شایعه تایید عنوان Gears of War Kinect ؟

Hosein M

کاربر سایت
media

با سلام...
ماه نوامبر سال پیش بود که شایعه ای مبنی بر ساخت بازی از سری Gears of War بر مبنای ساپورت Kinect شنیدیم که قرار بود در ان زمان در Spike TV Video Game Awards در ماه دسامبر رونمایی شود.
اما بنا به دلایل نا معلومی ماکروسافت این نمایش رو کنسل کرد.
با اینکه بعد ان اتفاق Gears of War Kinect در هاله ای از ابهام قرار گرفت ولی اکنون دوباره شایعات مبنی بر تایید این بازی قوت گرفته.
خبر های درز کرده جدید نشان دهنده وجود این بازی و ساخت ان توط Epic است. و از ان به عنوان on-rails shooter یاد میشود.
همچنین Kotaku از جزئیات جالب توجهی پرده برداری کرده که بر اساس عکس های منتشر شده نشان دهنده استفاده از محتوی بازی Gears of War 2 در این عکس هاست.
لازم به ذکر است ماه پیش Epic Games عنوانی به نام Gears of War: Exile تایید کرده بود.
ایا ساخت این بازی حقیقت دادد و قرار است همگان شگفت زده شوند؟

منبع

سبک بازی on-rail هست.می دونی on-rail چی هست؟؟؟
ترجمه انګلیسی بدون دخلو تصرفش می شه روی ریل ولی اګر بخوایم یکم دقیق شیم یعنی احتمالا بازی کن از اول تا آخر روی ریلی خاص حرکت می کنه.یعنی احتمالا خودش کاور می ګیره خودش حرکت می کنه.و ما فقط می ګیم کی برو جلو کی برګرد.البته ممکنه این یکم تفاوت ایجاد کنه چون این جوری به نظرم چیز خوبی نمی شه.
بازم تاکید می کنم ممکنه بازی خیلی متفاوت تر از چیزی باشه که من ګفتم.

به نظر من اینجوری نمیشه که اون حرکت کنه کاور بگیره و ما فقط شلیک کنیم....فک کنم برای رفتن از مکان a تا b ریلی میره ولی مثلا وقتی رسید نزدیک کاور شما میتونی تو یه محدوده پیاده روی داشته باشی(مثلا به اندازه چند قدم جلو عقب چپ راس شی) تو این محدوده چند قدم هم میتونی کاور هم بگیری........ .

اینطوری فکرکنم منطقی تر باشه.........

ترجمه انګلیسی بدون دخلو تصرفش می شه روی ریل ولی اګر بخوایم یکم دقیق شیم یعنی احتمالا بازی کن از اول تا آخر روی ریلی خاص حرکت می کنه.یعنی احتمالا خودش کاور می ګیره خودش حرکت می کنه.و ما فقط می ګیم کی برو جلو کی برګرد.البته ممکنه این یکم تفاوت ایجاد کنه چون این جوری به نظرم چیز خوبی نمی شه.

من که فکر نمیکنم اینجوری باشه چون بیش از اندازه چرت و غیر قابل تحمل میشه!

توی بازی های OR چون اصولا باید با استفاده از ماوس یا مثلا مثل Time Crisis با Move هدف گیری کرد، سرعت عمل و کسب امتیاز بیشتر با کمک کشتن بیشتر افراد هیجان و جذابیت میده اما اگه سبک بازی اینجوری باشه چون با کینکت که نمیشه هدف گرفت (من هرچی فکر کردم الگوریتم خاصی به ذهنم نرسید) و اگه قرار باشه مثلا خودش بره جلو، سنگر بگیره و وقتی هدف گرفت ما فقط یه اشاره کنیم و شلیک کنه دیگه اصلا چه نیازی به بازی کردن هست؟

کلا به نظر من GeoW برای کینکت خوبه و افرادی مثل من رو هم مجبور میکنه یه کینکت برای بازی کردن بگیره اما نه با این سبک که دوستان پیشنهاد میدن!

من که فکر نمیکنم اینجوری باشه چون بیش از اندازه چرت و غیر قابل تحمل میشه!

توی بازی های OR چون اصولا باید با استفاده از ماوس یا مثلا مثل Time Crisis با Move هدف گیری کرد، سرعت عمل و کسب امتیاز بیشتر با کمک کشتن بیشتر افراد هیجان و جذابیت میده اما اگه سبک بازی اینجوری باشه چون با کینکت که نمیشه هدف گرفت (من هرچی فکر کردم الگوریتم خاصی به ذهنم نرسید) و اگه قرار باشه مثلا خودش بره جلو، سنگر بگیره و وقتی هدف گرفت ما فقط یه اشاره کنیم و شلیک کنه دیگه اصلا چه نیازی به بازی کردن هست؟

کلا به نظر من GeoW برای کینکت خوبه و افرادی مثل من رو هم مجبور میکنه یه کینکت برای بازی کردن بگیره اما نه با این سبک که دوستان پیشنهاد میدن!
آخه خودش ګفته توی حرکت کاراکتر نقشی نداریم.
فکر می کنم ما فقط می تونیم توش شلیک کنیم.شاید ما بتونیم دستوربدیم که از کاور بیا بیرون و توی اون زمان با دستمون شلیک کنیم.نشونه ګیری هم فکر کنم بر اساس مکان دستمون می تونه انجام بده.

سلام!
چرا نمیشه هدف گرفت؟! :دی دست چپ را حرکت میدیم هدف می گیره، با دست راست هم شلیک می کنیم مثلا :دی به طور مثال تو هری پاتر میشه 3-2 تا جادوی مختلف با دست راست و یا ترکیب دست راست و چپ زد، با دست چپ هم نارنجک (ببخشید محلول شیمیایی :دی) پرتاب می کرد. این جا هم میشه همین کار را کرد. مکانیسم سنگر گرفتن و بیرون اومدن از سنگر را هم به نظرم میشه طراحی کرد.

چه طوری اره میکنیم ؟:d
اتفاقا هر کاری نشه کرد اره کردن را خیلی راحت میشه طراحی کرد :دی

آخرین ویرایش:
چرا نمیشه هدف گرفت؟! دست چپ را حرکت میدیم هدف می گیره، با دست راست هم شلیک می کنیم مثلا به طور مثال تو هری پاتر میشه 3-2 تا جادوی مختلف با دست راست و یا ترکیب دست راست و چپ زد، با دست چپ هم نارنجک (ببخشید محلول شیمیایی ) پرتاب می کرد. این جا هم میشه همین کار را کرد. مکانیسم سنگر گرفتن و بیرون اومدن از سنگر را هم به نظرم میشه طراحی کرد.

من نظرم عوض شد!:دی الان یاد بازی محبوب دوران بچگیم افتادم که دستمون رو مثل تفنگ میکردیم بعد به همدیگه شلیک میکردیم میگفتیم کیو کیو!:دی خیلی باحال بود!:دی به همین ترتیب میشه خیلی توپ بازی کرد!:دی خداییش اینجوری طراحی کنن من یه نفر که حتما Kinect میخرم!:دی

تازه بشه یه کاری کرد که مثلا یه مبل بزاری جلوی تلویزیون بعد بری پشت ان کاور بگیری هم تهش میشه!:دی خودش حرکت کنه و ما کاور بگیریم و شلیک کنیم!:دی اره رو هم که خیلی راحت میشه کرد!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or