من الان اون مرحله مخفی کاریم چقدر مونده به اخر بازی؟
منم اونجام عجب صحنه هایی داره این بازی اونجا تازه اول act 2 البته من رو هارد میرم
اين شخصي كه گفته بازي 5 ساعت فكر كنم قيد تمام چيزهاي بازي رو زده و داره رو Very Easy بازي ميكنه!
من كه دارم رو Veteran ميرم فك كنم تا حالا فقط 3 ساعت Act 1 بوده البته من زياد رو جايي گيرد نكردم كه بگم كند بازي كردم اما رو Veteran احتمالا يه چيزي حدود 12 ساعت باشه.
در ضمن من الان تو آخرين Chapter مرحله اول هستم اون جايي كه داريم با دوستان فرار ميكنيم!
بابا یه چند تا عکس از بازی بذارین تو کفش موندیما.........
آخه مسئله فقط تموم کردن صِرف نیست که باید از بازی لذت ببری که وقتی 1 هفته طول کشید تمومش کنی...هنوز credit تموم نشده دوباره بازی کنی.وقتی 2 باره داری تو مپ کشت و کشتار میکنی راه بهتری برای گذروندن اونجا پیدا کنی و به خودت بخندی که چه قدر اونجا رو به زحمت رد کردی(البته این مساله روی level VERY HARD صدق میکنه،نری Easy بازی کنی بعد بری very easy بازی کنی بگی :آره چه قدر راحت شده :laughing: )آخه اين روز ها هرچي بازي ميكنيم تريپ تموم ميشه هيلو 1 روز شد اين 2 روز ديگه فوقش آخه نامرديه!
اره خب ولي من خودم به شخصه از اون كساني هستم كه بازي اگر بهم حال نده حاضر نيستم 2 بار برم يا وقتي كه خيلي سخت باشه بازي ! مثلا توي مرحله مخفي كاريش وقتي كه يارو رو بايد به دوش ميكشيديم با هزار و يك درد بيدرمان من ردش كردم يادش بخير ...آخه مسئله فقط تموم کردن صِرف نیست که باید از بازی لذت ببری که وقتی 1 هفته طول کشید تمومش کنی...هنوز credit تموم نشده دوباره بازی کنی.وقتی 2 باره داری تو مپ کشت و کشتار میکنی راه بهتری برای گذروندن اونجا پیدا کنی و به خودت بخندی که چه قدر اونجا رو به زحمت رد کردی(البته این مساله روی level VERY HARD صدق میکنه،نری Easy بازی کنی بعد بری very easy بازی کنی بگی :آره چه قدر راحت شده :laughing: )
خلاصه به همه پیشنهاد میکنم یه تغییری تو زندگی گیمری شون بدن :biggrin1: