينه كه شما مياي خروجي تصوير PS4 ات رو ميدي X1 بعد X1 خروجي ميده به TV !
تا جايي كه من فهميدم و خيلي خيلي ساده و سليس و روان !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or