تایید شد:CALL OF DUTY 4 تنها 5 ساعت بخش campain دارد!

Genius71

کاربر سایت
از یک نقد فرانسوی:
((با این حال،با وجود تمام این نکات مثبتی که در CALL OF DUTY 4 وجود دارد،این بازی یک مقدار کوتاه است.بله،فقط 5 ساعت طول می کشد که بازی را به پایان برسانید.5 ساعتی که خیلی سریع می گذرد.البته این مدت زمان برای اتمام بازی در درجه متوسط میباشد.))
80347_hs.jpg

عجب!!!!!!!!:eek:

من كلي رفتم ديگه فكر كنم امروز تمومه اگه دقت كرده باشيد تمام codهاي infinty wardكوتا بوده نسخه 2و1هم همين وعض رو داشت.ولي اين كوتاهي كاري ميكنه كه تو كفش بموني.

ژنرال اروین رومل

این دوستمون درست گفت که طرف بازی رو با very very easyبازی کرده ما هم با veryvery...harthبازی میکونیم تا بازی 10 ساعته تموم بشه .اینا شوخی بود ولی اگه درست باشه فاجعست من که دق میکنم اینا همش حرف بابا کدوم خلی میاد و به بازی به این بزرگی که مدیون call of duty2هست رو دو سه تا مرحله کنه تا 5 ساعته تموم بشه این بازی حداقل 20 مرحله رو خواهد داشت که بازی تو 10 ساعتی تموم میشه. دوما برای ما حرفه ای ها که فرقی نمیکنه 20 ساعتم رو 5 ساعت تموم میکنیم اینم اولین بار با very harth بازی میکنیم تا 5 ساعته تموم بشه...

منم اونجام عجب صحنه هایی داره این بازی :eek: اونجا تازه اول act 2 البته من رو هارد میرم;)

نسخه دموی pc روبازی میکنین یا بازی کامل xbox360 رو بازی میکنین. اگه بازی کامل را بازی میکنین لطفا چند تا عکس باهال بزارین تا تو کف بازی نمونیم. قربون تمام هواداران CALL OF DUTY 4

اين شخصي كه گفته بازي 5 ساعت فكر كنم قيد تمام چيزهاي بازي رو زده و داره رو Very Easy بازي ميكنه!
من كه دارم رو Veteran ميرم فك كنم تا حالا فقط 3 ساعت Act 1 بوده البته من زياد رو جايي گيرد نكردم كه بگم كند بازي كردم اما رو Veteran احتمالا يه چيزي حدود 12 ساعت باشه.
در ضمن من الان تو آخرين Chapter مرحله اول هستم اون جايي كه داريم با دوستان فرار ميكنيم!

اين شخصي كه گفته بازي 5 ساعت فكر كنم قيد تمام چيزهاي بازي رو زده و داره رو Very Easy بازي ميكنه!
من كه دارم رو Veteran ميرم فك كنم تا حالا فقط 3 ساعت Act 1 بوده البته من زياد رو جايي گيرد نكردم كه بگم كند بازي كردم اما رو Veteran احتمالا يه چيزي حدود 12 ساعت باشه.
در ضمن من الان تو آخرين Chapter مرحله اول هستم اون جايي كه داريم با دوستان فرار ميكنيم!

بابا یه چند تا عکس از بازی بذارین تو کفش موندیما.........

والا بازي خيلي بيشتر از 5 ساعت است حداقل رو حالت نورمال ، من ديروز ظهر كه بازي رو گرفتم در حالت نورمال كه دارم ميرم الان رسيدم به آخرين شخصيت كه بايد ترورش كنم و ديگه چون آخرين شخصيت ترجيه ميدم فردا بعد از مدرسه بازي كنم. فكر ميكنم گيم پلي بازي بين 6 يا 7 ساعت باشه.
اين مرحله مخفي كاريش واقعا نفسم رو گرفت مخصوصا وقتي كه اون طرف رو ترور كردم و بايد از محل فرار ميكرديم ديگه نميدونم از كجا ميخواستن نيرو بفرستن خودم نفهميدم چه جوري رد كردم فقط همين طور ميدويدم! يادش بخير!!!!!!! :biggrin1:
در كل Cod خيلي كوتاه بوده بجز 3 اش ايكاش حداقل 15 ساعت ميشد اينقدر هزينه كرديم نپره! آخه اين روز ها هرچي بازي ميكنيم تريپ تموم ميشه هيلو 1 روز شد اين 2 روز ديگه فوقش آخه نامرديه!

آخه اين روز ها هرچي بازي ميكنيم تريپ تموم ميشه هيلو 1 روز شد اين 2 روز ديگه فوقش آخه نامرديه!
آخه مسئله فقط تموم کردن صِرف نیست که :-" باید از بازی لذت ببری که وقتی 1 هفته طول کشید تمومش کنی...هنوز credit تموم نشده دوباره بازی کنی.وقتی 2 باره داری تو مپ کشت و کشتار میکنی راه بهتری برای گذروندن اونجا پیدا کنی و به خودت بخندی که چه قدر اونجا رو به زحمت رد کردی(البته این مساله روی level VERY HARD صدق میکنه،نری Easy بازی کنی بعد بری very easy بازی کنی بگی :آره چه قدر راحت شده :laughing: )
خلاصه به همه پیشنهاد میکنم یه تغییری تو زندگی گیمری شون بدن :biggrin1:

آخه مسئله فقط تموم کردن صِرف نیست که :-" باید از بازی لذت ببری که وقتی 1 هفته طول کشید تمومش کنی...هنوز credit تموم نشده دوباره بازی کنی.وقتی 2 باره داری تو مپ کشت و کشتار میکنی راه بهتری برای گذروندن اونجا پیدا کنی و به خودت بخندی که چه قدر اونجا رو به زحمت رد کردی(البته این مساله روی level VERY HARD صدق میکنه،نری Easy بازی کنی بعد بری very easy بازی کنی بگی :آره چه قدر راحت شده :laughing: )
خلاصه به همه پیشنهاد میکنم یه تغییری تو زندگی گیمری شون بدن :biggrin1:
اره خب ولي من خودم به شخصه از اون كساني هستم كه بازي اگر بهم حال نده حاضر نيستم 2 بار برم يا وقتي كه خيلي سخت باشه بازي ! مثلا توي مرحله مخفي كاريش وقتي كه يارو رو بايد به دوش ميكشيديم با هزار و يك درد بيدرمان من ردش كردم يادش بخير ...
الان ياد بازي GTA افتادم كه نميدونستم ميشه اسلحه خريد و وقتي بازي رو تموم كردم متوجه شدم البته مربوط به نسخه 3 اش ميشد.:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or